Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2014-04-23 13:06

Lediga jobb i Svenljunga kommun (1465), Västra Götalands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd10 299
Täthet11,20Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area987,15Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land919,76Landareal (km²)
Sjö67,39Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Socialsekreterare

I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar, nära till varandra, till idéerna och till besluten. Njut av bad och fiske i våra 300 sjöar eller ströva i härlig natur. Välkommen till den sydligaste kommunen i Västra Götaland. Nära till lugnet men också till storstadspulsen.

Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet!

I vår strävan efter att vara en attraktiv arbetsgivare och arbetsplats vill vi att våra anställda skall må bra och ha möjlighet att kombinera arbetsliv med familjeliv och fritid. Vi erbjuder personalförmåner i olika former samt vill att vår personal skall ta eget ansvar för sin men även kommunens utveckling.

ARBETSUPPGIFTER
Myndighetsavdelningen söker erfaren socialsekreterare inom området barn- och unga.

I likhet med många andra av landets socialkontor genomgår myndighetsavdelningen i Svenljunga en generationsväxling. Vår barn- och ungagrupp består i nuläget av några unga, motiverade och ambitiösa socialsekreterare. Vi vill utveckla arbetet ännu mer och söker därför en erfaren handläggare som vill bidra med sina kunskaper både i ärendearbetet och utvecklingen av arbetet i stort. Avdelningen befinner sig i ett spännande utvecklingsarbete – vår ambition är att kombinera rättsäker myndighetsutövning med ett utvecklingsinriktat socialt arbete

Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att utreda barns behov av skydd och stöd enligt sol och lvu. I arbetet ingår uppföljning av insatser. Vi använder BBIC som grund.

KVALIFIKATIONER
Socionom eller utbildning som bedöms likvärdig.

I urvalet läggs stor vikt vid tidigare erfarenheter. Vi ser helst en flerårig erfarenhet av utredande myndighetsutövning inom den sociala barn/ungdomsvården. Vi förutsätter goda kunskaper i barns utveckling och ett självklart engagemang för utsatta barn. Stor vikt läggs även på personliga egenskaper som t ex:
Förmåga och vilja till nytänkande och metodutveckling i socialt arbete.
Förmåga att kommunicera sin erfarenhet och kunskap till andra
God samarbetsförmåga.
Förmåga till reflektion och analys med vilja att fatta välmotiverade beslut, även i akuta situationer.
Arbetet kräver en god förmåga att uttrycka sig både i tal och skrift
Publiceraddatum: 2014-04-23
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast efter överenskommelseMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-05-08
Referens: SOC 2014.054 023
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3fcde1de-db7e-46b5-bf23-1f12135d9803&TK=b81c8413-6e29-4ae3-996e-d9daeb561a75
Epostadress:
Övrigt: Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL). Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Svenljunga kommun, Socialförvaltningen

51280  Svenljunga Sverige
Hemsida: http://www.svenljunga.se
  
Platsannons

Klinikchef

Folktandvården Västra Götaland är en del av Västra Götalandsregionen. Vi förbättrar folkhälsan för barn och vuxna genom att erbjuda allmän- och specialisttandvård samt Frisktandvård, tandvård till fast pris, på miljödiplomerade mottagningar. Vi utbildar framtidens tandvårdspersonal och satsar på patientnära forskning.
Vår gemensamma vision är att allt fler ska vara friska i munnen hela livet.Folktandvården i Svenljunga är en gemensam enhet med Folktandvården i Överlida.

Här arbetar 4 tandläkare, 4 tandhygienister och 10 tandsköterskor.

Verksamheten bedrivs som teamtandvård. På kliniken finns bred kompetens och erfarenhet.

Vi erbjuder ett gott samarbetsklimat, våra trevliga patienter har ett varierat behov av tandvård och vi utför de flesta inom modern tandvård förekommande behandlingar.

Kliniken i Svenljunga kommer att få nya lokaler inom kort, du kommer att vara högst delaktig i denna process.

Beskrivning
Som klinikchef förväntas du ha helhetssyn och engagemang för både områdes- och förvaltningsnivå, leda och utveckla verksamheten på kliniken. Du ingår i områdets ledningsgrupp. Du kommer även vara kliniskt verksam.

Du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter såväl i chefs- och ledarskap som i odontologi.

Du ska:

- ha erfarenhet av och intresse för chefs- och ledarskap,
- vara mål- och resultatorienterad, med förmåga att förmedla förståelse för Folktandvårdens och klinikens uppdrag, och nå överenskomna mål för verksamheten
- vara en ambassadör för Folktandvården och dela vår värdegrund och verksamhetsidé och aktivt verka utifrån de verksamhetsstrategier som Folktandvården valt
- ha förmåga att  ta tillvara samtliga medarbetares resurser och utveckla deras professionella kunskaper.

Kvalifikationer
Legitimerad tandläkare eller tandhygienist, tandsköterskeutbildning.

Erfarenhet som klinikchef är en fördel.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 


Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal
Publiceraddatum: 2014-04-22
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-05-16
Referens: 2014/2068
Webbplats: http://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:36557/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Folktandvården, Svenljunga
Kämpegatan 3
40544  Göteborg Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Erfaren ekonomiassistent för tjänst på 75%

Har du tidigare arbetat som ekonomiassistent och är intresserad av ett deltidarbete? Då har vi på Adecco uppdraget för dig!

Hur ser din arbetsdag ut?
I rollen som ekonomiassistent kommer du i huvudsak att arbeta med kontering och registrering av leverantörsfakturor. I arbetsuppgifterna ingår att arbeta med moms, kundinbetalningar, inläsning av utbetalningar samt andra förekommande administrativa arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta som uthyrd konsult hos ett av våra kundföretag i Borås. Arbetets omfattning är på deltid vardagar 7.30-15.00. Uppdraget är med start i början av maj och pågår till augusti 2014. För rätt person finns därefter goda möjligheter till förlängning och arbete kan gå över till heltid.

Vem trivs här?
Du som har tidigare erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent och har arbetat i Visma kommer snabbt in i dina nya arbetsuppgifter. Är du en serviceinriktad, noggrann och strukturerad person kommer du att trivas utmärkt med dina nya arbetsuppgifter. Är du dessutom orädd och flexibel är detta jobbet för dig!

Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!
Publiceraddatum: 2014-04-17
Yrkesbenämning: Ekonomiassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats: https://adecco.zerolime.se/show.aspx?src=AMS&id=6AB69697-3F31-427B-B5CC-DD3D2ED8AB3B
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Lilla Brogatan 34
50335  BORÅS Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  

Platsannons

Personlig assistent

Alma assistans hjälper personer med funktionsnedsättning att kunna leva det liv som de har rätt till genom att anordna personlig assistans.

Jag är en glad och positiv tjej på 12 år som söker en pigg, ansvarsfull och engagerad personlig assistent i åldern 25-40 år. Då jag är funktionsnedsatt behöver jag stöd i min dagliga livsföring. Jag gilla musik och när det händer saker omkring mig. Du skall hjälpa mig att göra min fritid rolig och meningsfull. Det är fördel om du tidigare jobba med barn och har erfarenhet av personer med funktionshinder.

Är boende i Kalv, Svenljunga kommun och assistansen skall utföras vid 5-9 dagar/månad. Till hösten blir det ev mer under en period då min andra assistent skall vara ledig. Att du har körkort och tillgång till bil är ett krav.
Publiceraddatum: 2014-04-09
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-05-01
Referens: Aa0510
Webbplats:
Epostadress: elisabeth.pettersson@almaassistans.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ALMA ASSISTANS AB
Källbäcksrydsgatan 9
50742  Borås Sverige
Hemsida: http://www.almaassistans.se
  

Platsannons

Personlig assistent

Alma assistans hjälper personer med funktionsnedsättning att kunna leva det liv som de har rätt till genom att anordna personlig assistans.

Vi söker personlig assistent till en 47-årig man Mårdaklev. Vi söker först och främst personer som kan jobba under sommaren men det kan även leda till fortsatt arbete. I uppdraget ingår omvårdnadsuppgifter och hushållsuppgifter så som matlagning mm.

Intressen som du gärna får dela och vara insatt i är djur, natur och skogsbruk. Vi vill att du är positiv, initiativrik, harmonisk, tålmodig och pålitlig i ditt arbete. Du ska ha uppnått mogen ålder och gärna passerat 35-år. Du bör vara fysisk stark då det kan förekomma en del obekväma lyft.

B körkort fordras och tillgång till egen bil krävs. Lön enligt överenskommelse, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 9/5-2014.
Publiceraddatum: 2014-04-09
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidSommarjobb som kan leda till ev fortsatt arbete
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-05-09
Referens: Aa0550
Webbplats:
Epostadress: elisabeth.pettersson@almaassistans.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ALMA ASSISTANS AB
Källbäcksrydsgatan 9
75323  Borås Sverige
Hemsida: http://www.almaassistans.se
  

Platsannons

Personlig assistent

Alma assistans hjälper personer med funktionsnedsättning att kunna leva det liv som de har rätt till genom att anordna personlig assistans.

Jag är en kille på 11 år som har en cp skada och ett omfattande hjälpbehov.

Nu söker jag en assistent som kan hoppa in när mina ordinarie assistenter är sjuka eller vill vara lediga.

Jag behöver en person som inte är rädd för att ta i och du skall vara aktiv för jag tycker om när det händer saker. Efter skolan tränar jag mycket för att hålla kroppen igång.

Vi har lyfthjälpmedel i vårt hem som ligger i Sexdrega. Du måste kunna lyfta mig när vi är ute, så du får inte ha några problem med ryggen.

Du som söker skall vara runt 45 år, tycka om att vara ute, kunna följa rutiner och ha sunt förnuft.
Publiceraddatum: 2014-04-09
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-05-01
Referens: Aa0515
Webbplats:
Epostadress: elisabeth.pettersson@almaassistans.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ALMA ASSISTANS AB
Källbäcksrydsgatan 9
50742  Borås Sverige
Hemsida: http://www.almaassistans.se
  
Platsannons

Vi söker Produktionschef

Premier Service Sverige AB

Företagsinformation
Premier är ett modernt serviceföretag verksamt inom två affärsområden:
Personalservice som specialiserat sig på bemanning, rekrytering och andra personalrelaterade resursbehov samt Industriservice med inriktning på infrastrukturella industritjänster gentemot tillverkningsindustrin.
Premier i Sverige bildades 1993 och har idag ca 220 anställda


Tjänstebeskrivning
För vår kunds AJAB Smides räkning söker vi nu en driven produktionschef.
AJAB ligger i Håcksvik och har sin huvudsakliga sysselsättning inom svets och smide.

Du kommer att ha personalansvaret i produktionen för ca 25 medarbetare på avdelningarna svets, montering, kap/plåt och slutmontering/emballering i verkstaden i Håcksvik. Du ska leda och fördela det dagliga arbetet samt arbeta med effektivisering och optimering av verksamheten. Du kommer att jobba med ständiga förbättringar av arbetsmiljön och du kommer att delta i fackliga förhandlingar. Du kommer att ingå i ledningsgruppen och har kort sagt det övergripande ansvaret för en effektiv produktion.
Tjänsten är på dagtid och på 100 %. Tillträde efter överenskommelse.

Detta är en rekrytering som innebär att Du kommer att anställas direkt av AJAB.Kvalifikationer
Du har tidigare chefserfarenhet och gärna ifrån verkstad/svets. Det är meriterande om du har någon slags ledarskapsutbildning i bagaget, men de personliga egenskaperna och erfarenheterna väger tyngre. Du är stark men ödmjuk och är en god lyssnare. Du är lyhörd, lojal och självklart social och strukturerad. Du besitter en administrativ förmåga och har god ekonomisk förståelse.


Krav
Tidigare ledarbefattning. Körkort och tillgång till egen bil.
Publiceraddatum: 2014-04-09
Yrkesbenämning: Produktionschef, tillverkning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-04-25
Referens: 438
Webbplats: http://www.premier.se/jobbannons.aspx?jaid=438
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Premier Service Sverige AB
Torggatan 5
46134  Trollhättan Sverige
Hemsida: http://www.premier.se
  

Platsannons

Driftig Handläggare för onlineauktioner

PS.nu är ett internetbolag som sysslar med auktioner på nätet. Idag är Ps.nu ett av Sveriges största bolag inom onlineauktioner av konkursbon och större partier.
Det går bra för oss och vi söker nu en driven och motiverad handläggare till vårt team i Svenljunga.


Arbetsbeskrivning.
Arbetet är varierande och det är viktigt att du är stresstålig, ordningsam och gillar att hålla många bollar i luften. En fördel är om du gillar teknik och mekanik.
Arbetsuppgifterna består i huvudsak att hantera och administrera uppdragsgivarens objekt. Allt från ta bilder, prissättning samt lägga upp objektbeskrivningar i bolagets admin.
I uppgifterna ingår även att till viss del att besöka uppdragsgivarna som företagets representant.


Krav
- Minst 3-årigt gymnasium
- Datavana, gärna från likande uppgifter . Vi jobbar i Windows 7 miljö.
- Handlingskraftig, kunna ta egna initiativ och ansvarsfull
- Stresstålig
- Social
- B- Körkort samt tillgång till egen bil
- Behärska svenska flytande i tal och skrift

Lön
Fast månadslön enligt överenskommelse

Arbetsplats:
Svenljunga

Tillträde:
Omgående, enligt överenskommelse.

Denna rekrytering hanteras av Rekryteringsfirman:
Ambassador of Kwan AB
www.ambassadorofkwan.se
Ansökan tas endast emot via nedan länk:
Publiceraddatum: 2014-04-08
Yrkesbenämning: Kundtjänstmedarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-04-25
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: http://www.ambassadorofkwan.se/jobs/view/-3/
Arbetsplats: 
Adress: Ambassador Of Kwan
Östra Larmgatan 16
41107  GÖTEBORG Sverige
Hemsida: www.ambassadorofkwan.se
  
Platsannons

Mellanstadielärare

I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar, nära till varandra, till idéerna och till besluten. Njut av bad och fiske i våra 300 sjöar eller ströva i härlig natur. Välkommen till den sydligaste kommunen i Västra Götaland. Nära till lugnet men också till storstadspulsen.

Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet!

Mogaskolan är en skola för förskoleklass och åk 1-9 uppdelad på två rektorsområden, Svenljunga och Moga ro. I Svenljunga ro ingår förskoleklass, åk 1-6 och fritidshem. Förskoleklassen och åk 1-6 har ca 300 elever. I fritidshemmet är drygt 100 barn inskrivna.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ingå i ett arbetslag, 4-6. Undervisningen kommer att ske i de flesta av skolans ämnen. Du kommer att vara klassföreståndare/mentor i åk 4. Planeringsarbete genomför du i arbetslaget. Beroende på tilldelning av medel och lokaler är det fråga om en till två tjänster.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du har examen som grundskollärare 1-7 eller 4-9.

Mångfald gynnar utvecklingen. Vi eftersträvar en jämn köns- och åldersfördelning hos våra medarbetare. Erfarenhet av undervisning i åk 4-6 är meriterande.
Publiceraddatum: 2014-04-08
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolans tidigare år
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2014-08-11 eller efter överenskommelseMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-04-26
Referens: BUF 049
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3656b943-c4e5-477a-beef-c6ead04b77a0&TK=1e479766-90fe-4771-95c7-489ba5a0503e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenljunga kommun, Svenljunga Ro

51280  Svenljunga Sverige
Hemsida: http://www.svenljunga.se
  

Platsannons

Besöksintervjuare

Ipsos Observer Sweden AB arbetar med datainsamling på den skandinaviska marknaden för svenska och internationella marknadsundersökare och forskningsinstitut.

Vi söker nu en person med vana av personliga intervjuer eller liknande och goda datorkunskaper.

Ditt arbete som besöksintervjuare går ut på att med hjälp av dator och programvara som vi tillhandahåller, genomföra personliga intervjuer med utvalda privatpersoner. I dina arbetsuppgifter ingår att kontakta ditt urval via telefon och boka in en intervju. Du möter därefter respondenten i hemmet eller annan av respondenten vald plats och genomför intervjun. Arbetet sker med utgångspunkt i Svenljunga men det kan även ingå dagsresor till närliggande orter, du bör därför ha körkort och tillgång till bil.

Vi erbjuder ett fritt arbete där du själv styr dina tider och hur mycket du vill arbeta. Våra projekt varierar både i omfattning och i längd. Det är lätt att kombinera med andra arbeten och du bestämmer din omfattning tillsammans med oss. Du genomgår en utbildning innan du börjar ditt arbete. Utbildningen innehåller dels det aktuella projektets upplägg men även vad det innebär att arbeta med personliga intervjuer inom Ipsos Observer.

Viktigt är att du tidigare har arbetat med människor, är bekväm i att kontakta och möta nya människor. Vi förutsätter goda kunskaper i Windows, MS Office och webbläsare. Du ska kunna tala, läsa och skriva svenska obehindrat. Du ska också ha en stabil (fast eller mobilt, ej via mobiltelefon) internetuppkoppling hemma. Du bör även vara disciplinerad för att nå dina egna mål och bidra till projektens mål.
Publiceraddatum: 2014-04-04
Yrkesbenämning: Intervjuare, opinionsundersökning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTidsbegränsad anställning/deltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Vi tar emot ansökan på http://jobba.ipsos.se
Arbetsplats: 
Adress: Ipsos Observer Sweden AB
Köpmangatan 1
87130  HÄRNÖSAND Sverige
Hemsida: http://www.ipsos.com
  
Platsannons

Socionom till individ- och familjeomsorgsenhet

Vårdlänken bemanning och rekrytering Sverige AB

Vi söker
Dig som är socionom för tjänstgöring inom socialförvaltningen, bistånd, Individ- och familj.
Du ska ha minst två års yrkeserfarenhet samt arbetat enligt BBIC och SOL.

Arbetsuppgifter
Vi söker en konsult till barn- och familjegruppen. Tjänsten är en blandad tjänst och innebär främst utredningar av barn och unga men även handläggning av missbruks och socialpsykiatriärenden samt familjerätt. Arbetet innebär mycket samverkan både internt och externt. Eftersom arbetsgruppen är liten är du ansvarig för hela processen i ärendena dvs från aktualisering till verkställighet av beslut och uppföljning. Arbetet är omväxlande och utvecklande. Arbetsgruppen har regelbunden extern handledning.

Arbetstider: Heltid/deltid

Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
• Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
• Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
• Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
• Friskvårdsbidrag

Ansökan
Skicka in din ansökan idag då intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, läkarsekreterare samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 15 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken
Publiceraddatum: 2014-04-02
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-04-23
Referens: 181
Webbplats: http://vardlanken.se/jobbannons/?jaid=181
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vårdlänken Bemanning och Rekrytering
Mörbyvägen 3
18273  Stocksund Sverige
Hemsida: http://vardlanken.se/
  

Platsannons

Extrajobba med läxhjälp, Östra Frölunda

SmartStudies är Sveriges ledande företag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Hos oss får du en bra lön, ett meningsfullt arbete, personlig utveckling, en merit för framtiden och många inspirerande kolleger.

Om arbetet:
BRA LÖN - Du tjänar mellan 105 och 210 kr i timmen (inklusive semesterersättning) och jobbar minst 120 minuter åt gången. Lönen varierar beroende på avståndet till din elev.
MENINGSFULLHET - Du är med och förändrar unga människors liv.
COACHING - Du får kontinuerlig coaching av våra utbildningsspecialister
FLEXIBILITET - Du väljer själv hur mycket du arbetar, och i vilka ämnen du undervisar
UTVECKLING - Du lär dig att lära ut och ta ansvar
EN MERIT - Du får ett arbete som sticker ut på ditt CV, som visar på ledaregenskaper och god retorisk förmåga

Krav för att söka på denna annons är att du har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng)samt ska kunna undervisa enligt följande ämnen: Nationalekonomi och statistik.

Mer om eleven:
Årskurs: Vuxen/komvux
Postort: Östra Frölunda
Antal tillfällen i veckan: 1
Antal minuter per tillfälle: 120
Önskat startdatum för undervisningen: Omgående
OBS. Ange referens: 1SWNE20140323
Undervisningen sker hemma hos familjen.

Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första elev. Om du inte kan hjälpa just denna elev så kan du även söka en generell tjänst på vår hemsida. Ansökningsdag: familjen vill ha hjälp omgående så sök redan idag! ANSÖK NU DIREKT - ANSÖKAN TAR MINDRE ÄN 2 MINUTER OCH DU FÅR SVAR INOM 2 ARBETSDAGAR http://www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/

Vi kontaktar dig därefter inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju.

Tillträdesdag brukar vara inom en vecka efter du har haft din intervju, men oftast tar det bara någon enskild dag. Tjänsten gäller en tillsvidaranställning. SmartStudies är Sveriges ledande läxhjälpföretag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Vi finns i många städer i Sverige. Några av dem är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/
Publiceraddatum: 2014-03-31
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: 1SWNE20140323
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB
BREVIA
11479  STOCKHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Administrativ assistent skola/förskola

I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar, nära till varandra, till idéerna och till besluten. Njut av bad och fiske i våra 300 sjöar eller ströva i härlig natur. Välkommen till den sydligaste kommunen i Västra Götaland. Nära till lugnet men också till storstadspulsen.

Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet!

Tjänsten är på Mogaskolan i Svenljunga. Du sitter på expeditionen tillsammans med rektorer och andra assistenter.

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att består av:
- ekonomi
- elevärenden
- personaladministration
- webbredaktör för förvaltningens hemsida

Du kommer att arbeta i förvaltningens verksamhetssystem såsom Procapita, edWise, lönesystem och ekonomisystem.
Därutöver har du mycket kontakter såväl interna som externa.


KVALIFIKATIONER
Mångfald gynnar utvecklingen. Vi eftersträvar en jämn köns- och åldersfördelning hos våra medarbetare. Vi söker dig som har relevant utbildning för tjänsten och som har mycket god datavana. Erfarenhet av fakturahantering är önskvärt.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som noggrannhet, gott omdöme, social kompetens, serviceanda och förmåga att arbeta självständigt. Om du ser möjligheter och är positiv och lösningsorienterad är det en fördel.
Publiceraddatum: 2014-03-31
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDeltid. 75% Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse, dock senast 2014-08-11, upphör: 2014-12-31Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-04-30
Referens: BUF 064
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7852ae61-b636-471c-a431-180e6eff0cb3&TK=fee6c73e-567c-431b-8507-e33da081a29a
Epostadress:
Övrigt: Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL). Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Svenljunga kommun, Barn- och Utbildningsförvaltningen

51280  Svenljunga Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Ekonomiassistent

Verksamhetsbeskrivning
CITYLOOK SCANDINAVIA AB
CityLook är ett E-handelsföretag med inriktning på kläder och hushållsart. Vi finns på den svenska och finska marknaden.
Vi söker en ekonomiassistent till vårt kontor i Mårdaklev.
Arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent hos oss kommer du att jobba med en bredd av arbetsuppgifter så som: löpande bokföring, redovisning och månads avstämning. Reskontra hantering och rapportering till myndigheter b.l.a. momsredovisning och skattedeklaration. Löneadministration, samt övriga förekommande arbetsuppgifter på vår ekonomiavd.
Utbildning/Erfarenhet

Du har en ekonomisk utbildning och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du måste kunna jobba självständigt. Vi vill att du har förmåga att skapa goda relationer och har samarbetsförmåga.
Publiceraddatum: 2014-03-31
Yrkesbenämning: Ekonomiassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid80% men ev heltid kan diskuteras.Enligt ök
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: lena@citylook.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: City Look
512 62 Mårdaklev
51262  MÅRDAKLEV 
Hemsida: http://www.citylook.se
  
Platsannons

Skolkurator

I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar, nära till varandra, till idéerna och till besluten. Njut av bad och fiske i våra 300 sjöar eller ströva i härlig natur. Välkommen till den sydligaste kommunen i Västra Götaland. Nära till lugnet men också till storstadspulsen.

Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet!

Du kommer att ingå i Barn- och utbildningsförvaltningens Centrala elevhälsoteam.
Vi vänder oss till alla elever i Svenljunga kommuns grundskolor.

I Elevhälsan ingår specialpedagoger, kuratorer, psykolog och skolsköterskor. Teamets arbete bedrivs på individ- grupp- och organisationsnivå.


ARBETSUPPGIFTER
Som skolkurator arbetar du med sociala frågeställningar med och kring elever, elevgrupper, föräldrar, lärare och skolledning. Ditt arbete bedrivs i ett nära samarbete med olika professioner inom elevhälsan. Du jobbar mot kommunens elever åk. F-6.
Arbetet är omväxlande och kommer även att innebära samarbete med externa aktörer så som BUP och Socialtjänsten.
Skolkuratorn har som uppdrag att arbeta främjande och förebyggande i syfte att skapa en god miljö för elevers hälsa, lärande och utveckling.

Som skolkurator ingår du som en viktigt del i skolans arbete med elevhälsa med placering i det centrala Elevhälsoteamet i kommunen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har socionomutbildning.
Det är viktigt att Du har förmåga att arbeta självständigt, med ett helhetsperspektiv på verksamheten.
Du förväntas ha en god förmåga att samarbeta i ett team med andra professioner.
Arbetet kräver körkort.
Mångfald gynnar utvecklingen. Vi eftersträvar en jämn köns- och åldersfördelning hos våra medarbetare. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med barn, ungdomar och föräldrar. Konsulterade och stödjande samtal med barn och vuxna utgör en stor del av arbetet.
Det är önskvärt om Du också har kunskap och erfarenhet av samarbete med andra funktioner som till exempel BUP och Socialtjänst.
Du delar vår värdering när det gäller lösningsfokuserat arbetssätt samt att arbeta utifrån ett salutogent perspektiv.
Publiceraddatum: 2014-03-28
Yrkesbenämning: Skolkurator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 40/40 Dagtid. Semestertjänst. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2014-08-01 Tillträdesdag kan diskuteras. Förhoppningen är att Du ska ges möjlighet att "gå bredvid" under några veckor innan tillträde., upphör: 2015-02-28 Trolig förlängning.Månadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-04-27
Referens: BUF 058
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=555413d7-bbbc-41d8-8256-bbd21fa173ef&TK=8d6f3c9c-209e-4efd-889c-e3429d27ca0d
Epostadress:
Övrigt: Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL). Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Svenljunga kommun, Elevhälsa

51280  Svenljunga Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Specialist i internmedicin eller geriatrik

Västra Götalandsregionen


Närhälsan är det nya namnet på den offentliga primärvården. Namnet berättar om två av våra viktigaste värden – närhet och hälsa. Vi erbjuder god och trygg vård genom hela livet.
Vi finns på hundratals platser runt om i Västra Götalandsregionen och vår enda vinst är att du har ett så friskt och skönt liv som möjligt.

Beskrivning
Vi är en medelstor vårdcentral i en kommun med cirka 10 500 invånare. På Närhälsan Svenljunga vårdcentral möter du en positiv arbetsplats med varm atmosfär som sätter patienten i centrum. Verksamheten har ett utvecklande samarbete med närliggande mottagningar

Våra multisjuka äldre i Svenljunga kommun behöver två specialister:

-Internmedicinare för behovsgrupperna; diabetes, hjärta- och kärlsjukdomar, hypertoni och astma/KOL.

-Geriatriker för den ökande behovsgruppen äldre, där vi är angelägna om ett optimalt omhändertagande. Vi vill nu förbättra enhetens kompetens runt den geriatriska patienten och med din hjälp utveckla samverkan mellan primärvård och kommun.

Vi erbjuder dig som internmedicinare eller geriatriker stora möjligheter att lägga upp arbetet utifrån egna erfarenheter och idéer. Vi vill att du är med i vårt sammansvetsade team och utvecklar verksamheten.


Kvalifikationer
Du ska vara specialistläkare i internmedicin eller geriatrik. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Villkor
Tillsvidareanställning. Heltid/Deltid, sysselsättningsgraden kan diskuteras. Jourtjänstgöring ingår inte i tjänsten. Tillträde enligt överenskommelse.


Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal
Publiceraddatum: 2014-03-18
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Sysselsättningsgraden kan diskuteras. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-04-24
Referens: 2014/1520
Webbplats: http://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:34641/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Närhälsan Svenljunga vårdcentral
Ekenäsgatan 15
50455  Borås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Speciallärare/specialpedagog

I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar, nära till varandra, till idéerna och till besluten. Njut av bad och fiske i våra 300 sjöar eller ströva i härlig natur. Välkommen till den sydligaste kommunen i Västra Götaland. Nära till lugnet men också till storstadspulsen.

Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet!

Mogaskolan är en skola för förskoleklass och åk 1-9 uppdelad på två rektorsområden, Svenljunga och Moga ro. I Svenljunga ro ingår förskoleklass, åk 1-6 och fritidshem. Förskoleklassen och åk 1-6 har ca 300 elever. I fritidshemmet är drygt 100 barn inskrivna.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer tillsammans med dina arbetskamrater ansvara för planering och genomförande av den pedagogiska verksamheten i grundskolan. Du bedriver ditt huvudsakliga arbete i klassrummet. En tjänst är i arbetslaget 4-6 och de två andra är för Mogaskolan/Landboskolan.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att Du är engagerad och vågar pröva nya vägar.
Du ska kunna arbeta självständigt och ha vilja och förmåga att samarbeta.
Du ska vara behörig att undervisa Grundskolans elever. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att Du har erfarenhet från liknande arbete.
Publiceraddatum: 2014-03-17
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Dagtid. Ferietjänst Tillsvidareanställning, tillträde: 2014-08-11 Efter överenskommelse 1 tjänst är tillsvidare och de andra är 1 år vikariat med goda chanser att bli tillsvidare.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-05-16
Referens: BUF 050
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e15a8318-8a4d-4eab-b526-bda1c005fe6a&TK=39ebcdd8-acf3-49f5-8d9a-780ef6486a9d
Epostadress:
Övrigt: I rekryteringsarbetet har vi redan tagit ställning till rekryteringskanaler och typ av marknadsföring. Därför undanbeder vi oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag, medieföretag eller liknande.
Arbetsplats: 
Adress: Svenljunga kommun, Svenljunga Ro

51280  Svenljunga Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i grundskolans tidigare år

I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar, nära till varandra, till idéerna och till besluten. Njut av bad och fiske i våra 300 sjöar eller ströva i härlig natur. Välkommen till den sydligaste kommunen i Västra Götaland. Nära till lugnet men också till storstadspulsen.

Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet!ARBETSUPPGIFTER
Lågstadielärare med inriktning 1-3.

Du kommer att vara klassföreståndare i 1:an eller 3:an. Arbetslaget består av 13 pedagoger som har stor erfarenhet och är ett väl fungerande arbetslag. Vi söker nu två nya pedagoger till denna grupp.


KVALIFIKATIONER
Du har lärarexamen i aktuella ämnen och erfarenhet av åldersgrupperna och har erfarenhet av undervisning i aktuella området.

Lärarexamen med inriktning 1-7 eller f-3. Vi utgår mycket ifrån er personlighet och tveka inte utan sök.

Mångfald gynnar utvecklingen. Vi eftersträvar en jämn köns- och åldersfördelning hos våra medarbetare.
Publiceraddatum: 2014-03-17
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolans tidigare år
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2014-08-11 Efter överenskommelseMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-05-16
Referens: BUF 048
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b48f6c48-bcc8-40ad-acd0-5edf897c7e0c&TK=aada57c2-965b-4800-9404-023741d42dc6
Epostadress:
Övrigt: I rekryteringsarbetet har vi redan tagit ställning till rekryteringskanaler och typ av marknadsföring. Därför undanbeder vi oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag, medieföretag eller liknande.
Arbetsplats: 
Adress: Svenljunga kommun, Svenljunga Ro

51280  Svenljunga Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare

I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar, nära till varandra, till idéerna och till besluten. Njut av bad och fiske i våra 300 sjöar eller ströva i härlig natur. Välkommen till den sydligaste kommunen i Västra Götaland. Nära till lugnet men också till storstadspulsen.

Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet!

ARBETSUPPGIFTER
Arbete i förskoleklass men också på Mogaskolans fritidshem. Vi är en föränderlig skola som utvecklas hela tiden, här har du möjlighet lägga grunden för att eleven ska kunna lyckas i skolan. Viktiga områden för oss är kreativa miljöer, spåklig utveckling och utevistelse. Elevens kreativitet och nyfikenhet uppmuntras, vi vill utforska och upptäcka tillsammans med eleven.

KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som är utbildad förskolelärare, brinner för att arbeta med barn och ser skolan som grunden för lek och lärande.Du är öppen och flexibel med god samarbetsförmåga och har positiv människosyn. Du skall kunna kommunicera och dokumentera verksamhetens uppdrag och mål.
Publiceraddatum: 2014-03-17
Yrkesbenämning: Lärare i förskoleklass
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: 2014-08-04 Enligt överenskommelseMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-05-16
Referens: BUF 047
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e1e61a9b-113d-41e8-8faf-4595dc24fc5b&TK=c87527ea-0d26-4de8-a6aa-d78df4ce5b6f
Epostadress:
Övrigt: För att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar ser vi gärna att du använder Offentliga Jobbs elektroniska ansökningsblankett. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar som sedan matchas mot uppställda krav för den aktuella tjänsten. Vi önskar därför att du lämnar din ansökan genom att fylla i detta formulär så noggrant som möjligt. Du söker tjänsten genom länken i annonsen.
Arbetsplats: 
Adress: Svenljunga kommun, Barn- och Utbildningsförvaltningen

51280  Svenljunga Sverige
Hemsida: http://www.svenljunga.se
  
Platsannons

Lärare i fritidshem/fritidspedagog/ förskolelärare

I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar, nära till varandra, till idéerna och till besluten. Njut av bad och fiske i våra 300 sjöar eller ströva i härlig natur. Välkommen till den sydligaste kommunen i Västra Götaland. Nära till lugnet men också till storstadspulsen.

Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet!

Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar, nära till varandra, till idéerna och till besluten. Njut av bad och fiske i våra 300 sjöar eller ströva i härlig natur. Välkommen till den sydligaste kommunen i Västra Götaland. Nära till lugnet men också till storstadspulsen.

Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet!

Mogaskolan är en skola för förskoleklass och åk 1-9 uppdelad på två rektorsområden, Svenljunga och Moga ro. I Svenljunga ro ingår förskoleklass, åk 1-6 och fritidshem. Förskoleklassen och åk 1-6 har ca 300 elever. I fritidshemmet är drygt 100 barn inskrivna.

I Svenljunga Ro ingår också Landboskolan som är en mindre skola, F-3. Skolan har drygt 75 elever och på fritidshemmet är det ca 50 barn inskrivna.ARBETSUPPGIFTER
En tjänst är på Mogaskolans fritidshem och den andra är på Landbos fritidshem.
Vi söker två arbetsledare som har ambitioner att utveckla arbetet med fokus på styrdokumenten.
Du kommer att arbeta med att planera och genomföra fritidsverksamhet i fritidshem och där är barnen i fokus. Det pedagogiskt arbete är mot åldrarna 6-11 år.
KVALIFIKATIONER

Du har pedagogisk högskoleutbildning och erfarenhet av arbete i fritidshem.
Mångfald gynnar utvecklingen. Vi eftersträvar en jämn köns- och åldersfördelning hos våra medarbetare.
Publiceraddatum: 2014-03-17
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid / deltid. 100% eller annat vid överenskommelse. Schema. Arbete morgon- och/eller eftermiddagstid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2014-08-04Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-05-16
Referens: BUF 045
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=836150d0-c6ee-4435-8091-84bc1acad39a&TK=35203347-ace1-46ae-bbf2-54eef1ed175a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenljunga kommun, Barn- och Utbildningsförvaltningen

51280  Svenljunga Sverige
Hemsida: http://www.svenljunga.se
  
Platsannons

Förskollärare/ Fritidspedagog

I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar, nära till varandra, till idéerna och till besluten. Njut av bad och fiske i våra 300 sjöar eller ströva i härlig natur. Välkommen till den sydligaste kommunen i Västra Götaland. Nära till lugnet men också till storstadspulsen.

Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet!ARBETSUPPGIFTER
Ni kommer att jobba på Mogaskolans fritidshem och där är barnen i fokus. Det pedagogiskt arbete är mot åldrarna 6-11 år.
Vi söker dig som är intrsserad av att utveckla det pedagogoiska arbetet utifrån våra nya styrdokument. Mogaskolans fritidshem vill ta nya mål och är inne i en förändringsprocess. Tjänster kan kombineras med arbete i skolan.

KVALIFIKATIONER
Mångfald gynnar utvecklingen. Vi eftersträvar en jämn köns- och åldersfördelning hos våra medarbetare.
Publiceraddatum: 2014-03-17
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid / deltid. fyra tjänster från ca 60-100% Schema. Schema kan variera men fritids är öppet mellan kl 06.00-18.00. tjänsterna varierar när det gäller tjänstgöringsgrad, detta beror på om man kan kombinera ihop tjänsten med skolan. Minst två tjänster är på 100% och de andra är på 60% och 70%. Tillsvidareanställning, tillträde: 2014-08-04 Eller enligt överenskommelseMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-05-16
Referens: BUF 046
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Applicant/Apply.aspx?guidAssignment=33c09357-2fc5-4edc-bed5-19222bc043d5&TK=b1de0057-dcd4-403b-926f-4fdd9ea90f68
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenljunga kommun, Barn- och Utbildningsförvaltningen

51280  Svenljunga Sverige
Hemsida: http://www.svenljunga.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal