Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2015-02-09 13:25

Lediga jobb i Svenljunga kommun (1465), Västra Götalands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd10 317
Täthet11,22Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area987,15Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land919,76Landareal (km²)
Sjö67,39Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Utesäljare sökes till din kommun

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av försäljning eftersom vi intern utbildar från och med dag 1.

Purify Performance är återförsäljare av produkten Ritello. Produkten säljs och marknadsförs i 45 länder världen över och just nu behöver vi säljare på den svenska marknaden, därav 2 personer i Svenljunga kommun.

Utbildningen kommer att ske på vårt kontor i Anderstorp eller Jönköping. Vi bjuder på mat och boende under hela utbildningen som kommer att hålla på i 2 dagar. Detta efterföljs av 4 dagar ute på fältet med en mentor och sedan träffas vi på kontoret och avslutar med 1 dag på kontoret. Du har ersättning för hela utbildningen. Om du någon gång under utbildningens/anställnings tid, känner att detta inte är något för dig, får du närsomhelst avbryta och du får ändå betalt för det du har gjort.

Du har lön oavsett om säljer eller inte. Lönen är indelad i form av provision eller demonstrationslön.

Heltid baseras på 40 besök/månad, 2 om dagen. 20.250kr + Ob-tillägg 6.750kr. Totalt 27.000kr. Skulle du göra fler än 40 besök/månad får du självklart mer än 27.000kr.

Skulle du göra mindre än 40 besök får du en mindre ersättning. Ex. 35 besök/mån genererar 12.600kr + Ob-tillägg 3.150kr. Totalt 15.750kr. En demonstration tar 90 minuter + körtid. Det finns totalt 25 besöksmöjligheter per vecka.

Provisionen är upp till 7000kr per såld enhet. Det finns inget tak på hur mycket du kan tjäna. Du är själv med och påverkar, vecka för vecka, hur din kommande arbetsvecka ska se ut.

Körkort B är ett krav, och tillgång till bil är ett plus.

Efter varje genomfört besök får vi referenser från våra kunder, som vi använder för att boka upp nya besök. Du åker ut på förbokade kundbesök där kunden redan har tackat ja till att du ska komma dit.

Detta erbjuder vi Dig:
- Vidareutbildning på löpande band.
- Förbokade kundbesök via referenser.
- Karriärmöjlighet ? Säljare, mentor, utbildare, team-leader, controller, kontorschef, servicetekniker och länsansvarig. Detta är några utav våra tjänster som du har möjlighet att avancera till.
- Lön oavsett om säljer eller inte.
- Tävlingar och VIP resor.

Purify Performance marknadsför en väldigt unik produkt och vi är ensamma importörer av den i Skandinavien. Med vårt exklusiva renoveringsprogram kan vi garantera alla kunden att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Mer information om produkten och arbetet som säljare får du på din personliga intervju.

Är du den vi söker, vill vi helst att du börjar snarast.

Välkommen in med din ansökan på jobb2@ritello.se.
Publiceraddatum: 2015-02-08
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidBörjar med en 3 månaders provanställning som automatiskt övergår till en tillsvidare anställning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb2@ritello.se
Övrigt: Glöm ej telefonnummer så att vi kan nå dig.
Arbetsplats: 
Adress: Purify Performance
Carl-Johansgatan 3
33433  Anderstorp Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Extrajobba med läxhjälp, Fäxhult

SmartStudies är Sveriges ledande företag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Hos oss får du en bra lön, ett meningsfullt arbete, personlig utveckling, en merit för framtiden och många inspirerande kolleger.

Om arbetet:

BRA LÖN - Du tjänar mellan 105 och 155 kr i timmen (inklusive semesterersättning) och jobbar minst 120 minuter åt gången. Lönen varierar beroende på avståndet till din elev.
MENINGSFULLHET - Du är med och förändrar unga människors liv.
COACHING - Du får kontinuerlig coaching av våra utbildningsspecialister
FLEXIBILITET - Du väljer själv hur mycket du arbetar, och i vilka ämnen du undervisar
UTVECKLING - Du lär dig att lära ut och ta ansvar
EN MERIT - Du får ett arbete som sticker ut på ditt CV, som visar på ledaregenskaper och god retorisk förmåga

Krav för att söka på denna annons är att du har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng) samt ska kunna undervisa enligt följande ämnen: Matematik, engelska, svenska och studieteknik för åk 9

Mer om eleven:
Årskurs: År 9 grundskolan
Postort: Fäxhult
Antal tillfällen per vecka: 3
Antal minuter per tillfälle: 120
Önskat startdatum för undervisningen: Omgående
OBS. Ange referens: 1KAMESS20150102
Undervisningen sker hemma hos familjen.


Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första elev. Om du inte kan hjälpa just denna elev så kan du även söka en generell tjänst på vår hemsida. Ansökningsdag: familjen vill ha hjälp omgående så sök redan idag! ANSÖK NU DIREKT - ANSÖKAN TAR MINDRE ÄN 2 MINUTER OCH DU FÅR SVAR INOM 2 ARBETSDAGAR http://www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/

Vi kontaktar dig därefter inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju.

Tillträdesdag brukar vara inom en vecka efter du har haft din intervju, men oftast tar det bara någon enskild dag. Tjänsten är en tillsvidaranställning. SmartStudies är Sveriges ledande läxhjälpföretag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Vi finns i många städer i Sverige. Några av dem är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/

Svar på alla frågor som du inte hittar på www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/ hittar du på: www.smartstudies.se/svar Det är viktigt att du kontrollerar att din fråga inte redan finns besvarad innan du ringer eller startar en chatt. Utbildningsspecialisterna på kontoret kan då investera mer än dubbelt så mycket tid på våra elevers utveckling och på att stötta lärarna.
Publiceraddatum: 2015-02-05
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: 1KAMESS20150102
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB
BREVIA
11479  STOCKHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare

I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar, nära till varandra, till idéerna och till besluten. Njut av bad och fiske i våra 300 sjöar eller ströva i härlig natur. Välkommen till den sydligaste kommunen i Västra Götaland. Nära till lugnet men också till storstadspulsen.

Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet!ARBETSUPPGIFTER
Vi söker förskollärare för arbete i Lysjö rektors-område. Vi är en föränderlig förskola som utvecklas hela tiden. Här har du möjlighet att följa barnen genom åldrarna. Viktiga områden för oss är kreativa miljöer, språklig utveckling och utevistelse.

Du ska tillsammans med övriga i arbetslaget planera, genomföra, och utveckla förskolans verksamhet utifrån den förtydligande läroplanen för förskolan. Du har som försskollärare ett särskilt ansvar för det pedagogiska arbetet.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har förmåga att se barns möjligheter och har en drivkraft att utveckla verksamheten på förskolan utifrån varje barns förutsättningar kopplat till läroplanens mål. Du tycker om att arbeta i team, tar initiativ och är tydlig och ansvarstagande. Du skall kunna kommunicera och dokumentera verksamhetens uppdrag och mål. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-02-05
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Arbetsbeskrivning: Dagtid med vissa kvällsmöten. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde: Enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-28
Referens: BUF025
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c8c46ea1-b910-441a-92a7-c37a3beffa1d&TK=44707558-1381-4224-adc6-4587df655dbd
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenljunga kommun, Lysjö Ro
Boråsvägen 13
51280  SVENLJUNGA Sverige
Hemsida: http://www.svenljunga.se
  

Platsannons

Apparatskåpsbyggare/Servicetekniker

Till kontoret i Svenljunga söker vi nu en apparatskåpsbyggare/servicetekniker

Arbetsuppgifter och tjänsten apparatskåpsbyggare/servicetekniker:
Vi söker en skåpbyggare/servicetekniker med el-utbildning. I rollen kommer du främst att arbeta med byggnation av apparatskåp inom automationsbranschen, avprovning och dokumentation. I din tjänst kan konstruktion och projektering komma ingå i arbetsuppgifterna. Du kommer även att åka till våra kunder och felsöka på automationsutrustning samt utföra installationer.

Erfarenhet, utbildning och person:
Du har relevant utbildning på YH/KY-nivå alt. från gymnasieskola med goda studieresultat eller har förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt. Du är noggrann och har ett högt kvalitetstänkande.

Ansökan:
Bifoga ett personligt brev och ditt CV. Sista ansökningsdag är den 3 mars. Om du har frågor är du välkommen att ringa eller maila nedan.

Richard Denckert, 044-20 00 51, rdt@lmt.se
Thomas Johansson, 0325-66 07 42, tjn@lmt.se
Publiceraddatum: 2015-02-04
Yrkesbenämning: Eltekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-03-03
Referens: Tekniker Svenljunga
Webbplats:
Epostadress: rdt@lmt.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LMT Svenljunga
Vävaregatan 2
51253  Svenljunga Sverige
Hemsida: http://www.lmt.se
  

Platsannons

Automationsingenjör

:
Till kontoret i Svenljunga söker vi nu en automationsingenjör.

Arbetsuppgifter och tjänsten automationsingenjör:
Vi söker en automationsingenjörer med flerårig erfarenhet. I rollen kommer du att arbeta med PLC/SCADA programmering, avprovning och driftsättning av automationssystem i olika industrier. I din tjänst kommer konstruktion och projektering ingå i arbetsuppgifterna. I många fall kommer du att ta en ledande roll i dina projekt och ansvara för att kundens uppsatta förväntningar uppnås.

Erfarenhet, utbildning och person:
Vi söker nu dig som vill vara delaktig i vår fortsatta satsning på kvalificerade konsulttjänster inom Automation i regionen. Vi vill att du har flerårig yrkeserfarenhet av att jobba med automationsprojekt, PLC-programmering, SCADA, provning, driftsättning, elkonstruktion m.m. Vi ser gärna att du har en bred erfarenhet av flera olika konstruktionsverktyg, meriterande är kunskaper i Siemens S7 samt Citect Scada.

Du har relevant utbildning på YH/KY-nivå alt. från högskola med goda studieresultat eller har förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt. En personlig egenskap vi värdesätter inom LMT är att du trivs med att bygga upp och utveckla relationer med våra kunder. Våra konsulter förväntas vara affärsmässiga och ta en aktivt roll i vår fortsätta expansion inom verksamhetsområdena.

Tjänsten innebär goda möjligheter till egen påverkan och forma din yrkesvardag. Vi erbjuder dig som konsult en spännande omväxlande och utvecklande arbetsmiljö och vi lägger stort fokus på den enskilda medarbetarens trivsel och utveckling.

Ansökan:
Bifoga ett personligt brev och ditt CV. Sista ansökningsdag är den 3 mars. Om du har frågor är du välkommen att ringa eller maila nedan.

Richard Denckert, 044-20 00 51, rdt@lmt.se
Thomas Johansson, 0325-66 07 42, tjn@lmt.se
Publiceraddatum: 2015-02-04
Yrkesbenämning: Automationstekniker, el
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-03-03
Referens: Automation Svenljunga
Webbplats:
Epostadress: rdt@lmt.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LMT Svenljunga
Vävaregatan 2
51253  Svenljunga Sverige
Hemsida: http://www.lmt.se
  
Platsannons

Rektor Svenljunga

Med visionen "Vi utvecklar kompetens i världsklass för en hållbar framtid och det goda livet" driver Naturbruksförvaltningen utbildning inom ungdomsgymnasiet, särskolan, vuxenutbildningen och yrkeshögskolan. Skolorna Dingle, Nuntorp, Strömma, Svenljunga, Sötåsen, Uddetorp och den Biologiska Yrkeshögskolan (BYS) fungerar som kompetenscentra för de gröna näringarnas tillväxt och utveckling. Tillsammans med näringsliv och forskare driver förvaltningen energiprojekt och försöksverksamhet i framkant på skolorna. Naturbruksförvaltningen är en del av Västra Götalandsregionen.Beskrivning
Naturbruksförvaltningens skolor samordnas och leds från naturbrukskansliet.

Skolorna är geografiskt spridda i regionen. Förvaltningen genomgår just nu stora förändringar för att inom ramarna utveckla pedagogik och lärande, locka fler elever och för att möta de gröna näringarnas behov av stöd för sin tillväxt och utveckling. Inom förvaltningen, som präglas av lång tradition och starka kulturer, arbetar ca 450 medarbetare. Vi står nu i begrepp att ställa om vår verksamhet för att i nära samverkan mellan skolorna möta nya utmaningar, nå våra högt ställda mål och tillsammans utveckla framtidens kompetens för de gröna näringarna.

Arbetsuppgifter
Som rektor leder och utvecklar du det pedagogiska arbetet i enlighet med skolans styrdokument och förvaltningsövergripande vision och mål. Du har verksamhets-, ekonomi- och personalansvar och du är chef för den pedagogiska personalen. Du ansvarar särskilt för huvudprocessens utveckling och måluppfyllelse i enlighet med gemensamma styrdokument. Tillsammans med övriga rektorer, administrativa chefer och förvaltningens kansli ansvarar du för att en nära samverkan med övriga skolor inom förvaltningen utvecklas och att politiska beslut genomförs på skolan.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är en tydlig och skicklig pedagogisk ledare, med adekvat högskoleutbildning och dokumenterad erfarenhet av pedagogiskt ledarskap i skola. Du är väl förtrogen med skollagen och dess krav på hur elever ska mötas utifrån deras behov, önskemål och förutsättningar. Du utövar ett demokratiskt, lärande och kommunikativt ledarskap och har erfarenhet av pedagogiskt utvecklings- och förändringsarbete. Du har förmåga att se helheten och hur delarna ska bidra till att verksamheten når gemensamma mål. Du är duktig på att samarbeta med andra för att skolan på bästa sätt ska kunna samordnas med övriga skolor inom förvaltningen. Du är lyhörd och samtidigt duktig på att kommunicera, entusiasmera och motivera medarbetare mot gemensamma mål och ett givet uppdrag. Du förstår vikten av ett starkt varumärke och betydelsen av att nätverka. Du har en god IT-kompetens. Du besitter de kompetenser som är kriterier för chefer inom VGR: Du arbetar värdegrundsbaserat, mål- och resultatorienterat, kommunikativt och utvecklingsorienterat.

Rektorsutbildning, flerspråkighet samt erfarenhet av och ett kontaktnät inom de gröna näringarna är meriterande. Inom Naturbruksförvaltningen strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Första intervjutillfället planeras till den 2/3.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal
Publiceraddatum: 2015-02-04
Yrkesbenämning: Rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: Enligt ök tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-23
Referens: 2015/108
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:login/jobID:55513/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Naturbruksförvaltningen, Naturbruksgymnasiet Svenljunga
Regionens Hus
54180  Skövde Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Socionom till individ- och familjeomsorgsenhet

Vi söker

Dig som har socionomexamen eller motsvarande högskoleutbildning med minst två års erfarenhet av socialtjänstens myndighetsutövning. Du har goda kunskaper om lagar, förordningar, författningar samt riktlinjer och rutiner som styr arbetet.

Du bör ha erfarenhet av handläggning av barn och unga samt arbetat enligt SoL, LVU och BBIC. .

Arbetsuppgifter

Du kommer att utreda barn och ungas situation och behov enligt BBIC samt fatta beslut i enlighet med lagstiftning, SoL och LVU. Arbetet är heltid men deltid kan diskuteras, bra lön och förmåner.


Anställning

Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
• Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
• Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
• Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
• Friskvårdsbidrag

Ansökan

Skicka in din ansökan idag då intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Om oss

Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, läkarsekreterare samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 15 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken
Publiceraddatum: 2015-02-04
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-18
Referens: 181
Webbplats: http://vardlanken.se/jobbannons/?jaid=181
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Vårdlänken Bemanning & Rekrytering
Mörbyvägen 3
18273  Stocksund Sverige
Hemsida: http://vardlanken.se/
  
Platsannons

Personlig assistent

I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar, nära till varandra, till idéerna och till besluten. Njut av bad och fiske i våra 300 sjöar eller ströva i härlig natur. Välkommen till den sydligaste kommunen i Västra Götaland. Nära till lugnet men också till storstadspulsen.

Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet!ARBETSUPPGIFTER
Vara ett personligt stöd hos enskild funktionshindrad kvinna och finnas till hands i vardagens olika sysslor.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har utbildning som t.ex personlig assistans-utbildning, omvårdnadsutbildning eller annan likvärdig utbildning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi kräver inte att du tidigare har arbetat som personlig assistent men erfarenhet av yrket är meriterande.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-02-03
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. Ca 57% Schema. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2015-03-02 , upphör: 2015-06-10 .Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-15
Referens: 2015.017.023
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3f34f74a-ec25-4094-8ea0-4c6a7b456bc6&TK=ecf55972-cb69-495b-b7f5-f79a2e744b14
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenljunga kommun, Administration, SOC
Boråsvägen 13
51280  SVENLJUNGA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kock/Kokerska

I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar, nära till varandra, till idéerna och till besluten. Njut av bad och fiske i våra 300 sjöar eller ströva i härlig natur. Välkommen till den sydligaste kommunen i Västra Götaland. Nära till lugnet men också till storstadspulsen.

Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet!

Kostenheten ingår i Samhällsbyggnadsförvaltningen och verksamheten består av 6 tillagningskök och 4 mottagningskök. Den aktuella tjänsten är förlagd i centralortens kök. Kostens uppgifter är att laga och servera måltider till förskola, skola och äldreomsorg.

ARBETSUPPGIFTER
Du förväntas med dina arbetskollegor utföra arbetsuppgifter såsom tillagning av både diet- och A-kost till skola, barn- och äldreomsorg. Servera, diska och städa lokalerna i kostens arbetsområde. I centralortens kök lägger man stor vikt på att rotera i arbetsuppgifterna.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad kock/kokerska och har erfarenhet. Du har goda kunskaper i arbetet med dietkoster och även i A-kosten. Du skall vara insatt i egenkontrollprogram och HACCP. Tjänsten ställer stora krav på flexibilitet och att du är självgående samt har lätt för att samarbeta.
Körkort B är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-02-03
Yrkesbenämning: Kock/Kokerska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde: Snarast efter överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-15
Referens: 2015-0089
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8ad28e23-6d00-476e-8ff2-d190af3b4775&TK=071b6794-ee26-4b65-aa1e-59e2c295202f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenljunga kommun, Kostenheten
Boråsvägen 13
51280  SVENLJUNGA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Socialsekreterare

I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar, nära till varandra, till idéerna och till besluten. Njut av bad och fiske i våra 300 sjöar eller ströva i härlig natur. Välkommen till den sydligaste kommunen i Västra Götaland. Nära till lugnet men också till storstadspulsen.

Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet!ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en socialsekreterare för handläggning av försörjningsstöd.

Myndighetsavdelningen ansvarar för all handläggning inom Socialförvaltningen. Inom avdelningen är det tre enheter som handlägger ärenden, barn, unga och familj, funktionshinder, äldreomsorg, socialpsykiatri samt försörjningsstöd och missbruk. Du kommer att tillhöra enheten försörjningsstöd, missbruk men bör även vara beredd att vid behov bistå inom andra områden. Varje enhet leds av en enhetschef.

Vi erbjuder dig ett spännande och utmanande arbete med möjlighet till ett nära stöd både från arbetskamrater, enhetschef samt genom extern handledning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har socionomexamen eller motsvarande utbildning.
Du bör ha ett stort intresse och kunskap om myndighetsutövning och gärna särskilt inom försörjningsstöd.

Du ska kunna arbeta strukturerat, vara reflekterande och analytisk med en vilja att fatta välmotiverade beslut, även i akuta situationer. Det är viktigt att du har förmåga att möta människor i socialt utsatta situationer. Arbetet kräver att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-02-03
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2015-04-01 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-16
Referens: 2015-016-023
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2cea38ef-aa34-459d-8e5c-771569f00e4c&TK=673b053f-d77a-496b-8581-7f648a5121df
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenljunga kommun, Socialförvaltningen
Boråsvägen 13
51280  SVENLJUNGA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Skogsbilschaufför

Södra arbetar för och med ett ansvarsfullt brukande av skogen. I vår affärsmodell har vi ett hållbarhetsfokus, som genomsyrar vårt sätt att arbeta och tänka. Vi förädlar virket till produkter som är återvinningsbara, förnybara och biologiskt nedbrytbara. Södra ägs av 50 000 sydsvenska skogsägare. Vi har 3 500 anställda och omsätter 17 miljarder kronor.

Södra Skog anskaffar virke till industrierna och erbjuder Södras medlemmar skoglig service.


Södra Åkeri består 7 flisbilar samt 17 timmerbilar som ägs av Södra Skogsägarna med egen personal. Fokus för Åkeriet är utöver transportarbetet att driva utveckling inom skogstransporter. Södra Åkeri har varit ledande i en övergång till förnyelsebara bränslen och deltar nu aktivt i arbetet med tyngre fordon.

Vi söker nu en skogsbilschaufför med placering i Holsljunga.

Som skogsbilschaufför arbetar du med transporter av massaved och timmer till Södras egna och externa industrier.

Du har gymnasiekompetens samt körvana för lastbil med släp. Du har även kranbehörighet eller motsvarande erfarenhet av att jobba med timmerkran. Påbörjad/genomförd YKB utbildning är meriterande, så även skogliga kunskaper som behövs i yrket. BECE-körkort krävs.

Du har ett gott ordningssinne, är målinriktad och initiativtagande.  Arbetet utförs i team varför vi fäster stor vikt vid din sociala kompetens och samarbetsförmåga. Du har god förmåga att lösa problem och fatta egna beslut. Du vill vara med och bidra till att utveckla Södra Åkeri.

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid och arbetet sker i skiftform. Vi tillämpar provanställning. Urval sker löpande.

Är du intresserad och vill veta mer? Du är välkommen med förfrågningar om tjänsten till chef rundvedsbilar Björm Karlsson. Du når honom via växeln, 0470-89 000. För att komma i kontakt med facklig representant, Transport avd. 51, 010-480 30 51

Välkommen med din ansökan via länken nedan senast den 20 februari 2015.
Publiceraddatum: 2015-02-03
Yrkesbenämning: Skogstransportförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid/Tillsvidare Enl ök Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-20
Referens:
Webbplats: https://sodra.easycruit.com/vacancy/application/1332807/6578?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Södra Skog
Skogsudden
35189  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.sodra.com
  
Platsannons

Inköpsassistent

Arbetsuppgifter

Vi söker omgående dig som är inköpsassistent och vill jobba på ett av våra intressanta kundföretag i Svenljunga.

Som inköpsassistent ingår du i ett team på företagets inköpsavdelning. Rollen innebär att du arbetar med orderläggning och leveransbevakningar samt att kontera fakturor för samtliga färdigvaror inom klädindustrin. Du kommer jobba aktivt med att minimera restorder och rapportera avvikande produkter och händelser. Du kommer att kontrollera färgprover och skeppningsprover. Vidare kommer du vara en hjälpande hand till inköparen och hantera inköpsärenden.

Formell kompetens

Krav:
-Eftergymnasial utbildning inom textil
-Erfarenhet från liknande arbete
-Goda kunskaper i Engelska i tal och skrift
-Flytande Svenska i tal och skrift
-Goda kunskaper i Officepaketet
-Goda kunskaper i Adobe särskilt i Illustrator.
-körkort och tillgång till egen bil


Din bakgrund

Vi tror att du tidigare har arbetat som inköpsassistent och vet vad jobbet innebär. Du har ett stort ordningssinne och en god känsla för kvalitet. Du har produktkännedom inom klädbranschen.

Personliga egenskaper

Som person är du initiativrik, glad och har ett sinne för färg och form. Du har kvalitetskänsla, ordningssinne och är strukturerad. Vi ser gärna att du är lättlärd, engagerad samt är bra på att samarbeta.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning
Omfattningen är heltid, dagtid.
Tjänstgöringsort är Svenljunga

Tillträdesdag

Start omgående, enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande vilket medför att tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Information

Välkommen med din ansökan!

Lernia är vägen framåt

Lernia stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Lernia AB är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Varje år gör Lernia det möjligt för mer än 70 000 människor och 5 000 företag att stärka sin konkurrenskraft genom rätt kompetens. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se
Publiceraddatum: 2015-02-02
Yrkesbenämning: Inköpsassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-14
Referens: 9667
Webbplats: http://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP9667
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Borås
Lernia Bemanning AB
50336  Borås Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  
Platsannons

Socionom

I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar, nära till varandra, till idéerna och till besluten. Njut av bad och fiske i våra 300 sjöar eller ströva i härlig natur. Välkommen till den sydligaste kommunen i Västra Götaland. Nära till lugnet men också till storstadspulsen.

Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet!ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu socialsekreterare för handläggning och utredning inom Barn, unga och familj.

Enheten för myndighetsutövning ansvarar för all handläggning och beslut inom socialförvaltningen. Inom avdelningen är vi tre grupper som handlägger ärenden inom Barn, unga och familj, Äldreomsorg, LSS, Socialpsykiatri, Ekonomi, försörjningsstöd och missbruk. Varje grupp leds av en enhetschef.

Din arbetsinsats kommer att vara viktig för oss nu när vi är inne i en utvecklingsfas och för att möta behoven behöver vi dig som vill vara med och utveckla verksamheten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har socionomexamen.

Du behöver ha stort intresse och kunskap om myndighetsutövning främst inom barn, unga och familj. Erfarenhet av utredning och handläggning inom området är ett krav. Meriterande är om du har god kännedom av BBiC. Du ska kunna arbeta strukturerat, vara reflekterande och analytisk med en vilja att fatta välmotiverade beslut, även i akuta situationer. Viktigt att du har förmåga att möta människor i socialt utsatta situationer. Du ska kunna arbeta självständigt och föra utredningsprocessen framåt. Arbetet kräver att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort samt utdrag ur belastningsregistret krävs.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-02-02
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde: snarast.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-28
Referens: 2015.013.023
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4df3298c-3d69-4cfc-ba9a-19c2a944e72d&TK=21547d05-f895-4a2c-b215-2dce7157e760
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenljunga kommun, Socialsekreterare
Boråsvägen 13
51280  SVENLJUNGA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Integrationscoach

I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar, nära till varandra, till idéerna och till besluten. Njut av bad och fiske i våra 300 sjöar eller ströva i härlig natur. Välkommen till den sydligaste kommunen i Västra Götaland. Nära till lugnet men också till storstadspulsen.

Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet!

Som integrationscoach kommer du att vara delaktig i arbetet kring nyanlända flyktingar. Du kommer att samverka med flera myndigheter, skolor, näringsliv och andra aktörer i samhället.

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter blir att vägleda nyanlända för att hitta olika möjligheter som leder till egenförsörjning. Arbetet innebär också administrativa uppgifter.

Vi erbjuder dig ett varierande och kreativt arbete i en liten arbetsgrupp med korta beslutsvägar och ett positivt arbetsklimat.

KVALIFIKATIONER
Dina personliga egenskaper kännetecknas av att du är flexibel, hitta nya lösningar, ha lätt för att samarbeta och knyta nya kontakter. Du är väl insatt i samhällets mest debatterade ämnen. Vi vill att du har en lämplig högskoleutbildning och bred arbetslivserfarenhet.

Erfarenhet av arbete mot närings- och föreningsliv. Erfarenhet av arbete kring integration är önskvärt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort erfordras.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-01-29
Yrkesbenämning: Integrationshandläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde:Enligt överenskommelse, upphör: 2015-12-31 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-13
Referens: 2015.019.023
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=202c5887-d32a-4c58-8657-59f73ed502d2&TK=efc2bb6d-d46c-492b-b537-f8daaaf9166b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenljunga kommun, Utvecklingsenheten
Boråsvägen 13
51280  SVENLJUNGA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Stödassistent för ensamkommande barn

I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar, nära till varandra, till idéerna och till besluten. Njut av bad och fiske i våra 300 sjöar eller ströva i härlig natur. Välkommen till den sydligaste kommunen i Västra Götaland. Nära till lugnet men också till storstadspulsen.

Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet!

IFO, LSS, Socialpsykiatri söker personal till kommunens boende för ensamkommande barn i centrala Svenljunga. Som ensamkommande barn räknas en person under 18 år som vid ankomsten är skild från sina föräldrar och som inte har någon annan vuxen person som har trätt in i föräldrarnas ställe. Staten bär det ekonomiska ansvaret och kommunen svarar för det praktiska mottagandet av de ensamkommande barnen.

ARBETSUPPGIFTER
Som stödassistent ska du lotsa de ensamkommande barnen in i det nya livet, så att de efter hand blir integrerade i det svenska samhället och i Svenljunga. Detta genom att stötta dem i skolgång, göra kulturella skillnader begripliga och hanterbara, aktivt arbeta med språkfärdigheter, fritidsaktiviteter och andra dagliga aktiviteter i boende och samhälle. Utöver detta ska du vara en god vuxen förebild och se till att ungdomarna får det stöd de behöver. Arbetet ställer stora krav på såväl självständigt arbete som god samarbetsförmåga.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieutbildning med inriktning mot socialt arbete. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning. Erfarenhet av socialt/pedagogiskt arbete, integrationsarbete, arbete med ungdomar, samt att arbeta i team är meriterande. Kulturkompetens kan eventuellt uppväga eftergymnasial utbildning. Du är utvecklingsinriktad, initiativrik, har förmåga att skapa delaktighet samt engagemang och tror på ungdomars egen förmåga och kraft. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort B är ett krav. Erfarenhet av arbete med ensamkommande barn.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-01-29
Yrkesbenämning: Habiliteringspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. Arbetet innebär dagtid, journatt, helg och kvällsarbete Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde: enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-09
Referens: 2015.012.023
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c6561921-3091-43be-afd3-2587a0d3db44&TK=88923d3b-ad25-4bc5-994c-a4686b7371d1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenljunga kommun, Socialförvaltningen
Boråsvägen 13
51280  SVENLJUNGA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Specialpedagog

I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar, nära till varandra, till idéerna och till besluten. Njut av bad och fiske i våra 300 sjöar eller ströva i härlig natur. Välkommen till den sydligaste kommunen i Västra Götaland. Nära till lugnet men också till storstadspulsen.

Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet!

Mogaskolan är en 7-9 skola och har ca 340 elever. Skolan har en hög andel behöriga lärare. Lärarna arbetar i tre arbetslag och det finns en väl fungerande elevhälsa. Skolan har moderna lokaler och tillgång till ett Mediatek som är skolans nav. Mogaskolan har sedan många år ett internationellt elevutbyte med Tyskland och Kina.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ha ansvaret för pedagogiska utredningar.
Initiera extra anpassningar.
Ta del av och konkretisera psykologutredningar.
Handleda lärare.
Hantera organisationen runt hemmasittare mm.

Du har stöd av kommunens centrala elevhälsa i arbetet.KVALIFIKATIONER
Du har examen och erfarenhet av åldersgrupperna.
Intresse kring skolutvecklingsfrågor och inkludering är meriterande, då sådant arbete kommer stå högt på dagordningen under kommande läsår.

Vi ser gärna att du är tvåspråkig.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-01-29
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Semestertjänst Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2015-08-01 Tillträde: Snarast.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-03-15
Referens: BUF 014
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b068c7d6-b9c2-4c3a-b2f2-e22453e8f7dc&TK=6bd3666f-e541-4ac0-94e0-3e97dec55806
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenljunga kommun, Moga Ro
Boråsvägen 13
51280  SVENLJUNGA Sverige
Hemsida: http://www.svenljunga.se
  
Platsannons

Speciallärare i grundskolans senare år

I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar, nära till varandra, till idéerna och till besluten. Njut av bad och fiske i våra 300 sjöar eller ströva i härlig natur. Välkommen till den sydligaste kommunen i Västra Götaland. Nära till lugnet men också till storstadspulsen.

Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet!ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att undervisa klasser/grupper från år 7-9. Mentorskap för klass/grupp kan komma att ingå i dina arbetsuppgifter. Undervisning i särskild undervisningsgrupp kan förekomma.

Du kommer att ingå i ett arbetslag bestående av lärare med olika kompetenser. Du har stöd av skolans elevhälsa i arbetet.KVALIFIKATIONER
Du har lärarexamen i aktuella ämnen och erfarenhet av åldersgrupperna. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat ämnesintegrerat.

ÖVRIGT
I rekryteringsarbetet har vi redan tagit ställning till rekryteringskanaler och typ av marknadsföring. Därför undanbeder vi oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag, medieföretag eller liknande.
Publiceraddatum: 2015-01-29
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. 50-100% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde: snarast.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-03-15
Referens: BUF 015
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ee750c36-3127-46bf-8bc9-a03a4031e0a9&TK=3184d23d-6f7c-4cc0-b2d3-faf412206753
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenljunga kommun, Moga Ro
Boråsvägen 13
51280  SVENLJUNGA Sverige
Hemsida: http://www.svenljunga.se
  

Platsannons

Extra Personal Garden Center

Cramers Blommor är ett av Sveriges största Garden Center. Vi ligger i Hillared, cirka 2 mil söder om Borås. Vi är ett familjeföretag som startade 1959. Vi tillhandahåller ett komplett sortiment av trädgårdsväxter till hem och trädgård. Även krukväxter, krukor, inredning, damm, redskap m.m.

Vi behöver nu anställa en ytterligare för att stärka vår position på marknaden.

Arbetet innebär ständig kundkontakt och kundservice står högt i våra värderingar vilket kräver lyhördhet, servicekänsla och ett leende på läpparna. Du skall arbeta på vår utedel med trädgårdsväxter, såsom perenner, buskar, träd, klätterväxter, rosor etc. Skötsel, framtagning, hjälpa
kunder med deras frågor och vägledning om vilka växter som kan passa deras behov blir dina främsta uppgifter. Det kommer även att innefatta arbete i vår kassa.

Krav för tjänsten:
- tidigare ha arbetat med trädgårdsväxter och kunskap om växterna
- erfarenhet av kassa
- serviceminded
- självgående och driven
- ordningssam och ansvarsfull
- Körkort (B)

Ansökan tillsammans med CV skickas per e-post till susanne.cramer@cramersblommor.com senast 15 Februari. Urval sker löpande och vi reserverar oss för att tillsätta tjänsten innan ansökningstiden gått ut. För mer frågor om tjänsten, ring Susanne på 0735-190181. För mer information om vår verksamhet, besök vår hemsida, www.cramersblommor.com

Tjänsten är på deltid med start i april tom augusti. Tjänsten kommer variera men cirka 10 timmar per vecka.
Publiceraddatum: 2015-01-26
Yrkesbenämning: Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare, trädgård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: susanne.cramer@cramersblommor.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: AKTIEBOLAGET CRAMERS BLOMMOR
ANNEBERGSVÄGEN 2 TRÄDGÅRDSHEM
51290  HILLARED Sverige
Hemsida: http://www.cramersblommor.com
  

Platsannons

Medarbetare Heltid Garden Center

Cramers Blommor är ett av Sveriges största Garden Center. Vi ligger i Hillared, cirka 2 mil söder om Borås. Vi är ett familjeföretag som startade 1959. Vi tillhandahåller ett komplett sortiment av trädgårdsväxter till hem och trädgård. Även krukväxter, krukor, inredning, damm, redskap m.m.

Vi behöver nu anställa en ytterligare för att stärka vår position på marknaden.

Arbetet innebär ständig kundkontakt och kundservice står högt i våra värderingar vilket kräver lyhördhet, servicekänsla och ett leende på läpparna. Du skall arbeta på vår utedel med trädgårdsväxter, såsom perenner, buskar, träd, klätterväxter, rosor etc. Skötsel, framtagning, hjälpa
kunder med deras frågor och vägledning om vilka växter som kan passa deras behov blir dina främsta uppgifter.

Krav för tjänsten:
- tidigare ha arbetat med trädgårdsväxter och kunskap om växterna
- erfarenhet av kassa
- serviceminded
- självgående och driven
- ordningssam och ansvarsfull
- Körkort (B)

Ansökan tillsammans med CV skickas per e-post till susanne.cramer@cramersblommor.com senast 15 Februari. Urval sker löpande och vi reserverar oss för att tillsätta tjänsten innan ansökningstiden gått ut. För mer frågor om tjänsten, ring Susanne på 0735-190181. För mer information om vår verksamhet, besök vår hemsida, www.cramersblommor.com

Tjänsten är på heltid med tillträde Mars.
Publiceraddatum: 2015-01-26
Yrkesbenämning: Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare, trädgård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: susanne.cramer@cramersblommor.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: AKTIEBOLAGET CRAMERS BLOMMOR
ANNEBERGSVÄGEN 2 TRÄDGÅRDSHEM
51290  HILLARED Sverige
Hemsida: http://www.cramersblommor.com
  
Platsannons

SAS, Särskilt ansvar för socialtjänsten och verksamhetsystemstöd

I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar, nära till varandra, till idéerna och till besluten. Njut av bad och fiske i våra 300 sjöar eller ströva i härlig natur. Välkommen till den sydligaste kommunen i Västra Götaland. Nära till lugnet men också till storstadspulsen.

Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet!ARBETSUPPGIFTER
Vi inrättar nu en befattning som ska arbeta med särskilt ansvar över socialtjänsten (SAS 50 %) och verksamhetssystemstöd (50 %). I uppdraget ligger att samordna, kvalitetsutveckla och granska den sociala dokumentationen inom äldreomsorgen och funktionshinderområdet. Du ska stödja verksamheterna i det systematiska kvalitetsarbetet vad gäller anmälningar enligt Lex Sarah och identifierade fel och brister i verksamheten. Vidare genomför du intern och extern verksamhetstillsyn i enlighet med Socialstyrelsens föreskrifter och allmänna råd om ledningssystem för kvalitet i verksamhet.
I arbetet ingår att hålla sig à jour och bevaka förändringar i gällande lagstiftning. Du utbildar personal, genomför utredningar och bereder ärenden till nämnd och arbetsutskott.
Du kan kombinera tjänsten antingen med en SAS (50 %) för Tranemo kommun eller som verksamhetssystemstöd för socialförvaltningens verksamhetssystem. Socialförvaltningens verksamhetssystem är nytt och införandet startade under 2012 för IFO, Funktionshinder och äldreomsorgen. Under 2015 ska även för verksamheterna inom hälso- och sjukvård övergå i verksamhetssystemet. Du ska tillsammans med utredningsledaren planera och genomföra utbildningar/workshop, vara ett dagligt stöd för medarbetarna och vara ansvarig för support och systemadministration inom förvaltningen.

Tjänsten är placerad i staben tillsammans med övriga tillsynstjänster såsom MAS och utredningsledare. Du är direkt underställd socialchefen.


KVALIFIKATIONER
Du har socionomexamen eller annan likvärdig utbildning. Du har kunskap och erfarenhet av dokumentation inom verksamhetsområdena SoL och LSS samt är väl insatt i lagstiftningen kring den sociala dokumentationen.
Du:
har god pedagogisk förmåga
är analytisk, noggrann och ansvarskännande
har god kommunikationsförmåga och förmåga att etablera och behålla strukturerade samarbetsrelationer
uttrycker dig väl i tal och skrift
är van vid att arbeta självständigt och tillsammans med andra
har ett stort intresse och engagemang för kvalitets- och utvecklingsfrågor
har helhetssyn och kan hantera komplexa sammanhang. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Du har lång erfarenhet av socialt arbete och erfarenhet av arbete i verksamhetssystem för Socialtjänsten och gärna Hälso-och sjukvård.

Ange i din ansökan om Du är intresserad av att arbeta heltid som SAS eller om du vill kombinera 50 % som verksamhetsstöd, eller om du enbart söker SAS eller verksamhetssystemstöd.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-01-26
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2015-03-01 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-11
Referens: 2015.009.023
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d919bae0-1583-4cd5-98e5-8ec04dcbe2cb&TK=9c82e354-f533-4e8c-a95f-7923c88261f1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenljunga kommun, Socialförvaltningen
Boråsvägen 13
51280  SVENLJUNGA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Representant

Vi söker glada och positiva representanter för arbete i Svenljunga kommun.

Du kommer att arbeta med vårt koncept
"RENT MED NATURENS EGET SYSTEM".

TSGM arbetar med ett koncept av miljöprodukter / miljöinformation både till företag och privatpersoner som inte är farligt för människor, djur och natur.

Tidigare erfarenhet som representant är inget krav eftersom all personal internutbildas av oss.

Arbetstiden kan du till stor del påverka själv.
Möjlighet finns för både heltid, deltid och fritid.

Vi söker dig som:

- har stor social kompetens.
- har hög servicekänsla.
- kan börja omgående.
- behärskar svenska i tal och skrift.

Vi ser också gärna äldre sökande med längre livserfarenhet.

Gå gärna in på vår hemsida www.tsgm.se för mera information.
Publiceraddatum: 2015-01-25
Yrkesbenämning: Demonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-13
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ansokan@tsgm.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: TSGM Sverige AB
Kvarnared 110
52396  Grönahög Sverige
Hemsida: http://www.tsgm.se
  
Platsannons

Semestervikarier inom Vård- och Omsorg

I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar, nära till varandra, till idéerna och till besluten. Njut av bad och fiske i våra 300 sjöar eller ströva i härlig natur. Välkommen till den sydligaste kommunen i Västra Götaland. Nära till lugnet men också till storstadspulsen.

Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet!ARBETSUPPGIFTER
Svenljunga kommun söker sommarvikarier till vård- och omsorgsboenden, hemtjänst, korttid och nattpatrull.

Vi söker också sommarvikarier till LSS-verksamheter, socialpsykiatrin,personliga assistenter samt till ensamkommande flyktingbarn.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har adekvat utbildning för det arbete som du ska utföra. Du ska ha fyllt 18 år och kunna arbeta minst 4 veckor i följd.
Körkort är ett krav för hemtjänst, boendestöd och nattpatrull.
Erfarenhet är önskvärd men även du som är nyutbildad är välkommen att söka.

Vi har som krav att du anger referenspersoner.
Introduktion:För att du ska känna dig trygg på ditt sommarjobb kommer det hållas en obligatorisk introduktion under vecka 25. Då kommer du bland annat få lära dig de regler som gäller för verksamheten.

Semestervikariat under veckorna 26-33.
Rekrytering sker löpande
Öppethus: Tisdagen den 3 februari 2015 är du välkommen till öppet hus i Svenljunga salen i kommunhus

ÖVRIGT
Vi svarar på dina frågor:

Äldreomsorgen:
Överlida, Mjöbäck och Holsljunga
Vård-o omsorgsboende, hemtjänst
Eva Axell, 0325-18013

Ö Frölunda, Håcksvik, Mårdaklev och Kalv
Vård-o omsorgsboende, hemtjänst, demensboende och trygghetsgruppen
Stina Hedlöf, tel 0325-18111

Sexdrega och Hillared
Vård - o omsorgsboende,korttidsboende, demensboende, trygghetsgruppen
Marita Karlsson, tel 0325-18514

Svenljunga centrala hemtjänst/nattpatrull
Pär Skoog, tel 0325-18550

Svenljunga centrala äldreboende
Klockaregårdens äldreboende
Sinikka Ekberg, tel 0325-18184

Svenljunga centrala
Korttidsenheten och demensboende
Pia Schultz Hedlund tel, 0325-18552

LSS/Socialpsykiatrin
Boende korttid och personliga assistenter
Margareta Svensson, tel 0325-18174

LSS Personliga assistenter, boende
Eva Gustavsson, tel 0325-18169

Socialpsykiatrin, dagverksamhet LSS
Lena Langelotz, tel 0325-18172

Ensamkommande barn
Kahled Damani tel 0325-18165
Publiceraddatum: 2015-01-23
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 100
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimavlönad. Schema. Arbetstidsbeskrivning: Arbetet medför dag, kvällar, och helger. Söker du nattarbete arbetar du natt vardagar och helg. Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: Tillträde: Enligt överenskommelse. . .Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-03-20
Referens: SOC 2013.173.023
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1a3dd0b7-3872-4d02-971c-a285a1642183&TK=2dd9f9da-bc41-4b1e-ac03-d99baacadbba
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenljunga kommun, Socialförvaltningen
Boråsvägen 13
51280  SVENLJUNGA Sverige
Hemsida: http://www.svenljunga.se
  

Platsannons

Medarbetare till Garden Center

Cramers Blommor är ett av Sveriges största Garden Center. Vi ligger i Hillared, cirka 2 mil söder om Borås. Vi är ett familjeföretag som startade 1959. Vi tillhandahåller ett komplett sortiment av trädgårdsväxter till hem och trädgård. Även krukväxter, krukor, inredning, damm, redskap m.m.

Vi behöver nu anställa en ytterligare för att stärka vår position på marknaden.

Arbetet innebär ständig kundkontakt och kundservice står högt i våra värderingar vilket kräver lyhördhet, servicekänsla och ett leende på läpparna. Du skall arbeta på vår utedel med trädgårdsväxter, såsom perenner, buskar, träd, klätterväxter, rosor etc. Skötsel, framtagning, hjälpa
kunder med deras frågor och vägledning om vilka växter som kan passa deras behov blir dina främsta uppgifter. Det kommer även att innefatta arbete i vår kassa.

Krav för tjänsten:
- tidigare ha arbetat med trädgårdsväxter och kunskap om växterna
- erfarenhet av kassa
- serviceminded
- självgående och driven
- ordningssam och ansvarsfull
- Körkort (B)

Ansökan tillsammans med CV skickas per e-post till susanne.cramer@cramersblommor.com senast 15 Februari. Urval sker löpande och vi reserverar oss för att tillsätta tjänsten innan ansökningstiden gått ut. För mer frågor om tjänsten, ring Susanne på 0735-190181. För mer information om vår verksamhet, besök vår hemsida, www.cramersblommor.com

Tjänsten är på heltid/deltid med tillträde 2 Mars.
Publiceraddatum: 2015-01-23
Yrkesbenämning: Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare, trädgård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: susanne.cramer@cramersblommor.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: AKTIEBOLAGET CRAMERS BLOMMOR
ANNEBERGSVÄGEN 2 TRÄDGÅRDSHEM
51290  HILLARED Sverige
Hemsida: http://www.cramersblommor.com
  
Platsannons

Gymnasielärare Idrott, ev i komb m annat

Med visionen "Vi utvecklar kompetens i världsklass för en hållbar framtid och det goda livet" driver Naturbruksförvaltningen utbildning inom ungdomsgymnasiet, särskolan, vuxenutbildningen och yrkeshögskolan. Skolorna Dingle, Nuntorp, Strömma, Svenljunga, Sötåsen, Uddetorp och den Biologiska Yrkeshögskolan (BYS) fungerar som kompetenscentra för de gröna näringarnas tillväxt och utveckling. Tillsammans med näringsliv och forskare driver förvaltningen energiprojekt och försöksverksamhet i framkant på skolorna. Naturbruksförvaltningen är en del av Västra Götalandsregionen.Arbetsuppgifter

- Undervisning i idrott på gymnasienivå, ev i kombination med andra arbetsuppgifter eller specialpedagogik eller undervisning i annat ämne.

- Du kommer att ingå i ett arbetslag där du får vara med och utforma undervisningen i nära samarbete med andra lärare inom arbetslaget
- Mentorskap för elever och kontakter med elevernas föräldrar
- Du medverkar i skolans och utbildningens utveckling
- Ansvarig för gymnasiearbetet

 Kvalifikationer

- Kvalifikationskrav: behörig gymnasielärare i idrott
- Utbildning/Behörighet i aktuellt ämne om kombination med annat
- IKT-kompetens
- Ett förhållningssätt utifrån våra kärnvärden: ansvar, gemenskap och utveckling, så som de är definierade i vår värdegrundsplattform
- Kunskap och kännedom om de gröna näringarna
- Elev-/kundfokus - alla ska vilja vara med och bidra till huvudprocessen och måluppfyllelsen i enlighet med målen och den pedagogiska plattformen
- Nödvändiga insikter i de lagar och föreskrifter som gäller för skolväsendet
- Goda kunskaper i engelska då undervisning på engelska kan förekomma
- Körkort B är ett krav.

Vi sätter eleverna/de studerande/kunderna och deras kunskapsutveckling i centrum. Du behöver därför vara lyhörd för deras behov, förutsättningar, erfarenheter och tänkande och flexibelt anpassa din undervisning efter det. Du ska vilja arbeta med att stärka varje elevs självförtroende samt vilja och förmåga att lära. Du har en uttalad vilja till kompetensutveckling inom de gröna näringarna för att kunna arbeta med infärgning och ämnesintegrering för att främja eleverna/de studerande/kundernas lärande. Som lärare ska du se till att utbildningen utgör en helhet för eleverna så att de når godkänt i alla ämnen efter bästa förmåga samt för att de ska nå de programgemensamma målen. Läraren ska se till att undervisningen innehåll och upplägg präglas av ett jämställdhetsperspektiv. Läraren ska samverka med andra lärare för att nå utbildningsmålen.

Som lärare hos oss präglas du av öppenhet, prestigelöshet och stor vilja till utveckling och samarbete. Du har tillgång till modern teknik i undervisningen och är positiv till digital teknik.

Distansundervisning och arbete med vår gemensamma lärplattform kommer att förekomma.

Anställningsvillkor

- Deltid anställningsform enligt AB, tillsvidareanställning, ev med möjlighet till heltid
- Kvälls-, natt- och helgtjänstgöring kan förekomma
- Beredskaps-/Jourtjänstgöring kan förekomma
- Arbetsuppgifter inom driften förekommer i varierande grad
- Gymnasiearbete kan ingå i samtliga lärartjänster
- Undervisning kan ske inom de ämnen du har kompetens för
- Arbete kan förekomma i samtliga av Naturbruksförvaltningens utbildningsformer, dvs gymnasium, yrkesvux och gymnasiesärskola, yrkeshögskola samt inom kompetenscentrauppdraget för de Gröna Näringarnas tillväxt och utveckling

 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal
Publiceraddatum: 2015-01-19
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Minst 40%. Tillträde: 2015-08-01 tillsvidareanställningMånadslön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-19
Referens: 2015/293
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:login/jobID:56157/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Naturbruksförvaltningen, Naturbruksgymnasiet Svenljunga
Regionens Hus
54180  Skövde Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i Ma/No grundskolans senare år

I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar, nära till varandra, till idéerna och till besluten. Njut av bad och fiske i våra 300 sjöar eller ströva i härlig natur. Välkommen till den sydligaste kommunen i Västra Götaland. Nära till lugnet men också till storstadspulsen.

Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet!ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att undervisa klasser/grupper från år 7-9 i Ma/No. Mentorskap för klass/grupp ingår i dina arbetsuppgifter. Undervisning i särskild undervisningsgrupp kan förekomma.

Du kommer att ingå i ett arbetslag bestående av lärare med olika kompetenser. Du har stöd av skolans elevhälsa i arbetet.

KVALIFIKATIONER
Du har lärarexamen i aktuella ämnen och erfarenhet av åldersgrupperna. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat ämnesintegrerat.

Intresse kring skolutvecklingsfrågor och inkludering är meriterande, då sådant arbete kommer stå högt på dagordningen under kommande läsår.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2014-12-19
Yrkesbenämning: Modersmålslärare i grundskolan
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde: efter överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-19
Referens: BUF 147
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=846557f5-6bc2-4947-87e4-13f70fa0f28a&TK=2103193b-bb39-4e70-9d60-1fd6a555b47b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenljunga kommun, Moga Ro
Boråsvägen 13
51280  SVENLJUNGA Sverige
Hemsida: http://www.svenljunga.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal