Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2015-04-01 13:20

Lediga jobb i Svenljunga kommun (1465), Västra Götalands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd10 365
Täthet11,27Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area987,15Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land919,76Landareal (km²)
Sjö67,39Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Gryning söker medarbetare till nytt ungdomsboende

Gryning Vård är ett av landets största företag inom HVB, Hem för Vård och Boende. Bolaget erbjuder ett brett, varierat, och kundanpassat vårdutbud för barn, ungdomar och familjer med beroendeproblematik. Gryning Vård driver behandlingshem, familjehem, öppenvårdsverksamhet, asylboende samt LSS-boende och har ca 40 enheter belägna inom Västra Götalands län. Bolaget är kommunägt och drivs utan vinstsyfte. Totalt arbetar ca 1000 personer inom Gryning Vård med huvudkontor i Härlanda, Göteborg.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du arbeta i ett samhällsnyttigt vårdbolag med engagemang och kvalitet i fokus?
Gryning Vård söker medarbetare till nytt ungdomsboende i Överlida, Svenljunga kommun.

I september 2015 kommer Gryning Vård öppna ett nytt ungdomsboende i Överlida, Svenljunga kommun. Boendet vänder sig till asylsökande ungdomar samt de som har fått permanent uppehållstillstånd och är i åldern 14-18 år.
Syftet med verksamheten är att erbjuda ungdomar som befinner sig i asylprocessen ett tryggt boende med hög kvalitet. Det gäller att skapa en så välfungerande vardag som möjligt med skolgång och en aktiv och meningsfull fritid. En viktig uppgift för verksamheten är att stärka och lyfta fram ungdomarnas egna resurser och möjligheter till att ta eget ansvar.
Vi söker nu ett tiotal medarbetare till vår nya enhet. Utifrån ungdomarnas behov kommer vi, för samtliga tjänster, att lägga stor vikt vid personlig lämplighet såsom empatisk förmåga, mognad och god självkännedom.KVALIFIKATIONER
Biträdande enhetschef
Som biträdande enhetschef har du, tillsammans med enhetschefen, ett övergripande ansvar för enheten och dess utveckling. Vi söker dig som är en tydlig ledare och som vill vara med att starta upp, leda och utveckla verksamheten i Överlida.
Du har akademisk examen, förmodligen som socionom, socialpedagog, beteendevetare eller annan relevant utbildning. Du bör ha några års ledarerfarenhet och vi ser gärna att du har kunskap inom asylboende eller ensamkommande ungdomar. Du arbetar strukturerat med mål, planer, uppföljning och har förmågan att se större sammanhang. Du är utvecklingsinriktad och intresserad av driva frågor mellan olika områden för att ständigt förbättra verksamheten.
I tjänsten ingår resor, körkort är därför ett krav.

Ungdomssekreterare
Som ungdomssekreterare medverkar du i den dagliga planeringen av det miljöterapeutiska arbetet. Utöver löpande omvårdnad, tillsyn och vardagliga sysslor i boendet, kommer du också att genomföra dokumentation och ha kontakt med olika myndigheter och samarbetspartners.
Du har en akademisk examen som socionom, socialpedagog, beteendevetare eller annan relevant utbildning. Du bör också ha några års arbetslivserfarenhet, gärna inom asylboende eller från arbete med ensamkommande ungdomar. Vi ser gärna att du som person är ordningsam, strukturerad och kommunikativ. Körkort är ett krav.
För tjänsten gäller schemalagd arbetstid.

Ungdomsassistent
Som ungdomsassistent arbetar du med att ge ungdomar social vägledning, omvårdnad och en meningsfull fritid. Du arbetar med att skapa relationer och du är vuxenstödet i ungdomarnas vardag. I arbetet ingår att skapa rutiner och struktur, ge möjlighet till en aktiv fritid och även mer praktiskt arbete i hemmet tillsammans med ungdomarna. Du arbetar också med den löpande dokumentationen.
Du har gymnasieutbildning inom vård och omsorg eller annan relevant eftergymnasial utbildning. Har du erfarenhet av arbete med ungdomar, särskilt ensamkommande ungdomar samt erfarenhet av arbete på institution är det meriterande. Som person är du ordningsam och har god initiativförmåga. Körkort är ett krav.
Totalt söker vi åtta ungdomsassistenter med schemalagd arbetstid.
Ungdomsassistent - natt
Som ungdomsassistent handlar dina arbetsuppgifter om omvårdnad och tillsyn av ungdomarna. Du deltar i det löpande miljöarbetet med att skapa rutiner och struktur. Du gör också beteendeobservationer och enklare dokumentation. Sysslor av mer praktisk karaktär in


ÖVRIGT
Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig en spännande tjänst i en organisation med samhällsengagemang och många kloka och engagerade ledare och medarbetare som är ”möjliggörare” i vardagen.

Har du frågor om tjänsterna kontakta Zeljko Vidakovic, enhetschef, e-post zeljko.vidakovic@gryning.se eller telefon 0733-96 09 33.

Du ansöker via www.offentligajobb.se senast den 3 maj. Ange i din ansökan vilken/vilka tjänster du är intresserad av. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och
rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2015-04-01
Yrkesbenämning: Ungdomsassistent
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-05-03
Referens: A462954
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=cb5a97a1-7c47-4057-8764-767e03981f55&TK=dd7b6866-3dd0-4ade-9ff3-8e90f759156c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gryning Vård AB, Gryning Vård
Box 5154
40226  Göteborg Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Marknadschef

Star Trading AB har sedan 1985 tillverkat adventsstjärnor och har idag ett av marknadens bredaste sortiment inom jul- och dekorationsbelysning för hem och trädgård samt LED-ljuskällor. Vi är idag ca 50 fast anställda och omsatte 2014 ca 220 miljoner. Verksamheten bedrivs i egna lokaler i Svenljunga som omfattar 29 000 m2 kontor, utställning och lager. Företagets inköp görs till största delen i Fjärran östern, men produktutveckling samt framtagning av marknadsmaterial sker till största delen in house i Svenljunga. Vi introducerar årligen ca 200-300 nya artiklar och producerar en årlig huvudkatalog samt andra mindre kataloger, annonser, förpackningar och marknadsmaterial.

Om Du vill arbeta i ett företag där känslan av entreprenörskap är stark, drivkraften är hög och beslutsvägarna är korta så kan vi erbjuda dig att leda och utveckla vår marknadsorganisation.Som Marknadschef hos Star Trading AB kommer du att leda vår marknadsorganisation och ansvara för samordningen med övriga avdelningar. Organisationen består idag av fyra grafiker, två mässplanerarare samt en marknadskoordinator. Marknadsavdelningen arbetar med fotografering, bildredigering, förpackningslayouter och katalogproduktion samt framtagning av övriga trycksaker och annonser. Star Trading deltar regelbundet på mässor, i och utanför Sverige, samt arbetar kontinuerligt med presskontakter, övrigt marknadsmaterial och webb.

Tjänsten innebär även att ingå i företagets ledningsgrupp. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, där vi ser att du besitter en stark professionalitet i kombination med ett tydligt ledarskap och en positiv entreprenörsanda. Du är administrativt stark och vi ser att du som Marknadschef på Star Trading har en mycket god förmåga att stimulera, värdera och optimera medarbetarnas arbete.Ansvarsområden

- Planering, budgetering och uppföljning av marknadsavdelningens arbete
- Personalledning
- Övergripande ansvar för avdelningens arbete med mässor, show room, kataloger, marknadsmaterial, webb, mm.
- Ingå i företagets ledningsgrupp

Erfarenhets- och kunskapskrav

- Dokumenterad erfarenhet av marknadsansvar
- Erfarenhet av personalledning – du har förståelse för att utveckla och stimulera dina medarbetare
- Flytande i svenska och engelska, fler språk är meriterande
- Branschkunskap är meriterande dock ej ett krav

Personliga kompetenser

- Resultatfokuserad och affärsmässig

- Handlingskraftig
- Stort eget driv med en prestigelös och ödmjuk framtoning

- Strukturerad och organiserad
- Mycket god social kompetens med en god förmåga att kommunicera i tal och skrift
- Icke rökare

Ansökan:

OSA för din ansökan är 22 april och tillträde sker snarast efter överenskommelse.

Urval och intervjuer kommer att ske kontinuerligt varför vi ber dig inkomma med din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor rörande denna tjänst kontakta:
Andreas Tärnegård

Rekryterare

Speed Professionals AB

andreas.tarnegard@speedgroup.se
Publiceraddatum: 2015-04-01
Yrkesbenämning: Marknadschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-22
Referens:
Webbplats: http://www.speedgroup.se/sök-jobb?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=984
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Speed Professionals AB
Verkstadsgatan 14
50462  Borås Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Personlig assistent

Kort beskrivning av företaget:
Assistansbolaget i Sverige AB är ett assistansbolag där individen sätts i fokus.
Vi ser både till kunden och till den anställdes bästa intressen.
För att arbeta hos oss krävs ansvarskänsla, medkänsla och respekt för andra människor.
I gengäld erbjuder vi ett roligt och stimulerande arbete med bra arbetsklimat och mycket personlig kontakt.
Vi tycker att det ska vara roligt att gå till jobbet.

Beskrivning av arbetsuppgifter
Vi söker nu en personlig assistent till en man med en muskelsjukdom. Han behöver assistans avseende all omsorg och omvårdnad , matlagning, städning, hygien men även att fylla hans fritid med värdefullt innehåll.
Dina arbetsuppgifter är i huvudsak att tillgodose kundens behov på ett tillfredsställande sätt.

Beskrivning av kvalifikationer:
Det är också viktigt att du är ansvarstagande, noggrann, flexibel och självgående.
Du behöver ha ganska bra fysik, då kunden behöver hjälp med förflyttningar samt ibland lite tyngre hushållssysslor. Tidigare erfarenheter av personlig assistans är meriterande, men inget krav.
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Tjänsten
Vi söker personer och helst manliga sökanden som är intresserade av en tillsvidare anställning, men även anställning vid behov som sjukdom, semester och andra ledigheter som hans assistenter behöver.
Arbetstiden är förlagd dagtid, kväll helg samt vardag.

Rekrytering sker löpande så tycker du att det låter intressant skicka in CV och personligt brev.

Körkort är ett krav och även tillgång till egen bil för resa till arbetsplatsen.
Publiceraddatum: 2015-03-30
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidarbetstid dag, kväll helg som vardag. En tjänst ca 30 timmar/v En tjänst vid behovkollektivavtal Vårdföretagarna kommunal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-29
Referens: Borås//KK
Webbplats:
Epostadress: kerstin.kaluza@assistansbolaget.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ASSISTANSBOLAGET I SVERIGE AB
Box 1303
70113  ÖREBRO Sverige
Hemsida: http://www.assistansbolaget.se
  

Platsannons

Säljare sökes omgående

Primum Ad Sanitatem AB är distributörer av Ritello, en multifunktionell hälsomaskin/luftrenare. Vi är i en expansionsfas och söker nu 2 personer som vi internutbildar från dag ett.

Heltid baseras på 40 besök på en 30 dagars period. Vilket ger dig 27.000 kr. (20250 kr i lön + Ob-tillägg på 6750 kr )

Med vårt unika lönesystem tjänar du pengar oavsett om säljer eller inte. Du får betalt i form av provision eller demonstrationslön.

Demonstrationslön enligt exempel ovan eller upp till 7000 kr i provision. Du får alltid det som du tjänar mest på.

Skulle du göra mindre än 40 besök per månad får du en lägre ersättning per genomfört besök.
Ex. 35 demonstrationer/månad ger 12600 kr i lön + Ob-tillägg på 3150 kr. Totalt 15.750 kr. Du är med och bestämmer om hur mycket du vill arbeta vecka för vecka.


Vi håller en klimatanpassad intervju, d.v.s. via telefon. Du behöver inte ta dig till en speciell ort/plats.
Vi får in referenser via våra kunder som vi gjort demonstrationer hos som sedan bokas in utav vår bokningsavdelning. Det innebär att du som säljare åker ut på förbokade kundbesök där kunden redan tackat ja till att du ska komma. Besöken görs i ett hem eller i fåtal fall på kontor eller arbetsplatser.

Körkort B är ett krav.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av försäljning eftersom vi erbjuder dig en intern utbildning.

Utbildningen börjar med 2 dagar på kontoret i Sunne där du får se produkten som du ska marknadsföra. Detta följs med 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Vi bjuder på både mat och boende för dig under tiden på kontoret. Om du under utbildningens eller anställningens gång känner att detta inte är ett arbete för dig, kan du med välja att avbryta och ändå få ersättning för det du har åstadkommit.


Vi erbjuder dig:
- Flexibelt arbete där du själv påverkar dina arbetstider.
- Karriärmöjlighet
- Fortlöpande utbildning inom försäljning.
- Tävlingar och resor.
- Ett spännande och givande arbete med stora möjligheter till god inkomst.

Produkten vi marknadsför är väldigt unik och vi är ensamma importörer av den i Skandinavien. Med vårt exklusiva renoveringsprogram kan vi garantera alla kunden att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till den. Mer information om produkten och arbetet som säljare får du på din personliga intervju.

Är du den vi söker, vill vi helst att du börjar snarast.

Välkommen in med din ansökan på jobb.sunne@ritello.se.
Publiceraddatum: 2015-03-30
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidBörjar med 3 mån provanställning som automatiskt övergår till fast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb.sunne@ritello.se
Övrigt: Glöm ej att ange telefon nr som vi kan nå dig på
Arbetsplats: 
Adress: Primum Ad Sanitatem AB
bondevägen 14B
68631  Sunne Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

CNC Operatör

CNC operatör

Som CNC operatör hos Claesson Engineering AB kommer du jobba i våra fräsar. Du kommer att ansvara för programmering, att ställa för jobb, samt att köra igenom jobbet.

Vi vill att du skall ha minst 2-3 år erfarenhet som CNC operatör behärska HAAS styrsystem utan problem. Vi vill att du har tidigare erfarenhet av programvara MasterCam och har jobbat med fräsning tidigare.

Du har tekniks bakgrund och någon form av teknisk utbildning. Som person är du självständig, positiv, effektiv och har en stark känsla för kvalitet. Du tycker om att jobba i team, och är beredd att anstränga dig lite extra för att kunden skall bli nöjd.

Du skall kunna Ukrainska samt bra Engelska.

Tjänsten är heltid
Lön enligt ök
Skicka ansökan/CV och vid övriga frågor info@claessonengineering.com
Publiceraddatum: 2015-03-27
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: CLAESSON ENGINEERING AB
LINDSBOVÄGEN
51265  MJÖBÄCK Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Distriktssköterska

Genom livsviktiga möten och professionell vård inspirerar och leder vi Västra Götalandsregionen till att bli den friskaste regionen i världen. Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad för människors hälsa och liv?
Bli en del av Närhälsan!
Närhälsan är den offentliga primärvården i Västra Götaland. Vi finns på hundratals platser runt om i Västra Götalandsregionen och vår enda vinst är att du har ett så friskt och skönt liv som möjligt.Om oss
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta hos oss på Närhälsan Svenljunga vårdcentral, som är en lagom stor, trevlig och centralt belägen vårdcentral.

Vi är cirka 30 anställda med ett gott samarbete och vi har ett spännande och omväxlande arbete med patienter i alla åldrar. Hos oss erbjuds du en positiv arbetsmiljö med humor och laganda.


Om arbetet
Dina arbetsuppgifter kommer att vara mottagningsarbete, telefonrådgivning samt hälsofrämjande och förebyggande arbete.
Tjänstgöring enstaka kvällar och helger på Jourcentralen i Skene kan komma att ingå.


Om dig
Du ska vara distriktssköterska och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom primärvård och gärna på vårdcentral. Det är positivt om du har magisterexamen och handledarutbildning.Här kan du läsa mer om Närhälsan Svenljunga vårdcentral:
http://www.narhalsan.se/Svenljungavardcentral

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal
Publiceraddatum: 2015-03-26
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Sysselsättningsgrad kan diskuteras. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningEfter överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-12
Referens: 2015/1806
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:61926/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Närhälsan Svenljunga vårdcentral
Ekenäsgatan 15
50455  Borås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Rektor Landbo F-3 och Fritidshem

I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar, nära till varandra, till idéerna och till besluten. Njut av bad och fiske i våra 300 sjöar eller ströva i härlig natur. Välkommen till den sydligaste kommunen i Västra Götaland. Nära till lugnet men också till storstadspulsen.

Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet!

Som rektor i Svenljunga kommun förväntas du tillsammans med skolans medarbetare skapa en skola i världsklass där verksamheten utgår från vetenskap och beprövad erfarenhet, där eleverna känner sig trygga, upplever studiero och där lärande och kunskap står i fokus.
Vi bygger verksamhet på värderingarna vilja och värme. Vi ser ledningens och personalens förhållningssätt som en framgångsfaktor för skolans resultat och kvalitet. Vi erbjuder dig ett inspirerande ledarskapsarbete i en kommun där det finns vilja till utveckling och god grund för det godaste livet.
Du ingår i en ledningsgrupp där du, med stöd och inspiration från övriga chefer och ledare, får möjligheter att verka för en bildningskultur där varje elev ges likvärdiga möjligheter till utveckling och lärande.
Landboskolan är en mindre skola med ca 90 elever. Sedan flera år tillbaka har skolan en hälsoprofil med bl.a. dagliga promenader. Fritidshemet ligger i anslutning till skolan och har idag ca 70 barn.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer ha personal- och resultatansvar för dina enheter. Pedagogisk ledning och kvalitetsarbete kommer vara dina främsta verktyg i strävan att bygga en kvalitativ, spännande och meningsskapande verksamhet. Du ser också en framgångsrik föräldra-/familjesamverkan som viktigt.
I tjänsten ingår också personalansvar för vaktmästeri och lokalvård på centralorten.


KVALIFIKATIONER
För att trivas hos oss och lyckas i ditt uppdrag krävs hög social kompetens och en positiv och flexibel grundinställning. Som person är du trygg i dig själv och ditt ledarskap och du har förmåga att engagera och inspirera dina medarbetare, samtidigt som du är lyhörd och tydlig i din kommunikation kring mål, resurser och förväntat resultat. Du organiserar arbetet på ett sådant sätt att alla får möjlighet att ta ansvar för sin egen och skolans utveckling. Du ser möjligheter där andra ser hinder.
Du har akademisk examen med pedagogisk inriktning och är väl förtrogen med skolans styrdokument. Rektorsutbildning är meriterande.
I din ansökan vill vi att du presenterar din syn på ledarskap.
Erfarenhet av annan ledande befattning är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-03-25
Yrkesbenämning: Rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2015-08-01 Tillträde: enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-12
Referens: BUF045
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ce9fdf83-6b33-4c9d-96cc-faab42af0b7f&TK=c3c93619-61b5-4193-965f-596aad177dbb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenljunga kommun, Barn- och Utbildningsförvaltningen
Boråsvägen 13
51280  SVENLJUNGA Sverige
Hemsida: http://www.svenljunga.se/utbildningochbarnomsorg.4.564d96451321f1132aa80001685.html
  
Platsannons

Semestervikarier inom Vård- och Omsorg

I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar, nära till varandra, till idéerna och till besluten. Njut av bad och fiske i våra 300 sjöar eller ströva i härlig natur. Välkommen till den sydligaste kommunen i Västra Götaland. Nära till lugnet men också till storstadspulsen.

Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet!ARBETSUPPGIFTER
Svenljunga kommun söker sommarvikarier till vård- och omsorgsboenden, hemtjänst, korttid och nattpatrull.

Vi söker också sommarvikarier till LSS-verksamheter, socialpsykiatrin,personliga assistenter samt till ensamkommande flyktingbarn.

Arbetstidsbeskrivning: Arbetet medför dag, kvällar, och helger. Söker du nattarbete arbetar du natt vardagar och helg.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har adekvat utbildning för det arbete som du ska utföra. Du ska ha fyllt 18 år och kunna arbeta minst 4 veckor i följd.
Körkort är ett krav för hemtjänst, boendestöd och nattpatrull.
Erfarenhet är önskvärd men även du som är nyutbildad är välkommen att söka.

Vi har som krav att du anger referenspersoner.
Introduktion:För att du ska känna dig trygg på ditt sommarjobb kommer det hållas en obligatorisk introduktion under vecka 25. Då kommer du bland annat få lära dig de regler som gäller för verksamheten.

Semestervikariat under veckorna 26-33.
Rekrytering sker löpande


ÖVRIGT
Vi svarar på dina frågor:

Äldreomsorgen:
Överlida, Mjöbäck och Holsljunga
Vård-o omsorgsboende, hemtjänst
Eva Axell, 0325-18013

Ö Frölunda, Håcksvik, Mårdaklev och Kalv
Vård-o omsorgsboende, hemtjänst, demensboende och trygghetsgruppen
Stina Hedlöf, tel 0325-18111

Sexdrega och Hillared
Vård - o omsorgsboende,korttidsboende, demensboende, trygghetsgruppen
Marita Karlsson, tel 0325-18514

Svenljunga centrala hemtjänst/nattpatrull
Pär Skoog, tel 0325-18550

Svenljunga centrala äldreboende
Klockaregårdens äldreboende
Sinikka Ekberg, tel 0325-18184

Svenljunga centrala
Korttidsenheten och demensboende
Pia Schultz Hedlund tel, 0325-18552

LSS/Socialpsykiatrin
Boende korttid och personliga assistenter
Margareta Svensson, tel 0325-18174

LSS Personliga assistenter, boende
Eva Gustavsson, tel 0325-18169

Socialpsykiatrin, dagverksamhet LSS
Lena Langelotz, tel 0325-18172

Ensamkommande barn
Kahled Damani tel 0325-18165
Publiceraddatum: 2015-03-24
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 100
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimavlönad. Schema. Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: . .Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-05-01
Referens: SOC 2013.173.023
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b535dbfc-57b0-4b9f-a48c-60a735064305&TK=f4eb0bc9-cf78-4e7c-b2e4-b648c9eb8f7f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenljunga kommun, Socialförvaltningen
Boråsvägen 13
51280  SVENLJUNGA Sverige
Hemsida: http://www.svenljunga.se
  
Platsannons

Serviceman återvinningscentral

I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar, nära till varandra, till idéerna och till besluten. Njut av bad och fiske i våra 300 sjöar eller ströva i härlig natur. Välkommen till den sydligaste kommunen i Västra Götaland. Nära till lugnet men också till storstadspulsen.

Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet!

ARBETSUPPGIFTER
Svenljunga kommun söker servicemän till återvinningscentralen i Svenljunga. Kommunen rekryterar för en utökad bemanning och utökade öppettider på återvinningscentralen. Du kommer att höra till Vatten- och avfallsenheten som i dagsläget består av 17 personer. Enheten ansvarar för kommunens VA- och avfallsverksamhet. Din tjänst är placerad på verksamhetens driftsida.
Tjänsten är primärt lagd på lördagar.

Som serviceman vid återvinningscentralen arbetar du både självständigt och i nära samarbete med kollegorna samt våra kunder. Arbetet innefattar bemanning, drift och underhåll av kommunens återvinningscentral. Arbetet på återvinningscentralen innehåller bland annat sortering och omlastning av avfall, sortering av farligt avfall, kontakt med entreprenörer som hämtar avfall vid återvinningscentralen, mottagningskontroll och vägledning av kunder samt upprättande av debiteringsunderlag för mottaget avfall enligt gällande avfallstaxa. För att tillmötesgå våra kunder och samarbetspartners är hög kvalité nyckeln till gott samarbete.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Du har utbildning inom området och/eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du innehar körkort B. Utbildning och tidigare arbetserfarenhet av liknande verksamhet är meriterande. Även meriterande med vana att arbeta med kunder. Då vi arbetar med flera olika datasystem är datorvana ett krav. Du ska behärska svenska i tal och skrift.

Som person är du praktiskt lagd, serviceinriktad, tar ansvar och du trivs med att arbeta i team men äger också förmågan att arbeta självständigt. Du har förmåga att prioritera. Vi lägger stor vikt på hur du är som person och hur du fungerar i team med andra människor samt mot våra kunder.

Viktigt för oss är att du äger ett intresse av att arbeta med teknik och miljö i samverkan med andra. Ytterligare egenskaper vi värdesätter hos dig är att du är intresserad och nyfiken på ny kunskap, är noggrann, positiv, engagerad och bidrar med att skapa ett gott arbetsklimat. Provtjänstgöring kan komma att tillämpas.

ÖVRIGT
I rekryteringsarbetet har vi redan tagit ställning till rekryteringskanaler och typ av marknadsföring. Därför undanbeder vi oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag, medieföretag eller liknande.
Publiceraddatum: 2015-03-24
Yrkesbenämning: Miljöarbetare/Renhållningsarbetare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Minst 15 %, med möjlighet upp till 27,5 % om så önskas. Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: 2015-04-20 Tillträde:Löpande urval.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-12
Referens: 2015-0253-0254
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=54036d31-14ed-423d-bb75-756a6ebca816&TK=1c197155-c99c-45b9-91d9-90b511173c61
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenljunga kommun, VA/Renhållning
Boråsvägen 13
51280  SVENLJUNGA Sverige
Hemsida: http://www.svenljunga.se
  
Platsannons

Distriktssköterska

Genom livsviktiga möten och professionell vård inspirerar och leder vi Västra Götalandsregionen till att bli den friskaste regionen i världen. Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad för människors hälsa och liv?
Bli en del av Närhälsan!
Närhälsan är den offentliga primärvården i Västra Götaland. Vi finns på hundratals platser runt om i Västra Götalandsregionen och vår enda vinst är att du har ett så friskt och skönt liv som möjligt.Om oss
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta hos oss på Närhälsan Svenljunga vårdcentral, som är en lagom stor, trevlig och centralt belägen vårdcentral.

Vi är cirka 30 anställda med ett gott samarbete och vi har ett spännande och omväxlande arbete med patienter i alla åldrar. Hos oss erbjuds du en positiv arbetsmiljö med humor och laganda.


Om arbetet
Dina arbetsuppgifter kommer att vara mottagningsarbete, telefonrådgivning samt hälsofrämjande och förebyggande arbete.
Tjänstgöring enstaka kvällar och helger på Jourcentralen i Skene kan komma att ingå.


Om dig
Du ska vara distriktssköterska och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom primärvård och gärna på vårdcentral. Det är positivt om du har magisterexamen och handledarutbildning.


Om villkor
Visstidsanställning t.o.m 2015-09-30, med eventuell förlängning. Heltid/Deltid, sysselsättningsgrad kan diskuteras. Tillträde 2015-05-01 eller enligt överenskommelse.


Här kan du läsa mer om Närhälsan Svenljunga vårdcentral:
http://www.narhalsan.se/Svenljungavardcentral

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal
Publiceraddatum: 2015-03-24
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid Sysselsättningsgrad kan diskuteras. Tillträde: Enligt överenskommelse Visstidsanställning till 2015-09-30Efter överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-12
Referens: 2015/1627
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:61133/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Närhälsan Svenljunga vårdcentral
Ekenäsgatan 15
50455  Borås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Psykolog med KBT-kompetens

Genom livsviktiga möten och professionell vård inspirerar och leder vi Västra Götalandsregionen till att bli den friskaste regionen i världen. Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad för människors hälsa och liv?
Bli en del av Närhälsan!
Närhälsan är den offentliga primärvården i Västra Götaland. Vi finns på hundratals platser runt om i Västra Götalandsregionen och vår enda vinst är att du har ett så friskt och skönt liv som möjligt.Om oss
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta hos oss på Närhälsan Svenljunga vårdcentral, som är en lagom stor, trevlig och centralt belägen vårdcentral.

Vi är cirka 30 anställda med ett gott samarbete och vi har ett spännande och omväxlande arbete med patienter i alla åldrar. Hos oss erbjuds du en positiv arbetsmiljö med humor och laganda.


Om arbetet
Dina arbetsuppgifter kommer att vara utredning och psykoterapeutiskt behandlingsarbete, i första hand korttidsterapier inom områdena ångest, depression, stressrelaterade tillstånd, smärtproblematik och psykosociala problem. Du kommer att delta i vårdcentralens teamarbete kring personer med psykisk ohälsa.


Om dig
Du ska vara leg psykolog med KBT-kompetens. Du bör ha bred erfarenhet, helst inom primärvård eller psykiatrisk verksamhet. Meriterande är erfarenhet från arbete med barn och ungdomar.


Här kan du läsa mer om Närhälsan Svenljunga vårdcentral:
http://www.narhalsan.se/Svenljungavardcentral

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal
Publiceraddatum: 2015-03-24
Yrkesbenämning: Psykolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 75 %. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningEfter överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-12
Referens: 2015/1640
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:61171/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Närhälsan Svenljunga vårdcentral
Ekenäsgatan 15
50455  Borås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Miljöhandläggare - Livsmedel

I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar, nära till varandra, till idéerna och till besluten. Njut av bad och fiske i våra 300 sjöar eller ströva i härlig natur. Välkommen till den sydligaste kommunen i Västra Götaland. Nära till lugnet men också till storstadspulsen.

Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet!

Miljö- och byggenheten i Svenljunga kommun hanterar sedvanliga planer, bygglov, energirådgivning, miljö- & hälsoskyddsfrågor, serveringstillstånd och livsmedelsfrågor.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta med alla typer av alkohol- och livsmedelsverksamheter. Vi erbjuder dig ett omväxlande och självständigt arbete med möjlighet till egen utformning av arbetets upplägg. I arbetsuppgifterna ingår;
• Planering och genomförande av kontroller och revisioner enligt livsmedelslagstiftningen, även av dricksvattenanläggningar.
• Handläggning av serveringstillståndsärenden, läkemedel, tillsyn av tobak och folkölsförsäljning samt alkoholservering.
• Rådgivning och information till företagare och kommuninvånare om livsmedelshantering m.m.
• Förebyggande hälsoskyddsarbete

Ansvarsuppgifter kan komma att justeras utifrån kvalifikationer.


KVALIFIKATIONER
Vi söker en positiv och utåtriktad person med miljö- och hälsoskyddsutbildning, livsmedelsäkerhet eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Du ska ha en dokumenterad erfarenhet och kunskap om livsmedelskontroll och alkoholtillsyn samt den juridik som är kopplad till området. Vi vill också att du har kunskap om kontroll av dricksvattenanläggningar samt planering av kontrollarbete. Körkort är ett krav.

Vad vi önskar
Arbetet innebär många kontakter med myndigheter, företagare och allmänhet, så det är viktigt att du är utåtriktad, lyhörd och att du har hög servicekänsla. God samarbetsförmåga är en viktig egenskap eftersom vi arbetar nära varandra. Att du är initiativrik och bra på att uttrycka dig i tal och skift är en förutsättning, stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vad som är meriterande
Arbetslivserfarenhet av livsmedelhantering, myndighetsarbete och erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation är meriterande. Erfarenhet av arbete i miljöreda är också en merit. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

ÖVRIGT
I rekryteringsarbetet har vi redan tagit ställning till rekryteringskanaler och typ av marknadsföring. Därför undanbeder vi oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag, medieföretag eller liknande.
Publiceraddatum: 2015-03-24
Yrkesbenämning: Livsmedelsinspektör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-30
Referens: 2015.0355
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1199fe12-b913-42af-b4db-34121446d440&TK=0f2cd78d-0b34-4833-a895-a0778890a605
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenljunga kommun, Miljö- och byggenheten
Boråsvägen 13
51280  SVENLJUNGA Sverige
Hemsida: http://www.svenljunga.se/byggaboochmiljo.4.564d96451321f1132aa80001777.html
  
Platsannons

Socialsekreterare

I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar, nära till varandra, till idéerna och till besluten. Njut av bad och fiske i våra 300 sjöar eller ströva i härlig natur. Välkommen till den sydligaste kommunen i Västra Götaland. Nära till lugnet men också till storstadspulsen.

Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet!

Vill du jobba på en avdelning som högt värderar kommunmedborgarnas rättigheter och som samtidigt har fokus på personalens arbetsmijö och trivsel? I så fall är du varmt välkommen med din ansökan till oss.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker socialsekreterare för handläggning inom barn och familj, försörjningsstöd samt socialpsykiatri.
Myndighetsavdelningen ansvarar för all handläggning inom socialförvaltningen. Inom avdelningen är det tre enheter som handläger ärenden inom barn, unga och familj, funktionshinder, äldreomsorg, socialpsykiatri samt försörjningsstöd och missbruk.

Vi behöver nu förstärka vår handläggning både genom tillsvidare-tjänster och sommarvikariat.
Med utgångspunkt från dina kunskaper, erfarenheter och intressen vill vi föra en diskussion om på vilken enhet du bäst passar in hos oss.
Vi erbjuder dig ett spännande och utmanande arbete på en mycket trivsam arbetsplats. Du kommer att få ett nära stöd från både arbetsledning och arbetskamrater och självklart får du tillgång till extern handledning.
I samband med anställning kommer du att få en väl förberedd introduktion och en handledare som introducerar dig i arbetet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har socionomexamen eller motsvarande utbildning.
Du bör ha ett stort intresse och kunskap om myndighetsutövning inom socialtjänsten.
Du ska kunna arbeta strukturerat, vara reflekterande och analytisk med en vilja att fatta välmotiverade beslut. Arbetet kräver att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet och på hur du kan bidra till vårt positiva arbetsklimat.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-03-20
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2015-06-15 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-12
Referens: 2015.054.023
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=dde76a8b-80d9-4bec-97f7-c45eb8206f32&TK=5a5a594a-7782-496c-9f10-8a82ab316655
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenljunga kommun, Socialförvaltningen
Boråsvägen 13
51280  SVENLJUNGA Sverige
Hemsida: http://www.svenljunga.se
  
Platsannons

65-årig kvinna i Svenljunga söker personlig assistent

Passal är ett företag som arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av att arbeta med människor med funktionsnedsättning. På Passal lägger vi stor vikt vid att ge ett varmt och personligt bemötande.

2 platser


Passal är ett företag som arbetar med personlig assistans. Passal drivs sedan starten år 2000 av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av att arbeta med människor med funktionsnedsättning.

Just nu söker vi en personlig assistent till en 65-årig kvinna som bor i ett litet samhälle 3 mil sydväst om Svenljunga. Kvinnan har en neurologisk sjukdom, vilket medför svårigheter att röra sig. Hon kan gå lite med rollator men känner trötthet och smärta. Men hon är trots det en mycket positiv person! Arbetet innebär att vara henne behjälplig i vardagen, hjälp med personlig hygien, matlagning, städning m.m.

Vi söker en ansvarsfull och lyhörd person. Det är positivt om du arbetat som personlig assistent tidigare, men inget krav. Det är viktigt att du är flexibel. 2 tjänster på 25 tim per vecka vardera under sommaren. Men under veckorna 21-23 blir det 40 tim per vecka.

Det är meriterande om du arbetat som assistent tidigare. men inget krav. Körkort är fördel.

Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm. Vi arbetar med löpande urval, anställning kommer att ske så fort det är möjligt. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-03-18
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid SommarjobbMånatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-17
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=61920
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Passal AB
Skeppet ärans väg 19
11343  Västra Frölunda Sverige
Hemsida: www.passal.se
  
Platsannons

Undersköterska

I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar, nära till varandra, till idéerna och till besluten. Njut av bad och fiske i våra 300 sjöar eller ströva i härlig natur. Välkommen till den sydligaste kommunen i Västra Götaland. Nära till lugnet men också till storstadspulsen.

Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet!ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en undersköterska till vårt gruppboende för demenssjuka. Arbetet innebär att ge omsorg, service och omvårdnad genom ett individbaserat arbete med varje brukare, vi vill att våra brukare ska ha en god och meningsfull vardag. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har undersköterskeutbildning. Vi förutsätter att du har en god mäniskosyn, ett gott bemötande sam god samarbetsförmåga och vill vara med och föra vår verksamhet framåt. Du bör ha goda kunskaper av arbete med demenssjuka. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-03-18
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 80% Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: 2015-06-01 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-01
Referens: 2015.051.023
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0ac1d8ab-6a2e-4b72-9007-29350af07a48&TK=f114f3ee-d15d-446f-9b6c-efb90027f895
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenljunga kommun, Socialförvaltningen
Boråsvägen 13
51280  SVENLJUNGA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förskollärare /Föräldrakooperativet Bulleribång

ARBETSPLATSEN
Bulleribång är ett föräldrakooperativ beläget i natursköna Svenljunga centralort. Vi har en avdelning med barn mellan 1-5år.

ARBETSUPPGITFTER
Du kommer att arbeta i ett arbetslag med tre andra pedagoger och ha ett nära samarbete med förskolechefen. Du kommer att vara en nyckelsten i utvecklingen av det systematiska kvalitetsarbetet och den pedagogiska dokumentationen. Viktiga områden för oss är språk, matematik, natur och lek.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har förskollärare examen. Du skall ha stort engagemang för ditt uppdrag och med god . Vara positiv och se möjligheter framför hinder. Du skall kunna kommunicera och dokumentera verksamheten utifrån de nationella målen. Du skall vilja utveckla verksamheten framåt tillsammans med arbetslaget.
Publiceraddatum: 2015-03-16
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: josefine.bulleribang@outlook.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: BULLERIBÅNG BARNOMSORG - EKONOMISK FÖRENING
LANDBOGATAN 2
51251  SVENLJUNGA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Läkemedelsansvarig farmaceut till Apoteksgruppen Svenljunga

Apoteksgruppen består av ca 165 apotek i hela Sverige. Apoteken drivs av lokala småföretagare som är anslutna till en gemensam serviceorganisation, vilket ger storskalfördelar och konkurrenskraft på marknaden.
Våra värdeord beskriver vilka vi är: Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande.
Är du som vi? Då ska du bli en av oss! Du finner mer information på www.apoteksgruppen.se


Vill du jobba på en unik arbetsplats? Vill du använda din farmaceutiska kompetens för att hjälpa andra till en god och långsiktig hälsa? Vill du jobba brett och utvecklas inom flera kompetensområden? Kom och arbeta hos oss på Svalan i Svenljunga! Genom service och kundfokus skapar vi lönsamma, personliga och inspirerande apotek. Hos oss får du arbeta omväxlande med både receptservice, egenvård, professionell rådgivning och försäljning. Du jobbar direkt för apoteksägaren och får chansen att direkt påverka verksamheten, eftersom det är korta vägar till beslut.

Vi på Apoteket Svalan
Apoteket ligger i Svenljunga vid torget.  Vi är ett team  som har en härlig gemenskap och nära till skratt. Apoteket erbjuder ett lokalt anpassat sortiment och varje dag hjälper vi våra kunder till en bättre hälsa. Då apoteket är en del av en Apoteksgruppen och ägs av en lokal entreprenör, har vi en kedjas fördelar med en ägares drivkraft. Vi är kundernas lokala hälsopartner. Problemlösning är dagliga inslag i verksamheten där vi ansvarar för att tillgodose kundens uttalade och outtalade behov. Att ge kunden en positiv upplevelse samt att bidra till deras hälsa och välmående är kärnan i vår verksamhet.

Anställningsform
Heltid (deltid kan diskuteras), tillsvidare, tillträde enligt överenskommelse.

Rollen som farmaceut med läkemedelsansvar
Tillsammans med dina kollegor representerar du Apoteksgruppen på ett affärsmässigt, positivt och professionellt sätt. Du ansvarar som medarbetare för att ge god rådgivning och ser själv till att du är uppdaterad och följer de rutiner och riktlinjer som finns på apoteket. Du ska även säkerställa att verksamheten följer de lagar, föreskrifter, förordningar och krav som ställs på öppenvårdsapotek. Som farmaceut med läkemedelsansvar är du generalist på apoteket och ansvarar för att samtliga arbetsuppgifter utförs på ett säkert och professionellt sätt.

Vem söker vi?
Du är legitimerad apotekare eller receptarie med gedigen farmaceutisk kompetens. Vi ser gärna att du har kunskaper om kvalitetskrav vid läkemedelshantering och verksamhet för öppenvårdsapotek. Förutom att du har ett genuint intresse av att ge professionell service till våra kunder är du resultatinriktad, driven och har en känsla för affärer. Du har en god ekonomisk förståelse, ett kvalitetstänk och förmågan att på ett pedagogiskt och tydligt sätt förklara för kunder kring läkemedelsanvändning. Dessutom är du är driven, pålitlig och har god social förmåga gentemot kunder och kollegor. Som farmaceut med läkemedelsansvar har du förmågan att prioritera och har tillsammans med dina kollegor ett gemensamt ansvar att driva apoteket på ett affärsmässigt och strukturerat sätt.


Vår ambition med apoteket är att vara kundernas främsta källa till hälsa. Förutom en spännande arbetsplats erbjuder vi våra medarbetare kompetensutveckling, personalaktiviteter, friskvård samt de förmåner som ingår i kollektivavtalet för branschen.

Låter det som en rolig utmaning? Skicka gärna in en ansökan!

 

anett.olsson@apoteksgruppen.se

eller

lars.blomqvist@apoteksgruppen.se
Publiceraddatum: 2015-03-16
Yrkesbenämning: Läkemedelsansvarig, receptarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidtills vidare fast enl överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: anett.olsson@apoteksgruppen.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Apoteksgruppen
Kindsvägen 4
51250  Svenljunga Sverige
Hemsida: http://www.apoteksgruppen.se/apotek/svenljunga/apoteksgruppen-svenljunga-torggatan
  
Platsannons

Turistvärd/Turistvärdinna

I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar, nära till varandra, till idéerna och till besluten. Njut av bad och fiske i våra 300 sjöar eller ströva i härlig natur. Välkommen till den sydligaste kommunen i Västra Götaland. Nära till lugnet men också till storstadspulsen.

Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet!ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att vara Svenljunga kommuns ansikte utåt och hjälpa besökare att uppleva mer av vistelsen i Svenljunga med omnejd. Arbetet består av att informera besökare om evenemang, aktiviteter och sevärdheter främst i Svenljunga kommun men även en dagsresa från kommunen. Du kommer även att ansvara för försäljning av souvenirer, fiskekort samt se till att det är ordning på turistbyrån.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har god lokal kännedom och goda språk kunskaper i svenska, engelska och tyska. Du har en känsla för service, är bra på att möta människor, stresstålig och lösningsorienterad. Erfarenhet av turismarbete, servicearbete eller utbildning inom området ses som en merit. Datorvana med användning av internet krävs. Din personliga lämplighet för arbetet är viktig. Körkort är ett plus.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-03-11
Yrkesbenämning: Turistvärd/Turistvärdinna
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid. Dagtid. Arbetstidsbeskrivning: Turistbyrån har öppet mån- söndag under hela säsongen. Sommarjobb / SäsongsanställningTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-30
Referens: KSF 083/2015
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=caaceaac-e2e6-4e74-9946-4a8f669e3762&TK=332345c4-92a8-4bbb-bdc4-7460f3ac997c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenljunga kommun, Kanslienheten
Boråsvägen 13
51280  SVENLJUNGA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Semestervikarier, Svenljunga

Tidningsbärarna grundades 1970 och är morgontidningarna i Skåne, Blekinge, Kalmar, Kronoberg och Sjuhäradsbygdens egna distributionsföretag.

Vi svarar för att ca 1,2 miljon läsare får sin tidning senast klockan 06:00 varje morgon. Förutom morgontidningar distribuerar vi även andra former av trycksaker, som t.ex. samhällsinformation och adresserade försändelser.
--------------------------------------------------------------------------------------

För närvarande söker vi vikarier till våra områden i Svenljunga inför kommande semestersäsong - främst perioden juni-augusti 2015. Arbetsuppgiften består av distribution av förekommande produkter och utförs till fots eller med bil beroende av områdestyp. Arbetstiden varierar mellan 2-4 timmar per natt, och är förlagd till mellan 1-7 nätter per vecka beroende av förekommande schema.

Att jobba som tidningsdistributör fordrar noggrannhet, ordningssinne, punktlighet, och en hög grad av servicekänsla. Eftersom arbetet sker nattetid måste du ha fyllt 18 år. Körkort, och egen bil, fordras i förekommande fall. God fysik kan underlätta arbetet, men är dock inget krav. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, eller nattarbete, är meriterande.

Vi tror att du som söker tjänsten kanske är intresserad av att jobba som timvikarie även utanför sommarsäsongen.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-03-05
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimlön enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-04
Referens: Svenljuna
Webbplats:
Epostadress: malin.svantesson@tidningsbararna.se
Övrigt: ansökan skickas via www.tidningsbararna.se
Arbetsplats: 
Adress: Tidningsbärarna, region Borås
Allégatan 67
50337  Borås Sverige
Hemsida: http://www.tidningsbararna.se
  
Platsannons

Lärare i slöjd för grundskolans elever åk 3-6

I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar, nära till varandra, till idéerna och till besluten. Njut av bad och fiske i våra 300 sjöar eller ströva i härlig natur. Välkommen till den sydligaste kommunen i Västra Götaland. Nära till lugnet men också till storstadspulsen.

Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet!ARBETSUPPGIFTER
Du ansvarar för undervisning för såväl trä och metallslöjd som textilslöjd.

Saknar Du behörighet att undervisa i båda slöjdarterna kan tjänsten ev. kombineras med annan ämnesundervisning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i ämnet slöjd.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-03-03
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2015-08-11 .Månadslön Lönetypsbeskrivning: Ferietjänst
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-01
Referens: BUF-041
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5ac1f353-f48d-4333-8ac1-be281ba81de2&TK=51eaa5e7-cdd9-48e7-8e2f-54634871db62
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenljunga kommun, Svenljunga Ro
Boråsvägen 13
51280  SVENLJUNGA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i Spanska

I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar, nära till varandra, till idéerna och till besluten. Njut av bad och fiske i våra 300 sjöar eller ströva i härlig natur. Välkommen till den sydligaste kommunen i Västra Götaland. Nära till lugnet men också till storstadspulsen.

Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet!

Mogaskolan är en 7-9 skola och har ca 340 elever. Skolan har en hög andel behöriga lärare. Lärarna arbetar i tre arbetslag och det finns en väl fungerande elevhälsa. Skolan har moderna lokaler och tillgång till ett Mediatek som är skolans nav. Mogaskolan har sedan många år ett internationellt elevutbyte med Tyskland och Kina.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att undervisa klasser/grupper från år 7-9. Mentorskap för klass/grupp ingår i dina arbetsuppgifter.
Du kommer att ingå i ett arbetslag bestående av lärare med olika kompetenser. Du har stöd av skolans elevhälsa i arbetet.KVALIFIKATIONER
Du har lärarlegitimation och erfarenhet av åldersgrupperna. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat ämnesintegrerat och har erfarenhet av undervisning av elever med en komplicerad inlärningssituation.

Intresse kring skolutvecklingsfrågor och inkludering är meriterande, då sådant arbete kommer stå högt på dagordningen under kommande läsår. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Vi ser gärna att du är tvåspråkig.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-02-24
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. 50-100% Dagtid. Arbetstidsbeskrivning: Tjänsten i Spanska är på ca 50%: Kan kombineras med andra ämnen upp till 100%. Tillsvidareanställning, tillträde: 2015-08-10 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-15
Referens: BUF 018
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=89109cd8-ee4d-45b6-bcc1-ccfc1236a200&TK=21a0a3e5-62df-412c-beb6-56e6e0c76fb5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenljunga kommun, Moga Ro
Boråsvägen 13
51280  SVENLJUNGA Sverige
Hemsida: http://www.svenljunga.se
  
Platsannons

Lärare i Ma/No grundskolans senare år

I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar, nära till varandra, till idéerna och till besluten. Njut av bad och fiske i våra 300 sjöar eller ströva i härlig natur. Välkommen till den sydligaste kommunen i Västra Götaland. Nära till lugnet men också till storstadspulsen.

Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet!ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att undervisa klasser/grupper från år 7-9 i Ma/No. Mentorskap för klass/grupp ingår i dina arbetsuppgifter. Undervisning i särskild undervisningsgrupp kan förekomma.

Du kommer att ingå i ett arbetslag bestående av lärare med olika kompetenser. Du har stöd av skolans elevhälsa i arbetet.

KVALIFIKATIONER
Du har lärarexamen i aktuella ämnen och erfarenhet av åldersgrupperna. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat ämnesintegrerat.

Intresse kring skolutvecklingsfrågor och inkludering är meriterande, då sådant arbete kommer stå högt på dagordningen under kommande läsår.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-02-23
Yrkesbenämning: Modersmålslärare i grundskolan
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde: efter överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-05-01
Referens: BUF 147
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=846557f5-6bc2-4947-87e4-13f70fa0f28a&TK=6dc313c7-79b0-467d-9e2d-dc9761e54d6e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenljunga kommun, Moga Ro
Boråsvägen 13
51280  SVENLJUNGA Sverige
Hemsida: http://www.svenljunga.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal