Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2014-07-22 12:04

Lediga jobb i Botkyrka kommun (0127), Stockholms län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd87 996
Täthet453,19Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area222,32Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land194,17Landareal (km²)
Sjö10,06Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav12,75Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Speciallärare till Malmsjö skola

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.

Malmsjö skola är belägen i Grödinge, som är den sydligaste delen av Botkyrka kommun. Tätorten heter Vårsta och skolan har utsikt över Malmsjön, vilken gett skolan sitt namn. Upptagningsområdet består mycket av landsbygd som gränsar till Nynäshamn och Södertälje kommun. Skolan har ca 520 elever från förskoleklass till år 9.

Skolan är nyrenoverad och kommunen har valt att satsa på miljö i allt från byggande, elförsörjning, omgivning och pedagogik. Miljö- och hälsoinriktningen ska också prägla vår undervisning.

Lokalerna är ljusa och öppna med tekniska förutsättningar och vi har ett härligt team som tillsammans formar en skola i världsklass. Vi på Malmsjö är övertygade om att varje elev och pedagog kan påverka och ta ansvar för sin egen framtid.


ARBETSUPPGIFTER
Som speciallärare kommer du att arbeta först och främst i de lägre åldrarna från förskoleklass till år tre. Handleda och ge råd och stöd till arbetslag, göra utredningar och planera speciella insatser för att stödja såväl enskilda elever som hela elevgrupper. Vid behov kommer du att upprätta handlingsplaner tillsammans med pedagogisk personal och tillsammans med rektor arbeta med det pedagogiska utvecklingsarbetet inom området. Du kommer att vara en viktig resurs i arbetet med uppföljning och utvärdering. Du kommer även ingå i skolans elevhälsoteam.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha lärarlegitimation för tidigare år och speciallärarexamen. Du är förtrogen med läroplanen och har förmåga att omsätta teori till praktik. Du är självgående och kan lyfta och ta ställning i olika frågor och ser möjligheter i varje barns individuella utveckling. Du har förmåga att skapa och upprätthålla professionella, goda, förtroendefulla relationer och har lätt för att samarbeta med barn, föräldrar och kollegor. Du har god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift.

ÖVRIGT
Rekrytering sker löpande.
Publiceraddatum: 2014-07-22
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolans tidigare år
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2014-08-12 . Tillsvidareanställning för behörig sökandeMånadslön Månadslön enligt avtal FÖRMÅNER Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-04
Referens: A401806
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a1d5a7cd-92ff-4f89-a974-7e9d5f977ff6&TK=b164701f-45c1-48bf-bda5-cae4220513a5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Botkyrka kommun, Malmsjöskolan
Munkhättevägen 45
14785  TUMBA Sverige
Hemsida: http://utbildning.botkyrka.se/malmsjoskola
  

Platsannons

Säljcoach Botkyrka.

Vi söker en kommunikativ och driven Säljcoach till vår säljavdelning som skall leda och utveckla våra medarbetare.
En Säljcoach hos oss är den person som gjort goda säljresultat på egen hand och samtidigt visat tecken på bra ledaregenskaper.
Den person som visat att den inte tror att någonting kommer lättvindigt utan tror på hårt arbete och tycker om att bli både berömd såväl som belönad efter det!
En Säljcoach hos oss är Säljchefens högra hand och den som står högst i chans att kunna bli Säljchef i företaget när nya kontor kontinuerligt öppnas upp.

Du som söker det här jobbet har ett genuint intresse för försäljning och den psykologi som styr köp och säljbeteenden. Du har erfarenhet från en säljorganisation sen tidigare. Du har coachat andra mot resultat och känner dig bekväm i den rollen.

Garda Alarm i Stockholm är en säljorganisation som består av 4 säljchefer, 4 Teamcoacher och ca 25 säljare.
I bolaget totalt är vi ca 150 medarbetare.

Vi arbetar:
Mån-Tor 14:30-22:00
Söndagar. 10:00-18:00
Fre-Lör: LEDIGT

Detta får den som vi rekryterar:
-Larmbranschens högsta provision.
-Kontinuerliga säljtävlingar varje månad.
-Månatliga Teamevents.
-Bonusar.
-Intern utbildning i försäljning.
-Inget lönetak!

Möjligheterna i vårt företag:
Då vi är ett ungt och extremt expansivt bolag så finns det just nu inga gränser för hur långt man kan gå! Så känner Du just nu att Du står och stampar på Din arbetsplats, TROTS att Du ständigt gör goda resultat, sök hit istället. Vi ser en talang när den uppenbarar sig framför oss och vi är snabba på att visa att vi uppskattar Dig!

Ring gärna, och om du skickar ansökan så var noga med att märka den "Blivande Säljcoach+Botkyrka!"

Lycka till!
Publiceraddatum: 2014-07-21
Yrkesbenämning: Teamledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-07-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kim.nurmiranta@gardaalarm.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: GARDA ALARM AB
Björksundsslingan 12-14
12431  Bandhagen Sverige
Hemsida: http://www.gardaalarm.se
  

Platsannons

Fältsäljare Botkyrka.

Vi söker efter Dig som besitter kunskapen av att perfekt kunna balansera säkerhetstänk med försäljning! Vi är på jakt efter Dig som vill arbete med Face-to-Face och är insatt i alla de sociala, såväl som ekonomiska, fördelarna med att kunna träffa kunden öga mot öga istället för att ringa och jaga dem via telefon! Vi vill ha Dig som kan kombinera egenskapen av att passa in i ett team, såväl som att kunna prestera på egen hand! Vi tänker rekrytera Dig, som har kylan nog att kunna hjälpa kunden ta rätt beslut i avslutningsfasen!

Är det Du? Läs i så fall vidare?

Garda Alarm AB, är ett lite yngre bolag, om man jämför med våra äldre branschkollegor. Det medför fördelar som att vi satsar stenhårt på att ha MER produkter till ett LÄGRE pris, än de andra likasinnande företagen. Men den viktigaste delen vi valt att lägga fokus på? är vår extrema kundvård! Vår kundservice som arbetar dag och natt för att se till att alla våra kunder alltid är nöjda och glada!

Vi startar och avslutar dagen i våra team, med sociala uppgifter och utbildningar där vi alla hjälper varandra att utvecklas och bli bättre på det vi jobbar med. Däremellan öser vi på i full fart för att hitta nya kunder som behöver vår hjälp med att säkra deras hem när det kommer till inbrottsskydd, brandskydd och olycksskydd. I vissa fall har de redan fullgott skydd, och då satsar vi istället på att hjälpa dem spara pengar, utan att för en millimeter, dra ner på säkerheten!

Oavsett vilken typ av arbete Du jobbat med tidigare så lär får Du ta del av företagets fundament i vår interna säljskola steg 1, där Du får lära dig mer om vilka vi är och varför vi expanderar så kraftigt som vi gör. Vi utbildar dig från grunden!

Vi kommer att rekrytera dig som besitter allt ovanstående och samtidigt har de sociala egenskaperna som behövs för att passa in i vårt team!

Arbetstiderna är perfekta för Dig som tycker om att sova länge på mornarna, samt vara ledig BÅDE fredagar och lördagar!:
Måndag - Torsdag 14.30-21.30
Söndagar 10.00-18.00

Detta får den som vi rekryterar:
-Branschens, överlägset, högsta provision! Inget lönetak!
-Tävlingar varje månad!
-Teamevent varje månad!
-Bonusar!
-Intern utbildning i försäljning!

Kort om vårt företag:
Garda Alarm AB jobbar för den tanken att varje familj ska kunna ha råd att ge sin familj trygghet i sitt hem. Vårt bolag består av kollegor som drivs av sin egen framgång och som har intresset av att med hjälp av goda resultat kunna klättra vidare i sin karriär!

Ring gärna, och om Du skickar ansökan så var noga med att märka den "Fältsäljare Botkyrka"

Lycka till!
Publiceraddatum: 2014-07-21
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-07-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kim.nurmiranta@gardaalarm.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: GARDA ALARM AB
Björksundsslingan 12-14
12431  Bandhagen Sverige
Hemsida: http://www.gardaalarm.se
  
Platsannons

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Botkyrka

Säljare för uppsökande verksamhet i Botkyrka kommun sökes.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av försäljning. 38 Blue Steel utbildar alla från grunden. Försäljning är en yrkesfärdighet. Något som alla kan lära sig om viljan finns.

Vi håller en intervju via telefon på onsdagen eller torsdagen vecka 31. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett. Efter det får du se en informationsfilm (ca 8 min) om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun.

Utbildningen kommer att hållas på ett av 38 Blue Steels utbildningskontor i Malmö, Borås, Västerås eller Sundsvall. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med ytterligare 1 dag på kontoret. Dag 1 får du se produkten och bedöma om det är en produkt du vill representera.

Du kan välja att avbryta din utbildning eller anställning med omedelbar verkan om du inte trivs med arbetet som säljare. Denna extra trygghet ger vi dig eftersom säljyrket ofta är en bransch man inte tidigare provat på eller arbetat i. Du får ersättning för det du gjort även om du väljer att avsluta din anställning med omedelbar verkan.

Du får en ersättning på 18,50 per mil skattefritt för att ta dig till och från utbildningen.
Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna.

45 besök per månad ger 19 800 kr.
En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav.

Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning.
Ex. 40 demonstrationer per månad ger 12 840.

Du har upp till 6000 kr i provision som juniorsäljare per såld enhet beroende på om du säljer start-, mellan- eller maxpaket. Du blir seniorsäljare efter 90 dagar och får då en lönehöjning. Du får ytterligare en lönehöjning när du blir Elitsäljare.

Ersättning för demonstrationer får du om du under en månad inte säljer något eller har en sämre försäljningsperiod. D.v.s. du får lön för demonstrationer eller försäljning.

Produkten Water tillverkas i Tyskland och monteras för hand på vår fabrik i Suhl. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Den kan bl.a. rena luften, sanera madrasser, rekonditionera bilen invändigt och mycket mer.
Enligt Tyska Arguks miljölaboratorium renar maskinen Water luften upp till 99,9998 % av storleksordningen 0,3 my. Water är 100% återvinningsbar och har en förväntad livslängd på 40-60 år. Kunden har en livslång renoveringsgaranti.

Du får fortlöpande utbildning varje vecka inom försäljning med bl.a.

Marknadsföring.

Försäljningsteknik.

Pedagogik.

Kundservice.

Kompetensutveckling.

Karriärplan: Juniorsäljare, seniorsäljare, elitsäljare, mentor, utbildare, team leader, områdesansvarig, controller, kontorschef. Detta är några av de tjänster som finns inom företaget som du kan avancera till under din anställning.

Vi får demonstrationer via kundreferenser, dessa bokas sedan in av bokningsavdelningen. Detta innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök.

Hemsida: www.38bluesteel.se

Välkommen in med din ansökan.
Publiceraddatum: 2014-07-21
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@bluesteelab.se
Övrigt: Botkyrka
Arbetsplats: 
Adress: 1938 Blue Steel AB
Box 1051
27100  Ystad Sverige
Hemsida: http://www.38bluesteel.se
  

Platsannons

Säljare Kakel och Golv

HORNBACH är ett av Europas största företag inom bygg- och trädgårdsmarknad. Både hemmafixare och proffs förses med byggmaterial vid något av de 143 varuhus som finns i 9 länder. Företaget grundades 1877 i Tyskland och är börsnoterat. HORNBACH garanterar ett alltid lågt pris och har som mål att alltid vara prisledande i branschen. I Sverige har HORNBACH fem varuhus, och finns i Göteborg, Malmö, Stockholm och Helsingborg.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

För oss är kunden alltid nr 1!

Vi söker nu efter rätt person som vill jobba som säljare hos Hornbach i Botkyrka.
Du kommer arbeta med professionell rådgivning och försäljning på Kakel och Golv avdelningen. I arbetet förekommer lyft samt varuplock samt exponering. Du ska aktivt delta i avdelningens dagliga göromål. Vid behov hjälper Du till med andra förekommande arbetsuppgifter i varuhuset. 

Dina egenskaper och bakgrund:
Du ska ha något eller några års erfarenhet av butiksförsäljning inom detalj eller fackhandel eller praktiskt yrkeserfarenhet direkt relaterad till varuområdet. Vi värdesätter noggrannhet och att du brinner för försäljning, för oss kunden alltid nr 1. Vi förväntar oss att du har ett naturligt utåtriktat sätt samt en utpräglad känsla för service och kundorientering. Du ska ha god datorvana, kunna arbeta självständigt ta egna initiativ och vara en ansvarskännande person. Truckvana och truckkort är ett krav.

 

Vi erbjuder dig:
Ett dynamisk och expansivt företag med spännande utmaningar och goda utvecklingsmöjligheter. 

 

Arbetstid/Varaktighet: 
Heltid, vikariat i 3 månader . Schemalagd arbetstid. Varierande arbetstider måndag till söndag, dagtid, kvällar och helger. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Lön:
Lön enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal med Handels.
Publiceraddatum: 2014-07-21
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid25/8-30/11-2014 07:00-20:15 Kollektivavtal Handels
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-03
Referens:
Webbplats: https://hornbach.easycruit.com/vacancy/application/526433/27143?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hornbach Byggmarknad AB
Fittjavägen 24
14553  Norsborg Sverige
Hemsida: http://www.hornbach.se
  
Platsannons

Mekanikmontör

Nu söker vi en duktig medarbetare som ska arbeta med mekanisk montering till vår kund i södra Stockholm. Vi erbjuder dig ett mycket stimulerande arbete i en dynamisk och spännande miljö där du får möjlighet att jobba med en unik och världsledande produkt. 

Dina arbetsuppgifter 
Du kommer att arbeta med monterig av mekanik. Du kommer att arbeta dagtid.

Din bakgrund 
Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning med teknisk inriktning och att du hunnit arbeta några år inom området. Du måste kunna läsa el-schema samt ha god erfarenhet av mekanisk montering. Goda kunskaper i  pneumatik är en stark merit.

Dina egenskaper
Din inställning och attityd till arbetet är viktigt, dessutom ser vi också att du har ett tekniskt intresse och är serviceinriktad. Som person är du driven och strävar hela tiden framåt. Du trivs att arbeta i grupp.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Stigedahl 072 988 90 49

Vi ser fram emot din ansökan!

Randstad är ett världsledande bemannings- och rekryteringsföretag och få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. 

Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult på Randstad.
Publiceraddatum: 2014-07-21
Yrkesbenämning: Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt avtal Enligt överenskommelse Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-04
Referens:
Webbplats: https://randstad.easycruit.com/vacancy/application/1229093/5192?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Randstad AB Stockholm
Box 17193
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.randstad.se
  
Platsannons

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.

Tullingebergsskolan är en skola med cirka 250 elever i förskoleklass till och med årskurs 5 och träningsskola åk 1-9.
Vi har den lilla skolans många fördelar med korta beslutsvägar och nära relationer mellan pedagoger och elever. "Alla känner alla". Vår skola ligger nära naturen och vi utnyttjar detta ofta både under skol- och fritidstid.
Skolan är organiserad i fyra arbetslag och du ska ingå i ett arbetslag som omfattar förskoleklass till och med årskurs 3.
Fritidsverksamheten utgör en mycket viktig del i elevernas lärande och sociala utveckling och därför är vi angelägna om att du är utbildad, har kännedom om våra styrdokument och att du är en mycket tydlig ledare och god vuxen förebild. Du måste vilja och kunna samarbeta nära med dina kollegor. Fokus på språkutveckling och elever i behov av särskilt stöd..

Observera! Vi tar inte emot ansökan via mail eller brev, utan tjänsten måste sökas via länk i annonsen.

ARBETSUPPGIFTER
Pedagogiskt arbete på fritidshem med elever i förskoleklass och årskurs 1-3. Planerad skolsamverkan med pedagog i grundskoleklass.

KVALIFIKATIONER
Fritidspedagogutbildning, fritidsledarutbildning, eller annan pedagogisk utbildning med inriktning på elever i yngre åldrar.
Utbildning med anknytning till friluftsliv och utepedagogik är meriterande.
Intresse för språkutveckling och arbete med elever med särskilda behov är också en merit. Erfarenhet av pedagogiskt arbete inom grundskolan. Du får gärna ha meriter från idrottsvärlden.
Publiceraddatum: 2014-07-21
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% dagtid Dagtid. Dagtid, med varierande tider beroende på öppning och stängning. Tillsvidareanställning, tillträde: 2014-09-29 eller tidigare enligt ök.Månadslön Månadslön, semestertjänst
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-22
Referens: A244967
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ad1aa538-6ad0-4dcd-ab24-438662533b24&TK=363dc489-fc78-43f7-bab4-4e1e63ff389b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Botkyrka kommun, Tullingebergsskolan
Munkhättevägen 45
14785  TUMBA Sverige
Hemsida: http://www.botkyrka.se/tullingebergsskolan
  
Platsannons

Högstadielärare ENGELSKA till Malmsjö skola

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.

Malmsjö skola är belägen i Grödinge, som är den sydligaste delen av Botkyrka kommun. Tätorten heter Vårsta och skolan har utsikt över Malmsjön, vilken gett skolan sitt namn. Upptagningsområdet består mycket av landsbygd som gränsar till Nynäshamn och Södertälje kommun. Skolan har ca 520 elever från förskoleklass till år 9.

Skolan är nyrenoverad och kommunen har valt att satsa på miljö i allt från byggande, elförsörjning, omgivning och pedagogik. Miljö- och hälsoinriktningen ska också prägla vår undervisning.

Lokalerna är ljusa och öppna med tekniska förutsättningar och vi har ett härligt team som tillsammans formar en skola i världsklass. Vi på Malmsjö är övertygade om att varje elev och pedagog kan påverka och ta ansvar för sin egen framtid.


ARBETSUPPGIFTER
Behörig högstadielärare EN år 7-9.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du är behörig högskoleutbildad lärare med gott stöd i pedagogiken. Du är en tydlig ledare men du måste också kunna arbeta i team eftersom arbetslagen arbetar som en enhet med klasserna.

Vi vill att du bidrar med din kompetens för att vi på bästa sätt tillsammans ska ge eleverna en god utbildning. Ett starkt miljöengagemang är meriterande.

Vi beaktar alla ansökningar men har du erfarenhet som lärare i årskurs 7-9 är det meriterande.

ÖVRIGT
Rekryteringsarbetet sker löpande
Publiceraddatum: 2014-07-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolans senare år
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 80% , ev mer Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2014-08-12 . Tillsvidareanställning för behörig sökandeMånadslön Månadslön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-05
Referens: A386211
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=685e8b27-e549-499b-bfeb-0e09145a1bda&TK=10213f70-71d4-4093-8576-e1756dafbafb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Botkyrka kommun, Malmsjöskolan
Munkhättevägen 45
14785  TUMBA Sverige
Hemsida: http://utbildning.botkyrka.se/malmsjoskola
  
Platsannons

Vikarierande Speciallärare/specialpedagog deltid

Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.

Tullingebergsskolan är en F-5-skola med grundsärskola med inriktning träning åk 1-9. För närvarande har skolan cirka 250 elever och elevunderlaget växer i och med att Tullinges befolkning ökar.
Skolan är organiserad i fyra arbetslag. Arbetslagen omfattar den personal som arbetar med eleverna båda under skoltid och fritidstid.
Vår ordinarie specialpedagog har ett utökat ledningsuppdrag under höstterminen 2014 så därför söker vi nu en vikarie. Vi vill att du har en syn på lärande som avspeglar sig i att du tror på att dessa elever har möjlighet till kuskapsutveckling och lärande utifrån de olika behov och svårigheter som eleverna uppvisar.
I Botkyrka kommun arbetar vi utifrån en organisation där alla elever ska inkluderas i den ordinarie undervisningen, vilket innebär en intressant utmaning för vår verksamhet.

Ditt viktigaste uppdrag är att undervisa elever enskilt eller i grupp utifrån de åtgärdsprogram som finns upprättade för eleverna. Vi vill att du är positiv till att använda digitala läromedel i ditt arbete.
Flexibilitet, kreativitet och organisationsförmåga är egenskaper som vi tror är nödvändiga för detta uppdrag.
Välkommen med en ansökan via länken i denna annons. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en speciallärare/specialpedagog som kan vikariera för vår ordinare specialpedagog under höstterminen 2014.

KVALIFIKATIONER
Adekvat högskoleutbildning Efarenhet av elevhälsoarbete, undervisning av elever med behov av särskilt stöd.
Erfarenhet av föräldrakontakter.
Publiceraddatum: 2014-07-21
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. 50-75% Dagtid. Dagtid, men kvällsmöten kan förekomma Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2014-08-12 , upphör: 2014-12-19 .Månadslön Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-08
Referens: A296335
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6b0bb96b-19b0-4808-a61d-235e7630f9ea&TK=7857cde9-be96-400f-abe0-0f667a43e79f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Botkyrka kommun, Tullingebergsskolan
Munkhättevägen 45
14785  TUMBA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Söker sälj och kundservice inriktad medarbetare till vår Lagershop

Vi söker sälj och kundservice inriktad medarbetare till vår Lagershop i Slagsta, Norsborg!

Brinner du för försäljning och kundservice i världsklass? Vill du bli en del av ett ungt och snabbväxande företag.

Vi söker dig som är sälj och kundservice inriktad, lyhörd och målinriktad. Inställningen "vad kan jag hjälpa dig med?" ska genomsyra hela ditt arbete. Vi strävar efter att hela tiden förbättra servicenivån genom att aldrig sluta lära och se vårt arbete ur kundens ögon.

Arbetslivet i en Lagershop är socialt och stundtals mycket intensivt. För personer med drivkraft är det lärorikt, utvecklande och stimulerande. En Lagershopmedarbetare hos NetOnNet har en central roll i våra dagliga processer. Att tillsammans med kollegorna säkerställa att varuhuset lever upp till kundernas försväntningar.

Arbetsuppgifter "Netonnet Säljare"
Varupåfyllnad & produktexponering som består i att fylla på med nya varor i hyllorna enligt en kontrollerad process. Enligt NetOnNets självbetjänings koncept där kunden gör en del av jobbet vilket leder till kostnadsfördelar som kommer våra kunder tillgodo i form av lägre priser.

Arbeta aktivt med försäljning i Lagershopen efter uppsatta och överenskomna sälj mål. Vid kundkontakt arbeta aktivt med produkter ur vår tjänsteportfölj, d.v.s. trygghetsförsäkringar, abonnemang samt finansierings lösningar.

Rollen kräver ett högt intresse för kunder, hemelektronik samt försäljning överlag. En produktexpert med initiativ och vilja att få saker utförda med högt resultat! Vilja att nå resultat och jobba aktivt mot personliga säljmål mot bonus.

En stark merit är om du har tidigare erfarenhet från handeln, gärna hemelektronikbranschen eller andra varuhuskedjor med vana att hantera stora volymer samt kunskaper inom NetOnNet´s produktområden, d.v.s. hemelektronik. Du tänker säljande i alla situationer och har en god hand i kontakten med andra människor samt vill arbeta i ett högt tempo.

Du känner igen dig i våra värdeord kunniga, enkla, ärliga och nytänkande.

Vi tillämpar även utdrag ur polisens belastningsregister, drogtest samt kreditkontroll på de kandidater vi väljer att anställa.
Stämmer detta in på dig kan vi erbjuda ett stimulerande och offensivt arbete i ett av Sveriges mest expansiva hemelektronikföretag.
Publiceraddatum: 2014-07-21
Yrkesbenämning: Kundtjänstmedarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTjänsten är provanställning på 60 % från slutet på augusti.Fast lön enligt handels kollektivavtal samt individuell bonus!
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: Märk ansökan "Säljare Höst WSS
Webbplats:
Epostadress: thomas.rimpinen@netonnet.com
Övrigt: Passar du in på beskrivningen? Skicka då in din ansökan redan idag! Vi kommer gå igenom ansökningarna löpande. Din ansökan och CV mailas snarast. Även du som är intresserad av att arbeta extra utöver t ex studier är välkommen att söka till oss. Märk då ansökan "extrajobb WSS2"
Arbetsplats: 
Adress: NetOnNet
Fågelviksvägen 5
14553  NORSBORG 
Hemsida:
  

Platsannons

Snickare

Beskrivning av arbetsuppgifter:
AMF BYGG AB är ett mindre byggföretag som söker byggnads snickare med kunskap att snida orientaliska och irakiska trädekorationer (med specialisering i stil från Bagdad). Vi söker en självgående, noggrann och flexibel person. Utöver våra udda projekt utför vi nybyggnation, tillbyggnad samt renoveringsuppdrag. Viktiga egenskaper är förmåga att arbeta självständigt, ta eget ansvar och initiativ men också att kunna samarbeta i arbetsgruppen. Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete i ett drivande byggföretag som sätter kunden och kvalitén i första hand. För oss är det viktigt att du trivs med och utvecklas på arbetet.

Beskrivning av kvalifikationer:
AMF BYGG AB är ett mindre byggföretag som söker byggnads snickare med kunskap att snida orientaliska och irakiska trädekorationer (med specialisering i stil från Bagdad). Vi söker en självgående, noggrann och flexibel person. Utöver våra udda projekt utför vi nybyggnation, tillbyggnad samt renoveringsuppdrag. Viktiga egenskaper är förmåga att arbeta självständigt, ta eget ansvar och initiativ men också att kunna samarbeta i arbetsgruppen. Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete i ett drivande byggföretag som sätter kunden och kvalitén i första hand. För oss är det viktigt att du trivs med och utvecklas på arbetet.

Arbetsplats:
Olika platser
Publiceraddatum: 2014-07-21
Yrkesbenämning: Träarbetare/Snickare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVanlig anställning, Tillsvidare
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-22
Referens:
Webbplats:
Epostadress: amfbyggab@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: AMF. Bygg AB
Nämndemannavägen 90
14556  NORSBORG 
Hemsida:
  

Platsannons

Barnvakt/Barnflicka Tumba 2-3 em/v

Barnflickan Stockholm erbjuder ett roligt och omväxlande arbete som barnvakt. Som anställd hos oss är du försäkrad på arbetstid, du får utbildning i Första hjälpen och förebyggande olycksfall, samt löpande handledning under uppdraget.

Uppdraget
Vi söker en trygg barnvakt till en familj med tre barn som är 3, 9 år och 11 år. Familjen behöver hjälp 3 dagar i veckan, med hämtning på förskola och skola, laga middag, följa med till aktiviteter och umgås tills föräldrarna kommer hem. Du ska vara aktiv och tycka om att leka med barn. Ett stort plus om du talar franska obehindrat. Familjen bor i Tumba och därför är det en fördel att du som söker också bor i närheten eller med bra kommunikationer till Tumba. Detta är ett jobb för dig som studerar eller söker en extra inkomstkälla.

Kvalifikationer/Erfarenheter
Du är minst 18 år fyllda
Du har prickfritt belastningsregister
Du bor med bra kommunikationer till Tumba
Du är rök och drogfri
Du har mycket god erfarenhet av barn i aktuell ålder
Du är väldigt flexibel med tider
Du kan jobba efter kl.15
Du söker ett långsiktigt jobb

Som person är Du glad, lekfull, utåtriktad och har lätt för att skapa förtroende och goda relationer. Du är självständig och inte rädd för att ta egna initiativ. Du har en förmåga att lätt anpassa dig efter nya situationer. Självklart är Du serviceinriktad, flexibel och pålitlig. En förutsättning är förstås att Du är genuint barnkär och intresserad av barn och barns utveckling.
Publiceraddatum: 2014-07-20
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTillsvidare enligt uppdragTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-20
Referens: Tumba
Webbplats:
Epostadress: ansokan@barnflickan.se
Övrigt: Ansök här http://www.barnflickan.se/show.asp?si=893&go=Bli%20barnvakt-Intresseanm%E4lan eller e-post
Arbetsplats: 
Adress: BARNFLICKAN STOCKHOLM AB
Kungsklippan 17a
11225  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: www.barnflickan.se
  

Platsannons

Organisationssamordnare

A million minds är en partipolitiskt och religöst obunden tankesmedja som drivs ideellt. Vi vill visa upp den potential och kapacitet som vilar inom miljonprogrammen. Vårt mål är att ge en mer rättvis och nyanserad bild av hur dessa områden återspeglas i media samt hur globalt liknande områden framgångsrikt fått till förändring. Vi arbetar både strategiskt och operativt med att lyfta fram röster inifrån dessa områden in i samhällsdebatten. Vi vill agera som katalysator och opinionsbildare på vägen fram till förändring. Starkt fokus ligger idag på att lyfta ungas egenmakt och möjlighet att göra sig hörda. Att förbättra förutsättningar och framtidstron för denna demografi tror vi är nyckeln till långvarig förbättring inom miljonprogrammen.

Organisationssamordnare

Som organisationssamordnare har du en övergripande koll på verksamheten. Du fungerar som stöd för A Million Minds styrelse och projektanställda. Du har ett administrativt ansvar. Du är en viktig länk i kommunikationen internt och med personer och organisationer som är intresserade av vår verksamhet. Du arbetar också aktivt med projektansökningar och etablerandet av partnerskap inom olika satsningar.

Vi söker en person som är driven av att skapa samhällsförändring och delar givetvis A Million Minds värdegrund och förhållningssätt. Den vi söker ska ha erfarenhet av att ha arbetat såväl med strategiska frågor som operativt arbete exempelvis med frågor som rör förorten med fokus på barn och ungdomar och/eller erfarenhet av att arbeta med socialt entreprenörskap. Vi vill gärna att du har ett kreativt sinne och är spindeln i nätet som älskar att lösa problem. Utöver det ser vi att den sökande ska ha genomgått utbildning på gymnasienivå och på högskolenivå eller att du som söker har en annan erfarenhet som kan prövas likvärdig. Meriterande är erfarenhet av administrativt arbete. Vi ser gärna att du har hög servicekänsla, förmåga att arbeta självständigt samt ha god planerings- och organisationsförmåga. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift och vana vid att arbeta i Office-paketet är ett måste. Ytterligare språk välkomnas.
Publiceraddatum: 2014-07-18
Yrkesbenämning: Organisationssekreterare, intresseorganisation
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidMöjlighet till förlängning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-07-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: madeleine.opira@amillionminds.se
Övrigt: Skriftlig
Arbetsplats: 
Adress: A Million Mind

14557  NORSBORG 
Hemsida: http://www.amillionminds.se
  
Platsannons

Lärare textilslöjd

Vill du arbeta på en liten skola, tillsammans med engagerade kollegor? Är du intresserad av kreativa lärprocesser och tematiskt arbetssätt? Då kanske Kastanjen är skolan för dig!

Freinetskolan Kastanjen är en icke vinstdrivande friskola som ligger i natursköna Slagsta i norra Botkyrka.

Skolan drivs av ett personalkooperativ och vi arbetar utifrån den franske pedagogen Celestin Freinets tankar och har valt att prioritera hög personaltäthet och små elevgrupper. Gruppstorlekarna är runt 20 elever vilket gör att vi på ett medvetet sätt kan arbeta med gruppen och samtidigt ta hänsyn till individens behov. På så vis underlättas arbete i tematisk och projektinriktad form, vilket är några av grunderna inom freinetpedagogiken. Vi arbetar med åldersblandade grupper i år 1-6. Periodvis blandar vi även de äldre barnen. Det ger en trygg skolmiljö där de äldre får vara förebilder för de yngre.

Just nu söker vi en lärare i textilslöjd för åk 3-9. Slöjdundervisningen sker i halvklass, vilket ger grupper på ca 10 elever.
Tjänsten är på 55%.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2014-07-17
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolans senare år
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-16
Referens: 1-14
Webbplats:
Epostadress: maria.nordheden-gard@kastanjen.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FREINETSKOLAN KASTANJEN
Slagsta Gårdsväg 2
14574  NORSBORG Sverige
Hemsida: http://www.kastanjen.nu
  
Platsannons

Ordningsam person sökes till Tullinge för montagearbete

Montör
Till kund i Tullinge, söker nu Proffice Industrial & Logistics AB, en person med erfarenhet av montagearbete med tillsättning inom kort. Kunden är ett företag som arbetar med fältmätning.

I arbetet som montagearbetare kommer du att arbeta i produktionen med elektronikmontage. Vi tror att du har tidigare erfarenhet montagearbete och allra helst elektronikmontage. Vi tror att du har allmän HW-kunskap och att du kanske tidigare har arbetat med reparationer av mobiltelefoner eller motsvarande.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har ett gott ordningssinne. Du bör också vara självgående och ha lätt för att lära dig nya saker.Krav: Erfarenhet av montagearbete
Meriterande: Erfarenhet av elektronikmontage samt allmän HW-kunskap

Uppdragsgivare: Proffice Industrial & Logistics AB
Kontaktperson: Amanda Berglin, kandidatansvarig, Proffice Industrial & Logistics AB
Ort: Tullinge, Stockholm
Omfattning: Heltid med arbetstider ca kl 8.00-17.00
Uppdragslängd: Visstidsanställning 6 månader med möjlighet till förlängning
Tillsättning: Början av augustiOrganisations-/företagsbeskrivning
En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå.

På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort – utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill.

Keep improving.
Publiceraddatum: 2014-07-17
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-15
Referens: 200616091
Webbplats: https://portal.proffice.com/FastTrack.Web.Questionnaire/Questionnaire.page?Type=SbJobOrder&Reference=200616091&Jobsite=AMS&LicenceNo=FTESB-8950
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Proffice Industrial & Logistic AB
Regeringsgatan 65
14648  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Botkyrka.

Säljare för uppsökande verksamhet i Botkyrka kommun sökes.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av försäljning. Norra Noab utbildar alla från grunden. Försäljning är en yrkesfärdighet. Något som alla kan lära sig om viljan finns.

Vi håller en intervju via telefon på onsdagen eller torsdagen vecka 30. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett. Efter det får du se en informationsfilm (ca 8 min) om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Där efter ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun.

Utbildningen kommer att hållas på ett av Norra Noabs utbildningskontor i Malmö, Borås, Västerås eller Sundsvall. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med ytterligare 1 dag på kontoret. Dag 1 får du se produkten och bedöma om det är en produkt du vill representera.

Du kan välja att avbryta din utbildning eller anställning med omedelbar verkan om du inte trivs med arbetet som säljare. Denna extra trygghet ger vi dig eftersom säljyrket ofta är en bransch man inte tidigare provat på eller arbetat i. Du får ersättning för det du gjort även om du väljer att avsluta din anställning med omedelbar verkan.

Du får en ersättning på 18,50 per mil skattefritt för att ta dig till och från utbildningen.
Om du behöver övernatta står vi för kostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna.

Om du under 30 dagar gör mellan 29-44 demonstrationer får du 270 kr per besök. Gör du fler än 45 demonstrationer under 30 dagar har du 440 kr per besök.
En demonstration tar ca 1-2,5 timmar + körtid. Körkort är ett krav.

Du har upp till 6000 kr i provision som juniorsäljare per såld enhet beroende på om du säljer start-, mellan- eller maxpaket. Du blir seniorsäljare efter 90 dagar och får då en lönehöjning. Du får ytterligare en lönehöjning när du blir Elitsäljare.

Ersättning för demonstrationer får du om du under en månad inte säljer något eller har en sämre försäljningsperiod. D.v.s. du får lön för demonstrationer eller försäljning.

Produkten Water tillverkas i Tyskland och monteras för hand på vår fabrik i Suhl. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Den kan bl.a. rena luften, sanera madrasser, rekonditionera bilen invändigt och mycket mer.
Enligt Tyska Arguks miljölaboratorium renar maskinen Water luften upp till 99,9998 % av storleksordningen 0,3 my. Water är 100% återvinningsbar och har en förväntad livslängd på 40-60 år. Kunden har en livslång renoveringsgaranti.

Du får fortlöpande utbildning varje vecka inom försäljning med bl.a.

Marknadsföring.

Försäljningsteknik.

Pedagogik.

Kundservice.

Kompetensutveckling.

Karriärplan: Juniorsäljare, seniorsäljare, elitsäljare, mentor, utbildare, team leader, områdesansvarig, controller, kontorschef. Detta är några av de tjänster som finns inom företaget som du kan avancera till under din anställning.

Vi får demonstrationer via kundreferenser, dessa bokas sedan in av bokningsavdelningen. Detta innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök.

Hemsida: www.norranoab.se

Välkommen in med din ansökan.
Publiceraddatum: 2014-07-16
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidBotkyrka
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@norranoab.se
Övrigt: Botkyrka
Arbetsplats: 
Adress: NORDIS AB
Norra grängesbergsgatan 7
21444  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.norranoab.se
  
Platsannons

Timvikarier hos Montessoribarnen

Vi söker vikarier!

Uppe i Storvreten i Tumba ligger vår förskola med skogen inpå knuten.
Vår förskola består av tre avdelningar med 39 barn. Arbetslaget består av 7 pedagoger och 1 kock som lagar god mat till oss dagligen.
Vår verksamhet grundar sig på montessoripedagogiken samtidigt som vi är mycket ute. Våra öppettider är 7 - 17.

Vi ser att du är
-Utbildad barnskötare
-Utbildad montessoriassistent och eller har jobbat tidigare med montessoripedagogiken
-Social och serviceinriktad
-Initiativtagande, positiv och glad

Vi har just nu och framöver behov av extra pedagoger som kan jobba ca 20%.
Vi erbjuder en lugn och trygg miljö med engagerad personal och underbara barn!
Publiceraddatum: 2014-07-16
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidTimvikariat
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ansokan@montessoribarnen.se
Övrigt: Vi tar endast emot ansökningar via epost. Ej telefonsamtal, vi har semesterstängt v. 28-33
Arbetsplats: 
Adress: MONTESSORIBARNENS FÖRSKOLOR OCH SKOLOR I BOTKYRKA AB
Toppvägen 12
14754  TUMBA Sverige
Hemsida: www.montessoribarnen.se
  
Platsannons

Lärare i förskola/Förskollärare

Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.

ARBETSUPPGIFTER
Vi är en Reggio Emilia inspirerad förskola och hos oss är projekterande en del av den dagliga verksamheten. Därför söker vi dig som har vana att arbeta Reggio Emilia inspirerat.

Vår pedagogiska miljöer är spännande och inspirerande och vi tar emot en del studiebesök. Det gör att vi söker dig som kan bevara och utveckla våra pedagogiska miljöer ännu mer.

Tre dagar i veckan har vi pedagogisk utestationer och hos oss leder du en aktivitet ute på gården minst en gång i veckan.

KVALIFIKATIONER
Förskollärarexamen
Förskollärarlegitimation Erfarenhet av arbete i barngrupp och erfarenhet av dokumentation av barnens utveckling och lärande krävs.
Publiceraddatum: 2014-07-16
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelseMånadslön Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-16
Referens: A410837
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e3e76c1f-dea9-43bb-aad4-193e35dd5a5e&TK=9f9d68c7-4619-4c81-813a-dd439df37bf4
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Botkyrka kommun, Förskolan Örnen
Lagmansbacken 14
14556  Norsborg Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Barnskötare

Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.

ARBETSUPPGIFTER
Du arbetar som resurs till ett barn. Barnet ingår i en större barngrupp och du arbetar tillsammans med tre andra pedagoger. I dina dagliga uppgifter ingår enskild träning för barnet samt stöd vid gruppaktiviteter och social samvaro.

KVALIFIKATIONER
Barnskötarutbildning
TAKK-utbildning
Erfarenhet av att arbeta med bildstöd
Spanska
God samarbetsförmåga Erfarenhet av att arbeta med barn i behov av särskilt stöd.
Publiceraddatum: 2014-07-16
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Dagtid. 6.30-15. Observera tiden!!! 6.30-15. Obsevera tiden! Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2014-08-25 , upphör: 2015-06-20 Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-16
Referens: A410844
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=32c7284a-a0a0-49de-bce4-919d14c6cb44&TK=4c428733-f81b-4476-bb38-e202ac2a6fbd
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Botkyrka kommun, Förskolan Örnen
Lagmansbacken 14
14556  Norsborg Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Intresserad av timvikariat i Tumba?

Nordström Assistans har sedan 1998 bedrivit personlig assistans med fokus på kunden och deras situation. Utifrån de möjligheter LSS erbjuder vi en rättvis personlig assistans. Vi har kunder i hela landet och finns idag lokalt i Stockholm, Jönköping, Västervik, Malmö och Gällivare.

Jag är en man med en förvärvad hjärnskada som behöver hjälp med det mesta i vardagen, såsom allt från personlig hygien, förflyttningar, viss kommunikation och allt som ett hushåll kräver. Mina personliga assistenter är en förutsättning för att mina dagar ska fungera. Jag har assistans dygnet runt med vaken natt.

Du som söker är en kvinna som är mogen, ansvarskännande och positiv.

Stor vikt läggs vid personkemi.

Vårderfarenhet är meriterande men ej ett krav.

Du får timlön enligt överenskommelse.


Jag söker en timvikarie som kan hoppa in och arbeta om någon av mina andra assistenter är lediga eller blir sjuka dessutom får du varannan helg lördag och söndag dagtid på schema.

 Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2014-07-16
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid RekryteringMånatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-31
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=53982
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nordström Assistans AB
Vendevägen 85A
11343  Danderyd Sverige
Hemsida: http://www.nordstromassistans.se
  

Platsannons

Bilmekaniker

Vi är ett proffsigt företag som utför reparationer av alla typer av bilar och lätt lastbilar. Vi växer och kommer snart att öppna en ny anläggning därför behöver vi anställa mer personal.

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Service, underhåll och reparation av olika bilmärken men även andra fordon så som fyrhjuling och andra småmaskiner, samt lätt lastbilar.

Beskrivning av kvalifikationer:
Du har fordonsteknisk utbildning samt datavana och B-körkort.
Publiceraddatum: 2014-07-16
Yrkesbenämning: Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid*
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-07-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: tumbabilservice@outlook.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tumba bilservice

14733  TUMBA 
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker pedagog till småbarnsavdelning

Nu söker vi en ny medarbetare till vår minsta avdelning!

Vår förskola ligger på Toppvägen uppe i Storvreten, ett lugnt bostadsområde med lummig skog runt knuten.

Vi har tre avdelningar för barn 1-6 år. Vi tillämpar montessoripedagogiken samt jobbar mycket ute. Öppettiderna är 07.00 - 17.00
Vi satsar på mindre barngrupper och hög trivsel för barn, föräldrar och personal.

Du har
- Barnskötarutbildning
- Någon form av montessoriutbildning
- Erfarenhet i form av praktik eller tidigare anställningar

Du är i arbetslaget
- Initiativtagande
- Positiv och ser möjligheter
- Ansvarstagande

Du är gentemot barnen
- Mjuk och lugn
- Glad och har alltid tid att lyssna
- Positiv och ser alltid deras styrkor

Vi erbjuder dig ett varierande och spännande arbete på en av Botkyrkas bästa montessoriförskolor!
Våra anställda har rätt till pedagogisk lunch, friskvård, parkeringsplats, arbetskläder och mer.

Tjänsten är 100% och ett vikariat på ett års tid.

Känner du att den här förskolan kan vara en arbetsplats där du har möjlighet att växa och dela med dig av dina kunskaper? Välkommen med din ansökan till ansokan@montessoribarnen.se

EJ telefonsamtal. Vi har semesterstängt v. 28-33. Vi tar emot ansökningar och frågor via epost.
Publiceraddatum: 2014-07-15
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVaraktighet 1 år Tillträde augusti 2014
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ansokan@montessoribarnen.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: MONTESSORIBARNENS FÖRSKOLOR OCH SKOLOR I BOTKYRKA AB
ODLINGSVÄGEN 16
14750  TUMBA Sverige
Hemsida: www.montessoribarnen.se
  

Platsannons

Säljchef Botkyrka.

Försäljningschef på Garda Alarm AB.

Garda Alarm AB är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata hem och företag. Garda Alarm har idag drygt 10.000 kunder och är en stor aktör på den svenska marknaden för larm och trygghet i bostäder samt företag.
Garda Alarm AB Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i hela södra Sverige från Stockholm till Ystad och allt däremellan.
Garda Alarm AB har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för bostadslarm i Europa.


Som Säljchef kommer du tillsammans med ditt team ansvara för ett eget distrikt med att boka och genomföra kundbesök på fältet där ni säljer vår tjänst via direktförsäljning. Det är ett jobb som kräver högt engagemang där du ser vikten av att prioritera de aktiviteter som främjar teamets resultat.

Dina ansvarsområden som Säljchef innefattar bland annat resultatansvar, personalansvar såväl som för Teamledare/Säljcoacher , Säkerhetskonsulter, Fältsäljare, rekrytering samt fältplanering. Utöver detta jobbar du aktivt med att coacha dina säljare till framgång genom närvaro på kundmöten och vid behov utföra egen försäljning.


Erfarenhet av att leda andra i en coachande roll är meriterande men stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.
Vi tror att du har en bakgrund inom event, TM eller direktförsäljning i minst 1 år.
För att lyckas i rollen är du en vinnarskalle och har ett stort engagemang för det du gör.
Din vilja och Ditt driv är avgörande för teamets framgångar.


Är du rätt person trivs du i ett företag som:

Genomsyras av prestationskultur.
Erbjuder marknadens högsta förtjänstmöjligheter.
Erbjuder intern utbildning via Garda Alarm Business School.
Erbjuder marknadens mest kompletta tjänst .
Anser att vilja är viktigare än erfarenhet!

Arbetstiderna är perfekta för Dig som tycker om att sova länge på mornarna, samt vara ledig BÅDE fredagar och lördagar!:
Måndag - Torsdag 14.30-21.30
Söndagar 10.00-18.00

Då vi är ett säkerhetsföretag krävs det att du som söker är prickfri i polisens belastningsregister och utdrag sker vid anställning.

För denna tjänst krävs körkort och tillgång till egen bil.

Ring gärna, och om du skickar ansökan så var noga med att märka den "Blivande Säljcoach+Botkyrka!"

Lycka till!
Publiceraddatum: 2014-07-15
Yrkesbenämning: Teamledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-07-22
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kim.nurmiranta@gardaalarm.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: GARDA ALARM AB
Björksundsslingan 12-14
12431  Bandhagen Sverige
Hemsida: http://www.gardaalarm.se
  

Platsannons

Säkerhetskonsult Botkyrka.

Är du redo att lära dig larmbranschen?
Garda Alarm AB, är ett yngre bolag om man jämför med våra äldre branschkollegor.
Det medför fördelar som att vi satsar stenhårt på att ha fler produkter till ett lägre pris än de andra företagen.
Den viktigaste delen vi valt att lägga fokus på är vår extrema kundvård och vår kundservice som arbetar dag och natt för att se till att alla våra kunder alltid är nöjda och glada!

Vi söker hungriga personer som vill göra karriär inom försäljning.
Vi erbjuder dig ett spännande jobb med goda chanser till fortsatt anställning.
Erfarenhet av försäljning är ett krav, dessutom kommer vi vidareutbilda dig internt.
Som Säkerhetskonsult kommer du tillsammans med ditt säljteam jobba aktivt med att genomföra kundbesök via hemförsäljning och förmedla våra produkter och tjänster.
Arbetstiden är förlagd till:
Mån-Tors 14.30-21.30
Söndagar 10.00-18.00

Vi värdesätter social kompetens och drivkraft.
Din förmåga att arbeta strukturerat och självständigt kommer att vara till stor hjälp i ditt arbete.
Du kommer att få kontinuerlig coachning och möjlighet att utveckla dig inom säljyrket.
Vi erbjuder dig ett jobb på ett företag som för rätt person är fullt av utvecklingsmöjligheter.

För att lyckas hos oss krävs det att du är:
- Social
- Lyhörd
- Pålitlig
- En vinnare
- Uthållig

-Branschens, överlägset, högsta provision! Inget lönetak!
-Tävlingar varje månad!
-Teamevents varje månad!
-Bonusar!
-Intern utbildning inom försäljning!

Kommunikation är av största vikt, därför är det viktigt att du behärskar det svenska språket mycket bra i både tal och skrift.

Tjänsten förutsätter att du är prickfri i Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

Ring gärna, och om Du skickar ansökan så var noga med att märka den "Säkerhetskonsult Botkyrka"

Vi ser fram emot din ansökan!

Lycka till!
Publiceraddatum: 2014-07-15
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidLön / såld produkt
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-07-22
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kim.nurmiranta@gardaalarm.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: GARDA ALARM AB
Björksundsslingan 12-14
12431  Bandhagen Sverige
Hemsida: http://www.gardaalarm.se
  
Platsannons

Personlig assistent till 17årig tjej med autism

Personlig assistent till 17-årig tjej med autism
VH ASSISTANS AB, Stockholm


Personlig assistent till 17-årig tjej med autism

VH assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Sverige och har i dag ca 1000 personliga assistenter anställda som arbetar över hela Sverige, från Kiruna till Ystad. Vi är ett familjeägt företag med 17 års erfarenhet av att arbeta för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. Vi tror på den individuellt anpassade assistansen och arbetar därför mycket målgruppsinriktat. Vi har vår egen barnklubb VH Kids, för barn med funktionshinder och deras syskon och kompisar. Vi har även startat VH Action som vänder sig till unga vuxna med funktionshinder. Vi är ett aktivitetsinriktat företag och vi går ofta på kultur- och sportevenemang, ordnar konferenser, utbildningar och olika event. Vi arrangerar också skidresor, cityresor och sol- och badresor för personer med funktionshinder och deras familjer.

Arbetet innebär att du ser till att assistansen är av god kvalitet utifrån LSS intentioner, dvs. delaktighet och självständighet. Respekt, trygghet och förtroende är nyckelord för vår verksamhet. Din arbetsplats är där jag befinner mig, till exempel i hemmet, på någon fritidsaktivitet eller på semesterresa.

PERSONLIG ASSISTENT DELTID, GÄRNA FINSKTALANDE

Jag söker dig som vill vara min personliga assistent och kan tillträda omgående. Jag är en 17-årig tjej som har behov av assistans på morgonen, eftermiddagar/kvällar och helger. Jag älskar musik och bor med min familj söder om Stockholm.

För den här tjänsten är det önskvärt att du har erfarenhet av autism och det är en stor fördel om du kan finska. Tjänsten är ett timvikariat och innebär varierande arbetstider men kan på sikt övergå i en deltidstjänst för rätt person för uppdraget och kunden. Du bör vara initiativrik och ansvarsfull samt lugn och trygg som person. Vi ser helst sökanden som är 25 år och uppåt. Erfarenhet av ungdomar är också ett plus.

P.g.a. sekretess kommer vi ej att ge ut mer information angående tjänsten, och vi tar enbart emot skriftliga ansökningar.

Välkommen att maila in CV samt personligt brev till helena@vhassistans.se senast 15 augusti men då intervjuer kan komma att ske löpande under perioden skicka in din ansökan snarast vid intresse.


Ansökan
Sista ansökningsdag 140815
Vi tar emot ansökan via epost: helena@vhassistans.se

Mer information på www.vhassistans.se
Publiceraddatum: 2014-07-15
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: helena@vhassistans.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VH ASSISTANS STOCKHOLM
Östermalmsgatan 87D
11459  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.vhassistans.se
  
Platsannons

Lärare i förskola/Förskollärare

Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.

ARBETSUPPGIFTER
Förskolan Fröhuset ligger i Tullinge och är en förskola med ca 105 barn fördelade på sex avdelningar.
På Fröhuset arbetar både förskollärare och barnskötare i nära samarbete i arbetslag. .
Vår verksamhetsidé handlar om att vara nyfikna på varandra, se olikheter som en tillgång, utgå från möjligheter, hitta lösningar och att tillsammans skapa ett lärande genom att leka, utforska, tänka, fråga reflektera!
Vi har en stor gård med närhet till skog som skapar många möjligheter för pedagogiska utomhusaktiviteter.
Vi söker dig som är utbildad förskollärare och som tillsammans med dina kollegor planerar, genomför, utvecklar och utvärderar arbetet i verksamheten i enlighet med gällande styrdokument och planer.
Du ska bidra till att skapa trygga miljöer och en lärorik verksamhet för alla åldrar samt vara en god lagspelare med geniunt intresse för att bygga relationer med både barn, föräldrar och kollegor.

KVALIFIKATIONER
Du är en trygg, kreativ, nyfiken och behörig/legitimerad förskollärare med god social kompetens och positivt förhållningssätt! Vi värdesätter särskilt erfarenhet av och kunskaper inom språkutvecklande arbetssätt, IKT, specialpedagogik och utomhuspedagogik.
Publiceraddatum: 2014-07-15
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2014-09-01Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-17
Referens: A410738
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e8ca57b8-4e18-4be8-8e44-5a8d4ed45251&TK=f2ea8798-eda0-4c76-bca0-fbf77c3bbe87
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Botkyrka kommun, Förskolan Fröhuset
Nibblevägen 40
14630  Tullinge Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Administratör med många språk

Kort beskrivning av företaget::
Vi har en god arbetsmiljö med bra arbetstider. Samarbete är viktigt för oss.

Arbetsuppgifter
Vi behöver en medarbetare som kan många språk bland annat arabiska. Arbetsuppgifterna är att svara i telefon och ta emot våra kunder som inte kan så bra svenska.Utbildning/Erfarenhet
Obligatoriskt med arabisktalande person. Kan Du fler språk så är det en merit. Du ska kunna samarbeta och ge god service till våra kunder.
Publiceraddatum: 2014-07-15
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVanlig anställningFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-07-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: redovisning.vi@hotmail.com
Övrigt: Vi tar inte emot några intervjuer eller ansökningar via telefon.
Arbetsplats: 
Adress: Franso Redovisning AB
Krögarvägen 4
14552  NORSBORG 
Hemsida:
  

Platsannons

Rivningsarbetare

Vi behöver en rivningsarbetare som har jobbat inom byggbranschen. Vi kräver inte lång tids erfarenhet, men man ska vara seriös, självständig och punktlig.

Vi är ett seriöst företag som jobbar i hela Storstockholm. Bolagets verksamhet är att bedriva allt inom bygg och renovering.
Publiceraddatum: 2014-07-15
Yrkesbenämning: Rivningsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: amjadfatohi@outlook.com
Övrigt: Alla ansökningar ska skickas till e post.
Arbetsplats: 
Adress: A F Renovering
Uttringe Gårds väg 31
14463  RÖNNINGE 
Hemsida:
  

Platsannons

Mättekniker

Mättekniker sökes
Heltid - Tillsvidare anställning
Natt och helg jobb förekommer
Fast månads lön
yrkeserfarenhet ett krav
Publiceraddatum: 2014-07-14
Yrkesbenämning: Byggnadsingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-07-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: matteknikersokes@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alex Mät & Utsättning AB
Dappens Backe 6
14791  Grödinge Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Tryckare

Crane Currency söker tryckare till tryckeriproduktionen. Tjänsten innefattar arbete med våra maskinella granskningssystem samt datoriserat rapporteringsarbete. Du arbetar aktivt för att produktionen i tryckpressarna når uppsatta mål för kvalitet och effektivitet. Du arbetar skift tillsammans med flera andra tryckare på samma maskin. Skiftgången är femskift, där natt- och helgarbete ingår i schemat.

I arbetsuppgifterna ingår bl.a. att:• Ansvara för att all nödvändigt produktionsmaterial finns på plats för tryckpressen, samt ta hand om överblivet material på ett säkerhetsmässigt och miljömässigt korrekt sätt

• Styra, reglera, ställa in, justera samt följa upp maskinutrustning/processer för att uppnå gällande mål

• Avhjälpa, återgärda och rapportera avvikelser

• Utföra operatörsunderhåll

• Vara flexibel i övriga maskiner inom tryckning och efterbearbetning

Kvalifikationer• Du har minst en gymnasieutbildning med inriktning på grafisk
tryckteknik eller minst 2 års erfarenhet av tryckning.

• Du har fullgott färgseende

• Du talar och skriver svenska och engelska väl

• Meriterande är erfarenhet av arktryckning inom
koppartryck, offset, screen och flexografi.

• Du har goda datakunskaper, gärna inom grafiska
applikationsprogram.

Din profil

Vi söker dig som har ett stort intresse för den grafiska tryckindustrin. Du är beredd på att arbeta flexibelt och trivs i en föränderlig miljö. Vidare har du ett väldigt högt kvalitetstänkande och samarbetar gärna med andra. Du bidrar till företagets tillväxt genom att komma med förbättrings- och utvecklingsförslag. Du är bra på att kommunicera, har ett gott ordnings- och siffersinne och utför dina arbetsuppgifter med stor noggrannhet.

Vi arbetar med LEAN och ser det som meriterande att ha erfarenhet av LEAN och ständiga förbättringar.

Vi erbjuder ett intressant arbete inom en spännande bransch som är under ständig utveckling. Du arbetar i en dynamisk miljö där den senaste tekniken möter traditionell produktion.

Information och ansökan
Ytterligare information om befattningen får du av Sabina Nordström, Human Resources, 08-5786 9568.

Sista ansökningsdag är den 3 augusti, urval sker dock löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista anställningsdag.

Utifrån företagets säkerhetskrav genomförs en bakgrundskontroll vid anställning. Crane är ett rökfritt företag och rökning under arbetstid är inte tillåtet.

Välkommen med din ansökan!


Crane Currency är ett av de ledande företagen på världsmarknaden inom sedelpapper, sedeltillverkning och övrigt säkerhetspapper. Efter mer än 250 års framgångsrik verksamhet är vi ett av få företag i världen som kan utföra samtliga steg i produktionskedjan - från design och originalframställning till papperstillverkning, tryckning och säkerhetshantering.

Vi är ledande inom utvecklingsområdet avancerade säkerhetstrådar, vattenmärken, säkerhetsfibrer och optiska säkerhetsinslag. Vi har ett kontinuerligt och nära samarbete med moderbolaget, Crane & Co Inc. Crane Currency är beläget inom Tumba Bruks historiska bruksområde, ca 30 km söder om Stockholm, ca 20 min från Stockholms Central.
Publiceraddatum: 2014-07-14
Yrkesbenämning: Offsettryckare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-03
Referens:
Webbplats: http://www.crane.se/careers2.html?rmpage=job&rmjob=312%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: CRANE CURRENCY
TUMBA
14782  . Sverige
Hemsida: http://www.crane.se
  

Platsannons

Glasmästare

Vi utökar verksamheten och söker fler duktiga medarbetare.
Den vi söker är väl insatt i vad glasmästeri yrket innebär och kan själv utföra de projekt som tilldelas samt arbeta flexibelt i ett väl sammansvetsat gäng, många gånger direkt mot slutkund men även på skolor och andra offentliga miljöer.
Företagets målsättning är att varje jobb skall vara ett referensjobb.
Egenskaper vi värdesätter är:

- Målmedveten
- Kvalitetsmedveten och ansvarsfull
- Behärska svenska väl i tal och skrift
- Körkort
Publiceraddatum: 2014-07-13
Yrkesbenämning: Glastekniker/Glasmästare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@sodraglas.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Södra Glasmästeriet AB
Tunavägen 38
14742  Tumba Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Packmästare sökes

Hej,

Vi söker en exportpackmästare med minst 5-års yrkeserfarenhet av exportpackning och -emballering av bohag, konst och skulpturer.
Publiceraddatum: 2014-07-11
Yrkesbenämning: Specialtransportförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-07-25
Referens:
Webbplats:
Epostadress: max.hofmann@nfb.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NFB Transport Systems AB

14563  Norsborg Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Taxiförare 020

Vi söker Taxiförare som kan köra Fredag & Lördag natt.
Det är en helt ny 020 bil, garaget ligget i Botkyrka/Alby.
Vi vill att du som söker ska ha erfarenhet, och även ha 020 leg.
Bra betalt!!!!!
Ring: 070-7263885
Publiceraddatum: 2014-07-11
Yrkesbenämning: Taxiförare/Taxichaufför
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kursun_gokhan@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: KURSUN, KEMAL
DOMARBACKEN 22 LGH 160 1
14557  NORSBORG Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Botkyrka söker driven modersmålslärare i Bosniska!

Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.

ARBETSUPPGIFTER
Din uppgift som modersmålspedagog i Botkyrka är viktig för elevernas språkutveckling, vilken ligger till grund för studieresultat även i övriga ämnen. Du kommer ofta att arbeta självständigt även om samplanering med andra pedagoger förekommer. Arbetet är oftast förlagt till olika arbetsplatser, vilket kan medföra att du behöver förflytta dig under arbetsdagen. Även studiehandledning på modersmålet i andra ämnen kan förekomma.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som brinner för språkutveckling och har dokumenterad erfarenhet av tidigare arbete med modersmål inom skolan.
Du har pedagogisk bakgrund och goda kunskaper i modersmålet och svenska. Du har en tydlig pedagogisk idé kring hur du kan stödja utvecklingen hos varje elev utifrån läroplanens intentioner.
Du är van vid att hantera digitala lärverktyg som utgör en självklar del i din praktik, samt att samarbeta med andra pedagoger kring planering och utförande av undervisning i enlighet med läroplanen.
Din drivkraft är att utvecklas i din egen roll som pedagog.
Du är också skicklig på att kommunicera på svenska kring elevers utveckling och bidrar gärna i pedagogiska diskussioner med andra pedagoger
Publiceraddatum: 2014-07-11
Yrkesbenämning: Modersmålslärare i grundskolan
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid Deltid ca 80% Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2014-08-20 , upphör: 2014-12-31 Månadslön Individuell lönesättning. Reseersättning utgår för transporter mellan enheterna.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-04
Referens: A376788
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d8c386ee-5460-4d52-964b-442bfab80394&TK=797e98d6-9b7b-4d6a-8dd6-adfeb0c66ea8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Botkyrka kommun, Specialistenheten
Munkhättevägen 45
14785  TUMBA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Barnvakt sökes Huddinge 5 em/v till ettåring

Barnflickan Stockholm erbjuder ett roligt och omväxlande arbete som barnvakt. Som anställd hos oss är du försäkrad på arbetstid, du får utbildning i Första hjälpen och förebyggande olycksfall, samt löpande handledning under uppdraget.

Uppdraget
Vi söker en trygg barnvakt till en familj med en ettåring. Familjen behöver hjälp 5 dagar i veckan, med hämtning på förskola kl.13.00-17.00. Du ska vara aktiv och tycka om att leka med barn. Familjen bor i Huddinge och därför är det en fördel att du som söker också bor i närheten eller med bra kommunikationer till Huddinge. Detta är ett jobb för dig som studerar eller söker en extra inkomstkälla.

Kvalifikationer/Erfarenheter
Du är minst 18 år fyllda
Du har prickfritt belastningsregister
Du bor med bra kommunikationer till Huddinge
Du är rök och drogfri
Du har mycket god erfarenhet av barn i aktuell ålder
Du är väldigt flexibel med tider
Du kan jobba efter kl.15
Du söker ett långsiktigt jobb

Som person är Du glad, lekfull, utåtriktad och har lätt för att skapa förtroende och goda relationer. Du är självständig och inte rädd för att ta egna initiativ. Du har en förmåga att lätt anpassa dig efter nya situationer. Självklart är Du serviceinriktad, flexibel och pålitlig. En förutsättning är förstås att Du är genuint barnkär och intresserad av barn och barns utveckling.
Publiceraddatum: 2014-07-10
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTillsvidare enligt uppdragTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-20
Referens: Huddinge
Webbplats:
Epostadress: ansokan@barnflickan.se
Övrigt: Ansök här http://www.barnflickan.se/show.asp?si=893&go=Bli%20barnvakt-Intresseanm%E4lan eller e-post
Arbetsplats: 
Adress: BARNFLICKAN STOCKHOLM AB
Kungsklippan 17a
11225  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: www.barnflickan.se
  
Platsannons

Leg Sjuksköterska

Om Praktikertjänst N.Ä.R.A AB
Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB är ett helägt dotterbolag i Praktikertjänst AB, som är Sveriges äldsta vårdföretag inom privat entreprenörsdriven hälso- och sjukvård. Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrisk vård vid Handengeriatriken och Löwetgeriatriken, samt har ASIH-verksamheter i södra, västra och norra delen av Stockholms län. Basal hemsjukvård, öppenvårdsrehab, vårdcentral samt två minnesmottagningar ingår i bolaget. Vi arbetar utifrån modellen patientnärmre vård, där vi lägger stor vikt vid patientens delaktighet och som bygger på ett utvecklat teamarbete. Vi är HBTQ-certifierade och förutsätter att du delar våra värderingar respekt, tillgänglighet, kompetens, ansvar och omtanke.

Om PTJ N.Ä.R.A AB ASIH Tullinge
Praktikertjänst N.Ä.R.A. vill ligga i topp inom vårdutveckling, vill du?

ASIH Botkyrka utgår från Tullinge centrum

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär tjänstgöring i den avancerade hemsjukvården. Tjänstgöringsgrad motsvarar 100 procent eller deltid för den som önskar. Möjlighet finns även för timanställning dag- och nattetid.

Kvalifikationer
Leg sjuksköterska med några års erfarenhet. Relevant specialistutbildning är meriterande. B körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi söker sjuksköterska med social förmåga och stort engagemang för patient och närstående.
Publiceraddatum: 2014-07-10
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, medicin och kirurgi
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid37 timmar per vecka. Tillträde: Snarast. Tillsvidare med provanställning.Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-07-24
Referens: 46-556077-2419-B595
Webbplats:
Epostadress: linda.camberving@ptj.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PTJ N.Ä.R.A AB ASIH Tullinge
Nynäsvägen 3 A 1 tr
14630  Tullinge Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sfi-lärare

Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.

ARBETSUPPGIFTER
Inom Botkyrka Vuxenutbildning erbjuder vi svenskundervisning för invandrare samtliga kurser och studievägar, grundläggande utbildning för vuxna samt lärvux.Vi erbjuder även kvälls-, lördags- och distansundervisning.

Vi söker nu ytterligare förstärkning till vår personalgrupp. Du kommer att arbeta i ett engagerat och kreativt arbetslag och tillsammans ansvarar ni för att planera, genomföra och följa upp undervisningen för de elever som ingår i de kurser ni arbetar med.

Ett arbete hos oss kännetecknas av öppenhet, oräddhet och en vilja att pröva på och utveckla/utvecklas tillsammans med andra. I verksamheten bedriver vi ett flertal olika utvecklingsprojekt såsom "Academic Power" och "Det flippade klassrummet". Våra lärare arbetar med smartboards och lpads i sin undervisning. Vi använder oss av lärplattformen Fronter såväl som intranät samt elevnät.

KVALIFIKATIONER

- lärarexamen och minst 30 högskolepoäng (20 gamla poäng) i svenska som andraspråk.
- erfarenhet av alfabetisering/latinisering är meriterande
- intresse av att arbeta i flexibla studieformer och med smarta hjälpmedel

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med vuxna (eller som undervisar/ har undervisat barn och ungdomar) och som brinner för ditt yrke/ ämne och som tycker om att vara med där det händer.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet av utvecklingsarbete är meriterande.

ÖVRIGT
Vi tar endast emot, och hanterar, ansökningar som lagts in via länken offentligajobb.se
Publiceraddatum: 2014-07-09
Yrkesbenämning: SFI-lärare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Kvällstjänstgöring förekommer i tjänsten enligt ett rullande schema. Tillsvidareanställning, tillträde: 2014-08-04 20140804 eller snarast enligt överenskommelse.Månadslön Tillsvidaretjänst. Vi tillämpar semestertjänstgöring, årsarbetstid samt individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-07-25
Referens: A352894 - Kopia - Kopia
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=670c5adb-bd94-4dff-a693-557321a05fe7&TK=84d682ae-e777-4e4d-a317-6e0e36db2127
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Botkyrka kommun, Botkyrka Vuxenutbildning
Munkhättevägen 45
14785  TUMBA Sverige
Hemsida: http://utbildning.botkyrka.se/botkyrkavuxenutbildning/sidor/default.aspx
  
Platsannons

Skolsköterska

Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.

ARBETSUPPGIFTER
Du är drivande i det förebyggande och hälsofrämjande arbetet.
Med din medicinska kompetens är du är en viktig del i skolans elevhälsoarbete.
Arbetet innebär nära samarbete med elever, föräldrar, skolpersonal samt organisationer och myndigheter utanför skolan.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till barnsjuksköterska, distrikssköterska eller vidareutbildning inom Skövdes skolsköterskeprogram. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet samt ser gärna tidigare erfarenhet från området.
Centralt placerad finns verksamhetschef/medicinskt ledningsansvarig skolsköterska och skolläkare. Man har regelbundna möten med hela skolsköterskegruppen kring utvecklingsfrågor.

Vi söker dig som:
* är nyfiken, kreativ och lösningsfokuserad
* är utåtriktad och har god social förmåga
* har god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständig
* gillar att arbeta med barn och ungdomar som har olika bakgrund Att tidigare ha arbetat i ett mångkulturellt område ser vi som meriterande, som något som berikar hela skolverksamheten
Publiceraddatum: 2014-07-09
Yrkesbenämning: Skolsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2014-08-12Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-01
Referens: A409246
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2efa1635-06a3-4734-934f-5c4930a5b6e6&TK=d5d33243-12a7-4834-96d8-dbed989e9726
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Botkyrka kommun, Kvarnhagsskolan
Munkhättevägen 45
14785  TUMBA Sverige
Hemsida: http://www.botkyrka.se/kvarnhagsskolan
  
Platsannons

Resursenheten söker en Socialsekreterare till relationsvåldgruppen

Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.

Vi vill att medborgarna ska ha förtroende för Socialtjänsten i Botkyrka och vända sig till oss när de behöver det så att små bekymmer inte ska bli stora problem.Vårt arbete präglas av alla människors lika värde. Vi utgår från människors egen förmåga och eget ansvar på ett jämlikt, rättvist och tryggt sätt.

För att nå bästa möjliga resultat för brukarna satsar vi på att ständigt förbättra vår kvalité och utveckla våra metoder. Viktiga resurser i det arbetet är FoU Södertörn med kunskap om aktuell forskning och ett nära och engagerat samarbete med externa och interna samarbetspartners.

Vi är ca 400 personer som arbetar inom något av områdena: barn och unga, socialpsykiatri, försörjningsstöd, beroende och missbruk, eller boendefrågor

ARBETSUPPGIFTER
Vi utvecklar och förstärker vårt arbete med utredning och insatser inom området våld i nära relation. Vi söker därför en socialsekreterare till vår verksamhet som arbetar med stöd/behandling åt föräldrar/vuxna som utövar våld mot en närstående eller har blivit utsatta för våld i nära relation.

Tjänsten är i huvudsak inriktad på att möta och utveckla insatser för gruppen våldsutövare. Tjänsten är placerad på sektionen för nätverk – och familjevåldsarbete, som håller till i lokaler i Fittja centrum.

Våra verksamheter som arbetar inom området våld i nära relation är inne i ett utvecklingsskede, en ny organisation håller på att ta form. Utredning och insatser till våldsutsatta klienter knyts ihop, samtidigt som våra barn- och föräldrastödsinsatser inom området integreras och tydliggörs. Det innebär bland annat att de som arbetar med de våldsutsatta respektive våldsutövare kommer att utgöra samma arbetsgrupp och planera insatser gemensamt.

Utöver verksamheter inom området våld i nära relation, finns inom sektionen även medarbetare som arbetar med familjebehandlande insatser och olika former av nätverkssamlande möten.

Vi söker en person som har gedigna kunskaper inom området våld i nära relation, såväl teoretisk som praktisk dokumenterad kunskap att möta våldsutsatta och våldsutövare i behandlingssituationer. God förmåga till samarbete med parter som har andra utgångspunkter i sitt arbete är också en viktig egenskap

Dina arbetsuppgifter är att erbjuda behandling/föräldrastöd till personer som behöver bearbeta och finna handlingsvägar ut ur våldet. Behandlingen består av såväl samtal som praktiskt råd och stöd och sker både enskilt och i grupp. Mycket av arbetet sker genom samverkan inom förvaltningen samt mellan olika myndigheter och organisationer.

KVALIFIKATIONER
Socionom eller annan relevant akademisk grundutbildning, grundläggande utbildning i psykoterapi (steg 1) är önskvärd.
Publiceraddatum: 2014-07-09
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2014-09-01Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-08
Referens: 2014:44
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7f07f2ed-df1e-4c51-a0bd-d131e4d150ed&TK=8c42e82a-ba14-4d2a-b20a-a4c1c7867bcc
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Botkyrka kommun, Socialförvaltningen, Resursenheten
Munkhättevägen 45
14785  TUMBA Sverige
Hemsida: http://botkyrka.se/stodochomsorg
  
Platsannons

Förste lärare - förskolan i Botkyrka kommun

Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.

ARBETSUPPGIFTER
Utbildningsförvaltningen i Botkyrka kommun arbetar för ett tydligt fokus på barnens livslånga lärande. Botkyrka kommun prioriterar nu en satsning för utveckling av förskolan. Vi kommer att anställa fem förstelärare med uppdrag att identifiera arbetssätt som leder till framgång, synliggöra resultat och dra slutsatser för ett fortsatt utvecklingsarbete.

Förste lärare förskolan kommer:
- Att identifiera arbetssätt
- Ge stöd åt pedagoger i verksamheten för att öka sin förståelse för uppdraget.
- Skapa en ökad samsyn och kvalitet i kommunens förskolor.
-Bidra till en ökad trygghet kring uppdraget samt att vi blir en lärande organisation.
-Leda pedagogiska nätverk.
-Att arbeta med språkutvecklande insatser kopplat till uppdrag

KVALIFIKATIONER
Pedagogisk utbildning
Ikt- kompetens
Gedigen erfarenhet som förskollärare
En barn- kunskapssyn som är förenligt med intentionerna i styrdokumenten.
Kompetens inom olika områden såsom: pedagogisk dokumentation, språkutvecklande arbetsätt, barn i behov av särskilt stöd - inkludering, systematisk uppföljning , utvärdering, utveckling och IKT/MIK.
Att ha en stark vilja att utveckla verksamheten tillsammans med pedagogerna.

ÖVRIGT
Uppdraget: innebär att identifiera arbetssätt som leder till framgång, synliggöra resultat och dra slutsatser för ett fortsatt utvecklingsarbete.
Publiceraddatum: 2014-07-09
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2014-09-01 Anställningsform: I grunden en fast anställning som förskollärare. Tidsbegränsad projektanställning i två år som förstelärare - Förskola.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-05
Referens: A407143
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2982e352-f8f4-4f52-b47c-c6308ea27b81&TK=b5bbff06-037a-4fcd-9d53-8dd2988eeb28
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Botkyrka kommun, Skolområde Tullinge
Munkhättevägen 45
14785  TUMBA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskolechef

Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.

ARBETSUPPGIFTER

Förskolechefen ansvarar för att, utifrån läroplanens intentioner, leda den pedagogiska utvecklingen på förskolan. Den vi söker ska ansvara för verksamheten på Förskolan Römossen / Solliden. I uppdraget ingår budgetansvar. Förskolechefen tillhör Verksamhetsområde Förskola i Botkyrka kommun. Administrativt stöd finns tillgängligt för förskolechef i verksamhetsområdet. Botkyrka kommun har ett utvecklingsprogram för chefer.
Leda pedagogiska utvecklingsgrupper på enheten.KVALIFIKATIONER
För att lyckas i uppdraget som förskolechef behöver du ha mycket energi och en positiv inställning som motiverar dina medarbetare att lyckas i sitt uppdrag. Viktigt är att fortsätta att utveckla arbetssätt där reflektionen och barnfokus är centrala delar i arbetet med att förankra förskolans läroplan i vardagspraktiken. Att utveckla It -lärverktyg och pedagogiska lärmiljöer ingår i uppdraget som förskolechef i Botkyrka kommun.

Pedagogisk högskoleexamen krävs.
Krav på arbetslivserfarenhet:
Erfarenhet krävs
Dokumenterad och nutida erfarenhet av att leda förskola.

ÖVRIGT

På Förskolorna Römossen och Solliden med stimulans och pedagogiska vägledning utvecklar vi hela barnet!
Barnen skall alltid få det bästa. Därför strävar vi hela tiden efter att förbättra och utveckla våra förskolor. Här fylls barnen med tillit till sin egen förmåga och delaktighet i sin vardag och att även respektera varandra.
Publiceraddatum: 2014-07-09
Yrkesbenämning: Förskolechef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2014-09-01Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-05
Referens: A406447
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=19851516-f8f7-4af2-aaa4-8432449b22cb&TK=50fc8565-0f8e-48c6-92f4-3897b56e236b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Botkyrka kommun, Förskolan Römossen
Aftonvägen 5
14631  Tullinge Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Ass. idrottsledare Knatteskutt Tumba/Tullinge

Att vara assisterande idrottsledare, kan det vara ditt drömjobb?
Knatteskutt ger dig i så fall chansen att ha ett fartfyllt och roligt extrajobb som får dig att utvecklas som idrottsledare för barn.

Knatteskutt är en verksamhet som finns över hela Sverige som erbjuder barn i åldern 3-7 år att prova på olika idrotter under lekfulla former. Våra ledare är engagerade och ambitiösa personer som har ett brinnande intresse för idrott.

Som assisterande ledare är det viktigt att du är social, tycker om att prata med människor och ge service - du har också ett intresse för idrott.

Dina arbetsuppgifter som assisterande idrottsledare handlar främst om att stötta och hjälpa den ansvariga huvudledaren med att leda Knatteskutts idrottspass i Tumba/Tullinge och på så sätt tillsammans sprida idrott- och rörelseglädje till alla barnen.

Arbetstiderna är vardagskvällar och/eller på helger och pågår under perioden sep-dec. Antalet timmar i veckan varierar beroende på antalet anmälda barn.

Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.tumba@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande.

Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med:
* Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott).

Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden.

Läs mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.se
Publiceraddatum: 2014-07-08
Yrkesbenämning: Idrottsinstruktör/Idrottstränare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimanställd
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: Assisterande ledare HT-2014
Webbplats:
Epostadress: ansokan.tumba@knatteskutt.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
VIDEUM AB
35196  VÄXJÖ Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

specialkock

Hej
Jag söker en kock som kan laga kinesisk mat, och har jobbat på kinesisk restaurang.
Publiceraddatum: 2014-07-08
Yrkesbenämning: Specialkock
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: xiaolei_i_love_you@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kina Restaurangen i Tumba AB
Tumba Torg 115
14730  Tumba Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

PIZZABAGARE

VI PÅ PICASSO PIZZA & GRILL I TUMBA SÖKER TVÅ (2) DUKTIGA PIZZABAGARE. BÅDA TJÄNSTERNA ÄR HELTID MED MÖJLIGHET TILL DELTID OCH TILLSVIDAREANSTÄLLNING. DU SOM SÖKER JOBBET BÖR VARA STRESSTÅLIG OCH KUNNA JOBBA SNABBT. VARA TREVLIG OCH TALA SVENSKA. ARBETSTIDER OCH LÖN EFTER ÖVERENSKOMMELSE
Publiceraddatum: 2014-07-07
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: CAFÉ NYDAL AB
STORVRETSVÄGEN 4
14754  TUMBA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Max söker medarbetare

Max Hamburgerrestauranger är Sveriges äldsta hamburgerkedja. Sedan starten 1968 har 96 restauranger öppnats i Sverige, samt tre i Norge, en i Danmark och åtta i Dubai. Max vision är att bli världens bästa hamburgerkedja. Vägen dit är att vara ett företag som gör gott. Det gäller hamburgarna som ständigt vinner smaktester, men lika mycket det samhälle där företaget verkar. Menyn har både nyckelhålsmärkta måltider och GI-burgare. Hela verksamheten, från bondens gård till gästens bord, klimatkompenseras till +100 procent genom plantering av träd i Afrika och all mat är märkt efter hur mycket koldioxid den släpper ut. Hållbarhetsarbetet handlar även om att ta till vara på mänskliga resurser, och Max jobbar aktivt med att öka mångfalden bland sina anställda genom att systematiskt rekrytera personer med olika typer av funktionsnedsättningar. Max Hamburgerrestauranger har cirka 3 500 anställda och en omsättning på 1 800 MKR under 2013. www.max.seLetar du efter en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att Max kan vara en arbetsplats som passar dig.

Som restaurangbiträde serverar du gäster, grillar hamburgare, arbetar i drive-in och kassan. Du lär dig steg för steg våra olika stationer under handledning av restaurangchefen eller en restaurangchefsassistent, kombinerat med vår webbutbildning.

Vem trivs hos oss? Du ska vara serviceinriktad och föredra ett högt arbetstempo, fart och fläkt. Du gillar att jobba i team och vara en del av en grupp.

Vad erbjuder vi? Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team. Vi har varierande arbetstider, dagar, kvällar, nätter och helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal. Efter 6 månaders anställning får du dessutom ett rabattkort, fullt med bra erbjudanden inom t.ex. träning, resor och hälsa.

Dina intressen, ambitioner och dina resultat avgör hur långt du avancerar med oss. Vår medarbetarundersökning visar att vi har ett mycket gott arbetsklimat. Vi erbjuder en tydlig karriärstege med internutbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste hamburgerkedja.
Publiceraddatum: 2014-07-07
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid 50% visstidsanställningProvanställning t.o.m.Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-07
Referens: 2014/257
Webbplats: http://max.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:40629/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Distrikt Stockholm, Max i Slagsta
Fågelviksvägen 2
14553  Norsborg Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Montör

Dina arbetsuppgifter ?

Arbetsuppgifterna är montering av finmekanik i små volymer. Dina arbetstider är 15.00-23.00 

Din bakgrund ?

Du har gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande och har hunnit skaffa dig erfarenhet av montering.

Dina egenskaper?

Som person är du ansvarstagande och noggrann och jobbar lika bra enskilt som i grupp. Du är lugn och metodisk till ditt arbetssätt och vill gärna ta egna initiativ och ta för dig av de möjligheter som dyker upp. Du är framåt och är inte rädd för att dela med dig av kunskap och information till dina medarbetare. Därför ser vi att du har lätt för att arbeta i grupp, och en mognad som medför en hög grad av ansvarstagande och noggrannhet.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Osihn på tel 072 - 988 90 31 eller Johanna Stigedahl på tel 072 - 988 90 49

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Randstad är ett världsledande bemannings- och rekryteringsföretag och få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. 

Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult på Randstad.
Publiceraddatum: 2014-07-07
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt avtal Enligt överenskommelse Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-07-31
Referens:
Webbplats: https://randstad.easycruit.com/vacancy/application/1223195/5192?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Randstad AB Stockholm
Box 17193
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.randstad.se
  
Platsannons

Lärare i grundskolans tidigare år

Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.

Broängsskolan är en F-9-skola med ca 560 elever. Vi finns i Tumba, södra Botkyrka. Broängsskolan är en skola där eleverna trivs och har möjlighet att utveckla intressen utöver skolämnena t.ex. musik/media och handboll. Under senaste året har skolan renoverats till en del vilket gör att vi har en ljus och trevlig miljö. Vi lägger stor vikt vid ett gott bemötande i alla olika sammanhang och arbetar aktivt för ett positivt arbetsklimat. Dessutom har vi ett fantastiskt kök, god mat och härliga medarbetare!

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta i arbetslag 4-6 med huvudansvar för engelskan i laget. Du har lärarlegitimation med behörighet i engelska men gärna även i matematik och/eller något no-ämne.

KVALIFIKATIONER
Du är prestigelös, utvecklingsbenägen och delar vårt intresse att utveckla elevernas kunskaper och lärande. Du lägger stor vikt vid elevhälsan och följer vid behov upp dina elever kontinuerligt. Du uppskattar att arbeta i team och använder humor och glädje som redskap i vardagen. Du har höga förväntningar på eleverna, medarbetarna och dig själv. Du vill göra skillnad!

ÖVRIGT
Tillträde 2014-08-12 eller enligt ök.
Publiceraddatum: 2014-07-07
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolans tidigare år
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2014-08-12Månadslön Individuell lönesättning tillämpas. Lämna löneanspråk.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-01
Referens: A409906
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0e9422c5-d3c3-4490-972a-c0b267c0598a&TK=111196e9-e33d-4890-946d-aa553289f957
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Botkyrka kommun, Broängsskolan
Munkhättevägen 45
14785  TUMBA Sverige
Hemsida: http://www.broangsskolan.se
  
Platsannons

INFORMATÖR

VÄLKOMMEN TILL REKRYTERINGSTRÄFF PÅ ARBETSFÖRMEDLINGEN BOTKYRKA SALEM DEN 6/8 KL. 10.00

Vill du jobba som samhällsinformatör?
Vi söker efter dig som är intresserad av att vara Botkyrka kommuns samhällsinformatör.
Uppdraget handlar om att arbeta med kommunens insatser för att öka engagemanget och valdeltagandet inför de allmänna valen i september i Botkyrka. Att arbeta som samhällsinformatör handlar det om att informera de röstberättigade kommuninvånarna om vikten av att använda sin demokratiska rättighet att rösta i valet till riksdag, landsting- och kommunfullmäktige samt i en folkomröstning om en eventuell kommundelning i Botkyrka.
För att kunna arbeta som samhällsinformatör behöver du:

. vara en Botkyrkabo
. partipolitiskt neutral under hela uppdraget och inte förtroendevald politiker eller partikandidat till samma val som du informerar om.
. har ett intresse att engagera sig för att öka kommuninvånarnas delaktighet i den representativa demokratin oberoende av partipolitik.
. som bas för att genomföra uppdraget, måste du genomgå en utbildning, den 16 augusti. Utbildningen innehåller grundläggande kunskap om demokrati, valet och regler för samhällsinformatörernas arbete.
. Du behöver bära en särskild tröja med benämningen valinformatörer och namnskylt under uppdraget.

Syftet med utbildningen är att samhällsinformatörena blir rustade till att informera kommuninvånarna om rättigheten och vikten i att rösta. Därefter planerar vi tillsammans arbetstider och schemat efter behov och önskemål.

Arbetet börjar från och med 20 augusti och gäller fram till valdagen den 14 september.

Vi söker personer som kan jobba heltid och deltid, under hela perioden. Arvodet för uppdraget är timbaserad.

Vi tar intresseanmälningar via e-post men kom gärna till rekryteringsträffen!

Kontaktperson
Sandra Issa
sandra.issa@botkyrka.se
070 644 7144
Publiceraddatum: 2014-07-07
Yrkesbenämning: Informatör/Kommunikatör
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/Deltidtimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-06
Referens:
Webbplats:
Epostadress: sandra.issa@botkyrka.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kommunledningsförvaltning, Botkyrka kommun
Munkhättevägen 45
14785  TUMBA 
Hemsida: http://www.botkyrka.se
  
Platsannons

Operatörer till Tumba

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi operatörer till ett uppdrag i Tumba. I dina arbetsuppgifter ingår att arbeta med utrustning som inspekterar, arkar, räknar och paketerar produkterna. Du kommer även kontrollera att produktkvalitet uppfyller kundens krav och genomföra produktionsrapportering. Vidare kommer du genomföra felsökning och operatörsunderhåll av maskiner och processer. Arbetet är förlagt till 5-skift. Uppdraget beräknas starta under hösten och löper på under 2014. Du blir anställd av Manpower och uthyrd till kund.

Vem är du?
Vi söker dig som har 3-årig gymnasieutbildning- gärna med teknisk inriktning eller arbetslivserfarenhet från en producerande verksamhet. Meriterande är att du har truckkort och erfarenhet från ledstapel och motviktstruck. Som person tycker du om att arbeta i grupp och har mycket god sammarbetsförmåga. Du är ansvarstagande, noggrann och lättlärd. Vidare är du kvalitetsmedveten och öppen att utvecklas i ditt arbete. Krav är mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska.

Vad kan vi erbjuda dig?
Låt Manpower öppna dörrarna till ditt drömföretag. Vi samarbetar med många av Sveriges populäraste företag och kan erbjuda jobb inom de flesta branscher och på alla nivåer. Vi kan erbjuda:
– Spännande tjänster på marknadens hetaste företag
– Karriärmöjligheter på företaget du alltid drömt om

Kontaktperson
Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Intervjuer och urval sker löpande, varför tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Publiceraddatum: 2014-07-04
Yrkesbenämning: Maskinreparatör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid100% Enligt överenskommelseEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-16
Referens:
Webbplats: http://www.manpower.se/swe/lediga-jobb/jobb/072843FC-9FF2-47C7-A3A2-E0DFAAB87C5E
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Manpower Industri & Logistik Huvudkontor
Klarabergsgatan 29
11181  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

AB Smederna söker en smed

AB SMEDERNA

Med innovation och helhetstänkande har AB Smederna under sina 20 år utvecklat det traditionella byggnadssmidet till en av landets främsta tillverkningsindustri inom stålbyggnadsbranschen.

Gedigen erfarenhet och kompetens i kombination med modern teknologi driver verksamheten genom en avancerad tillverkningsprocess med sekundsnabbhet och millimeterprecision.300 ton stål flödar varje månad genom denna tillverkning för att sedan överlämnas till Smedernas montörer.

Uppdragen består av allt från hisstommar till stora stålstommar i gallerior och arenor. Och en serviceavdelning som har hand om mindre jobb.

Vill Du vara med på vår storsatsning inför framtiden?

SMED

Vi söker en driftig och självständig smed
med flerårig erfarenhet av tillverkning och montering av byggnadssmide.
Arbetet utförs på byggarbetsplatser främst inom Stor-Stockholm.
Goda kunskaper inom ritningsläsning är ett krav.

Vi värdesätter personliga egenskaper så som att du är noggrann, kommunikativ, har lätt för att samarbeta och självklart en god arbetsmoral!

Låter det här intressant - välkommen med Din ansökan snarast!
Glöm inte att bifoga kopia på svetslicenser och lämna gärna namn på referenser
Självklart har du körkort

AB SMEDERNA
Skyttbrinksvägen 12
147 39 TUMBA

eller maila till;
smederna@smederna.se

www.smederna.se
Publiceraddatum: 2014-07-04
Yrkesbenämning: Byggnadssmed
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-07-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: smederna@smederna.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Smederna Sverige AB

14739  TUMBA 
Hemsida: http://www.smederna.se
  
Platsannons

Rektor Banslättskolan

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Lägg därtill en mycket spännande skolkommun.
Utbildningsförvaltningen i Botkyrka arbetar för ett tydligt fokus på barn- och elevers livslånga lärande. Vi arbetar för en likvärdig skola där läroplanens syfte ska leda till att varje elev ska ha de bästa möjligheterna att göra sina framtida val. Varje elev ska mötas av vuxna som tror på att eleven lyckas. Skolan ska vara en plats där eleven utvecklar sina förmågor. Organisationen ska präglas av samarbete, att lära tillsammans och av varandra.

Banslättsskolan är en tre parallellig F – 5 skola med 400 elever naturnära belägen i närheten av Tullinge pendelstation.
Skolan leds av en rektor och en biträdande rektorer. Rektor har tillgång till stöd i ekonomiska frågor av utbildningsförvaltningens intendent. Skolan är en IT-pilotskola som ingår i den IKT-satsning som är prioriterad i Botkyrka och deltar i flera utvecklingsprojekt.
Läs mer på skolans hemsida: http://utbildning.botkyrka.se/Banslattsskolan


ARBETSUPPGIFTER
Du är en rektor som vill medverka till arbete med utveckling av elevers livslånga lärande. Som rektor leder du Banslättsskolans elever, medarbetare och mot fortsatta goda resultat. Vi önskar att:
- du är en viljestark, lösningsfokuserad och synlig ledare som sätter eleven och verksamheten främst.
- du genom dina ledaregenskaper inspirerar och motiverar elever och medarbetare att arbeta mot skolans gemensamma mål
- du har analysförmåga och fortsätter att utveckla skolans systematiska kvalitetsarbete
- du har goda egenskaper i att ha en väl fungerande dialog med skolans elever, medarbetare och vårdnadshavare.
- ditt arbete genomsyras av lyhördhet och delaktighet i kombination med ett tydligt ledarskap.
- du har de pedagogiska och elevvårdande frågorna i fokus
- du prioriterar struktur och ekonomisk balans.
- du ser fördelar av att arbeta tillsammans med kommunens övriga rektorer som tillsammans stöttar och inspirerar varandra.KVALIFIKATIONER
Pedagogisk högskoleexamen
Erfarenhet av att arbeta som skolledare
Publiceraddatum: 2014-07-03
Yrkesbenämning: Rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2014-10-01Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-07-31
Referens: A409186
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=470e897b-b4f2-4ad0-87e4-81788033a2a0&TK=d62cc93c-0da9-4b8f-8c0d-7fded4689c0c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Botkyrka kommun, Norra Botkyrka
Munkhättevägen 45
14785  TUMBA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Rektor Hammerstaskolan

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Lägg därtill en mycket spännande skolkommun.
Utbildningsförvaltningen i Botkyrka arbetar för ett tydligt fokus på barn- och elevers livslånga lärande. Vi ska arbeta för en likvärdig skola där läroplanens syfte ska leda till att varje elev ska ha de bästa möjligheterna att göra sina framtida val. Varje elev ska mötas av vuxna som tror på att eleven lyckas. Skolan ska vara en plats där eleven utvecklar sina förmågor. Organisationen ska präglas av samarbete, att lära tillsammans och av varandra.

Hammerstaskolan, en F-9 skola med ca 430 elever, ligger på Eriksbergsåsen i fräscha lokaler, omgiven av grönområden och med gångavstånd till tunnelbana och bussar.
Läs mer på skolans hemsida: http://utbildning.botkyrka.se/hammerstaskolan


ARBETSUPPGIFTER
Du är en rektor som vill medverka till arbete med utveckling av barn- och elevers livslånga lärande. Som rektor leder du Hammerstaskolans elever, medarbetare och föräldrar mot goda resultat. Vi önskar att:
- du är en viljestark, lösningsfokuserad och synlig ledare som sätter eleven och verksamheten främst.
- du genom dina ledaregenskaper inspirerar och motiverar elever och medarbetare att arbeta mot skolans gemensamma mål
- du har goda egenskaper i att möta och kommunicera med skolans elever, medarbetare och föräldrar.
- ditt arbete genomsyras av lyhördhet och delaktighet i kombination med ett tydligt ledarskap.
- du har de pedagogiska och elevvårdande frågorna i fokus
- du prioriterar struktur och ekonomisk balans
- du ser fördelar av att arbeta tillsammans med kommunens övriga rektorer som tillsammans stöttar och inspirerar varandra.


KVALIFIKATIONER
Pedagogisk högskoleexamen
Erfarenhet av att arbeta som skolledare
Publiceraddatum: 2014-07-03
Yrkesbenämning: Rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2014-10-01Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-07-31
Referens: A409187
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=fb5c6806-996a-4ff2-bb4c-853dda6ff4ed&TK=35626d64-ec49-4cff-81f2-ed90e7b352ac
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Botkyrka kommun, Norra Botkyrka
Munkhättevägen 45
14785  TUMBA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i grundskolans senare år - franska

Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.

ARBETSUPPGIFTER
Hammerstaskolan söker en engagerad lärare i franska i grundskolans senare år, tjänstgöringsgrad 50%

I arbetsuppgifterna ingår förutom undervisningen mentorskap samt att delta i skolans utvecklingsarbete.

Elevinflytande är centralt i din undervisning, liksom höga förväntningar på varje elev.

Du är engagerad, samarbetsinriktad och nytänkande. Vi ser gärna sökande med kunskap om och erfarenhet av språkutvecklande undervisning.

Tjänsten utlyses under förutsättning att den inte behövs för övertalig lärare inom kommunen.

Urval och rekrytering sker löpande, varför vi emotser din ansökan snarast.

KVALIFIKATIONER
Du är behörig lärare
Publiceraddatum: 2014-07-03
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolans senare år
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 50% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2014-08-12Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-11
Referens: A409238
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=74c5f606-bd9e-4143-acb0-9c24c68a0126&TK=019014be-fb7d-43d7-a64a-07ca75055155
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Botkyrka kommun, Hammerstaskolan
Munkhättevägen 45
14785  TUMBA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i grundskolans senare år - slöjd trä och metall

Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.

ARBETSUPPGIFTER
Hammerstaskolan söker en engagerad vikarierande lärare i trä- och metallslöjd i grundskolans mellan- och senare år, tjänstgöringsgrad 100%

I arbetsuppgifterna ingår förutom undervisningen mentorskap samt att delta i skolans utvecklingsarbete.

Elevinflytande är centralt i din undervisning, liksom höga förväntningar på varje elev.

Du är engagerad, samarbetsinriktad och nytänkande. Vi ser gärna sökande med kunskap om och erfarenhet av språkutvecklande undervisning.

Tjänsten utlyses under förutsättning att den inte behövs för övertalig lärare inom kommunen.

Urval och rekrytering sker löpande, varför vi emotser din ansökan snarast.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad lärare.
Publiceraddatum: 2014-07-03
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolans senare år
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: 2014-09-01 , upphör: 2014-11-07Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-11
Referens: A409239
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3805aa91-5ad0-40e9-93dd-0a9f1188ed2f&TK=315156dd-7154-4980-90f7-984012194ab9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Botkyrka kommun, Hammerstaskolan
Munkhättevägen 45
14785  TUMBA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

McDonalds i Hallunda Botkyrka söker nya medarbetare

McDonald's i Hallunda söker nya medarbetare med anställning på deltid.

Som nyanställd på McDonald's får du lära dig alla arbetsuppgifter i både kök, kassa och matsal. Efter genomgången introduktionsutbildning kommer du att rotera mellan olika arbetsområden.

Hos oss får du också möjlighet att lära dig ännu mer och komma vidare i din utveckling. Genom att ta del av vårt utbildningsprogram kan du t ex utbilda dig till arbetsledare.
Ditt intresse och dina ambitioner avgör hur långt du vill utvecklas inom McDonald's.

Vi söker Dig som är serviceinriktad, vill arbeta i team, tycker om att arbeta med människor och vill ta eget ansvar.

Varmt välkommen med en ansökan senast den 10/8-2014.
Publiceraddatum: 2014-07-03
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratkollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-10
Referens:
Webbplats: http://www.mcdonalds.se/se/jobbet/sok_jobb.html?rmpage=job&rmjob=2795%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenska McDonald´s AB
Norsborg
14565  . Sverige
Hemsida: www.mcdonalds.se
  

Platsannons

FRISÖR

Vi söker en erfaren frisör till vår salong i Tumba.
Publiceraddatum: 2014-07-03
Yrkesbenämning: Frisör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: bygeo@live.se
Övrigt: Är du intresserad maila snarast din ansökan till e-post nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Salong By Geo
Olvonvägen 8
14733  TUMBA 
Hemsida:
  

Platsannons

Subtopia söker en projekt- och produktionledarassistent

Subtopia söker en projekt- och produktionledarassistent till konferens-, event- och uthyrningsavdelningen.

Om Subtopia.
Subtopia - det rymliga förortsparadiset Subtopia är en del av det kommunalt ägda aktiebolaget Upplev Botkyrka AB och vi finns på 15 000 kvm i Alby, Botkyrka. Subtopia fungerar som ett kluster för konst, kultur och kreativa näringar och är hyresvärd för ett 60-tal aktörer inom kultursektorn. Subtopia har i uppdrag av sin ägare att driva utvecklingen av klustret samt att stärka konsten, kulturen och de kreativa näringarna i kommunen, vilket vi gör med fokus på framförallt cirkus och film/media. Sedan 2010 driver Subtopia också Sveriges scen för samtida cirkus; Hangaren Subtopia som även inrymmer och hyr ut till konferenser, filminspelningar, mässor festivaler med mera.

Arbetsuppgifter.
Din uppgift är att arbeta med Subtopias konferens- och eventverksamhet samt andra uthyrningar till t e x film/Tv/musik-branschen. Du tar hand om försäljning och bokningar av konferensarrangemang, skriver offerter, förbereder underlag för fakturor och planerar och organiserar arrangemanget. I samband med större sammankomster ansvarar du för att arrangera aktiviteter som tex utflykter, temamiddagar och tillhörande underhållning. Du är på plats och medverkar operativt när arrangemanget kräver detta. Du är ansvarig för att teknisk utrustning som bokats finns på plats och fungerar och att lokalen är på det sätt som kunden bokat. En stor fördel är därför att du ha en viss baskunskap gällande tekniska lösningar inom film, TV och AV-teknik. Du arbetar både enskilt och tillsammans i ett team beroende på arrangemangets karaktär.

Kvalifikationer/Egenskaper hos dig.
Du ska ha relevant utbildning för tjänsten, men viktigast av allt är att du har välgrundad och dokumenterad erfarenhet av att arbeta med både större och mindre arrangemang inom konferens, event, mässor, middagar och gärna TV/musik/filmproduktion. Du är en serviceinriktad, energisk och socialt begåvad. Du kommunicerar utan svårigheter (tal och skrift) på både på svenska och engelska. Du är lösningsorienterad, flexibel och stresstålig (kunna arbeta effektivt under tidspress och kunna koncentrera dig på flera uppgifter samtidigt) och tänker nytt för att optimera resurser och situationer. Du gillar att skapa strukturer och rutiner, sälja, laborera och hitta hållbara lösningar för framtiden i samklang med ledningen för avdelningen. Du behärskar budgetarbete, kan förhandla och jobbar resultatinriktat. Det är en stor fördel om du har körkort.

Vi erbjuder dig.
Subtopia är en internationell mötesplats med kreativa människor från hela världen. Teamet du kommer att arbeta med är en rolig, intensiv, kreativ och ganska högljudd grupp människor. Arbetsplatsen ligger i gamla LM Ericssons renoverade ladugård i Alby, Botkyrka. Subtopia har också pågående projekt och ingår i nätverk i Europa och resten av världen. Som anställd i Subtopia får du friskvårdscheck och vi tillämpar flextid.

Kvälls- och helgarbete förekommer
Lön/Sysselsättningsgrad Heltid , 100%. Individuell lönesättning
cathrine.zander@subtopia.se

Arbetsgivare Subtopia/Upplev Botkyrka AB
Ytterligare information om Subtopia och tjänsten www.subtopia.se
Publiceraddatum: 2014-07-03
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVaraktighet/Arbetstid Projektanställning 12 månader med möjlighet till förlängning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: cathrine.zander@subtopia.se
Övrigt: Ansöka sista ansökningsdag 15 augusti 2014. Ansökan tas endast emot via mejl
Arbetsplats: 
Adress: Upplev Botkyrka AB/Subtopia

14557  NORSBORG 
Hemsida: http://www.subtopia.se
  

Platsannons

Utställningsproducent

Mångkulturellt centrum söker vikarierande utställningsproducent - deltid 50 %

Mångkulturellt centrum är ett forum och en mötesplats för forskning och konstnärliga uttryck kring migration och social och kulturell mångfald. Vi utvecklar och sprider kunskap om sociala och kulturella faktorer som underlättar skapandet av ett långsiktigt hållbart samhälle.

Som utställningsproducent ansvarar du för framtagandet och genomförandet av utställningar, programpunkter och filmvisningar. Du är med i den arbetsgrupp som visar de aktuella utställningarna och har koll på den vardagliga driften kring utställningsverksamheten. Du är även drivande inom den publika verksamheten och samverkar med våra interna verksamhetsområden och externa parter. Tjänsten arbetsleds av program och utställningsansvarig. Mångkulturellt centrum ligger i Botkyrka kommun och vi arbetar ofta med det lokala perspektivet i fokus. Kunskap kring frågor som rör ytterstadsområden, mångfald och föreningsliv är meriterande.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet från utställningsverksamhet och/eller annan kulturproducerande institution eller aktör. Du är van vid genomföra projekt på egen hand eller med andra.
Du är driven och lyhörd med god organisations- och kommunikationsförmåga. Du har ett brinnande intresse av och förmåga att skapa samtidskonstutställningar som engagerar.
Du är resultat- och serviceinriktad och har lätt för att samarbeta. Du har ett etablerat kontaktnät inom kultur och konst på lokal, regional och nationell nivå.
Erfarenhet kring praktisk utställningsproduktion som hängning och bygge är meriterande.
God svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Arbetstider och omfattning
Deltid. 50 % Dagtid. Visst arbete på kvällstid och helg förekommer.
Tidsbegränsad anställning, vikariat 6 månader.
Tillträde: 2014-09-01
Ersättning: månads lön

Maila din ansökan eller frågor om tjänsten till ceylan.holago@mkc.botkyrka.se.
Facklig kontaktperson Susan Juhlin, DIK, 08-120 259 25, susan.juhlin@mkc.botkyrka.se
Ansökan ska vara inne senast den 10 augusti 2014.
Publiceraddatum: 2014-07-02
Yrkesbenämning: Utställningsproducent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid. 50 % Dagtid. Visst arbete på kvällstid och helg förekommer.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-10
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ceylan.holago@mkc.botkyrka.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: STIFT SVERIGES INVANDRARINSTITUT OCH MUSEUM

14785  TUMBA Sverige
Hemsida: http://www.mkc.botkyrka.se
  

Platsannons

Butikssäljare Mobilarena (Tele2, Comviq, 3)

Lets Get Social rekryterar just nu säljare åt sin uppdragsgivare Mobilarena AB i Botkyrka!

Butikskonceptet Mobilarena är en oberoende återförsäljare av telecomprodukter. Tillsammans med våra uppdragsgivare utvecklas vi ständigt efter marknaden och kämpar för Sveriges nöjdaste kunder. Tillsammans med varumärken som Tele2, Comviq och TRE jobbar vi för att bidra till fortsatt tillväxt och säkerställa kundnöjdheten hos de befintliga kunderna. Nu söker vi engagerade medarbetare som vill bli bäst på det de gör i en energifylld miljö med ett högt tempo och högt satta mål.


Vad Mobilarena erbjuder:
-Ett roligt och spännande jobb i en ung och dynamisk miljö
-Stora möjligheter till utveckling inom sälj.
-Att få jobba med branschens ledande varumärken med marknadens bredaste produktportfölj
-Att kunna styra sin egen inkomst genom provisionbaserad lön

Vi ger dig:
-Allt det som är roligt med försäljning men en stadigare tillvaro och en fast arbetsplats.
-Utbildning och daglig coaching för att utvecklas i din roll som säljare.
-Stora möjligheter till personlig utveckling i en organisation som skall växa.
-Mobilarena säljer idag abonnemang och tjänster från Tele2, TRE och Comviq så som mobil, trådlös/fast telefoni, mobiltelefoner och originaltillbehör.
-Vi arbetar i ett oerhört högt tempo och är väldigt resultatorienterade. Service, kunskap och konkurrenskraftiga priser är viktigt för vår verksamhet.
-Goda förtjänstmöjligheter

Önskade kvalifikationer:
-Erfarenhet av försäljning, har du inte det berätta varför just du vill ha denna tjänst och vad du kan tillföra oss.
-Självständighet och förmåga att jobba i team.
-Intresse och kunskap om mobil telekommunikation och data.
-Ansvarstagande.
-Tävlingsinriktad och stark vilja att nå uppsatta mål.

Arbetsuppgifter:
-Sälja Mobilarenas produkter
-Utöva god kundservice
-Ansvar för kostnadskontroll och för uppfyllande av säljbudget.

Personliga kvaliteter:
-Driven och hög arbetskapacitet.
-Förmåga att skapa intresse och entusiasm.
-Målstyrd och resultatorienterad.
-Proaktivt tänkande vid försäljning.
-Hög flexibilitet och vara öppen för förändringar.


Är du den vi söker? Vänta inte utan skicka in ditt CV till ansokan@mobilarena.se.se redan idag
Publiceraddatum: 2014-07-02
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ansokan@mobilarena.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LET'S GET SOCIAL AKTIEBOLAG
FLOTTBROVÄGEN 27
11267  STOCKHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Elektronikmontör

Dina arbetsuppgifter 

Du kommer att arbeta med avancerad mekanisk slutmontering. Arbetstiden är dagtid 07.00-15.45.

 För att vara rätt för tjänsten bör du ha följande bakgrund:
• Komponentkännedom
• Materialkännedom
• Grundläggande elektronik
• Grundläggande mekanik
• Ritningsschemaläsning
• Systemförståelse
• Grundläggande datakunskaper

Din bakgrund 
Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning med teknisk inriktning och att du hunnit arbeta några år inom området. Du måste kunna läsa el-schema samt ha god erfarenhet av mekanisk montering. Kunskaper i pneumatik är meriterande. På detta uppdrag kommer du få arbeta med teknik i framkant.

Dina egenskaper
Din inställning och attityd till arbetet är viktigt. Dessutom ser vi också att du har ett tekniskt intresse och är serviceinriktad. Som person är du driven, effektiv och strävar hela tiden framåt. Du trivs att arbeta i grupp. 

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Osihn 072 988 90 31 eller Johanna Stigedahl 072 988 90 49 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Randstad är ett världsledande bemannings- och rekryteringsföretag och få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. 

Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult på Randstad.
Publiceraddatum: 2014-07-02
Yrkesbenämning: Elektronikmontör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt avtal Enligt överenskommelse Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-07-31
Referens:
Webbplats: https://randstad.easycruit.com/vacancy/application/1220221/5192?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Randstad AB Stockholm
Box 17193
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.randstad.se
  
Platsannons

Lärare i grundskolans tidigare år

Banslättsskolan ligger i Tullinge och är en skola för elever i åldrarna 6-11 år. Skolan har totalt ca 400 elever.
Vi fokuserar på att eleverna ska ha goda kunskapsresultat när de lämnar skolan och vi vet att trivsel och välbefinnande är en förutsättning för att nå detta.

Vi arbetar i arbetslag F-1, år 2-3, år 4 och år 5 där lärarna ansvarar för undervisning i olika ämnen i arbetslagets klasser. Vi har således ämneslärare fr o m år 2. Detta ser vi som en av våra framgångsfaktorer för att våra elever når kunskapskraven.
Vi söker nu en behörig lärare mot de yngre åldrarna. Läraren bör ha en bred behörighet i ämnena 1-3 samt några ämnen 4-5.

Skolan ligger naturnära och naturen används flitigt i all undervisning. Ett uteklassrum för no-undervisnigen är under uppbyggnad.

Vi är en av Botkyrkas IT-pilotskolor vilket innebär att IKT har en framträdande roll hos oss.

Banslättsskolan har goda kommunikationer (pendeltåg och buss).

Tag gärna kontakt med oss, så berättar vi mer. På skolans hemsida kan du också läsa mer om skolans hela organisation och framgångsfaktorer.

Endast ansökan via Offentliga Jobb.ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i grundskolans tidigare år.

KVALIFIKATIONER
Utbildad grundskollärare med bred behörighet i ämnena för år 1-3 och ett antal ämnen 4-5. Erfarenhet av it-pedagogarbete har företräde.

ÖVRIGT
Ansökan endast via länk offentliga jobb
Publiceraddatum: 2014-07-01
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolans tidigare år
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Dagtid. Läraravtal Tillsvidareanställning, tillträde: 2014-09-15 Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-15
Referens: BAN 10144
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=bcbe2436-ab29-4937-a095-c98f424f276e&TK=a170e999-a5dc-4c81-a0bf-050bf19292ad
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Botkyrka kommun, Banslättsskolan
Munkhättevägen 45
14785  TUMBA Sverige
Hemsida: http://utbildning.botkyrka.se/banslattsskolan/
  
Platsannons

Sektionschef till Familjerätten

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.

Vi vill att medborgarna ska ha förtroende för Socialtjänsten i Botkyrka och vända sig till oss när de behöver det så att små bekymmer inte ska bli stora problem.

Vårt arbete präglas av alla människors lika värde. Vi utgår från människors egen förmåga och eget ansvar på ett jämlikt, rättvist och tryggt sätt.

För att nå bästa möjliga resultat för brukarna satsar vi på att ständigt förbättra vår kvalité och utveckla våra metoder. Viktiga resurser i det arbetet är FoU-Södertörn med kunskap om aktuell forskning och ett nära och engagerat samarbete med externa och interna samarbetspartners.

Vi är ca 400 personer som arbetar inom något av områdena: barn och unga, socialpsykiatri, försörjningsstöd, beroende och missbruk, eller boendefrågor

ARBETSUPPGIFTER
Utredningsenheten är en av sex enheter inom socialförvaltningen i Botkyrka. Enheten består av fem sektioner. En sektion som utför förhandsbedömningar. Två sektioner utreder barn 0-20 år enligt SoL och LVU, samt en familjehemssektion och en familjerättssektion. På enheten arbetar knappt 90 personer. Vi har en kvalitetsledare anställd på enheten för att jobba med utveckling, bevaka forskning och stötta sektionschefer och gruppledare i metodutvecklingsarbetet.

Familjerättssektionen ansvarar för de sedvanliga arbetsuppgifterna inom en familjerätt, såsom vårdnadsutredningar, fader- och föräldraskapsutredningar, adoptionsutredningar och samarbetssamtal.

Sektionen består av nio medarbetare. Ditt uppdrag som sektionschef blir att leda och fördela arbetet inom sektionen mot uppsatta mål, driva verksamhetsutveckling och främja delaktighet och arbetsglädje. Du har ärende-, budget- och personalansvar och ingår i utredningsenhetens ledningsgrupp.

Familjerätten i Botkyrka är just nu inne i ett spännande och utvecklande skede. Vi implementerar ”Konflikt och försoning”, barngruppen ”Skilda världar” och kommer jobba vidare med metoden ”Koordinator”. Vårt mål är en modern familjerätt som utvecklas i samklang med samhällsförändringar och som erbjuder en hög nivå av service till våra medborgare. Vi jobbar målinriktat mot en enad socialförvaltning och har ett gott samarbete externt med bl.a. de rättsliga instanserna och med andra familjerätter i Södertörn.

Utredningsenheten planerar nu en kompetensinsats på enheten där även familjerättens medarbetare är inkluderat. Insatsen kommer löpa över flera år och innebär att medarbetare utbildas på akademisk fördjupad nivå som de delvis får göra på arbetstid.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har kunskap om och ett engagemang för familjerättsligt arbete. Du har socionomexamen. Du är väl inläst på gällande lagstiftning, bl a Föräldrabalken, Socialtjänstlagen, Förvaltningslagen och Allmänna råd. Du har goda datakunskaper. Du har erfarenhet av att vara ledare. Om du varit ledare inom familjerättslig verksamhet och/eller inom en politiskt styrd verksamhet ser vi det som meriterande.


Du ska:
• vara en person med mod och driv
• ha ett transparant och ärligt ledarskap som förser medarbetarna med ett tydligt ramverk inom vilket de kan agera
• verka för en arbetssituation för socialsekreterarna som förenar krav och förväntningar med stöd till personlig utveckling och ansvarstagande
• arbeta för ett tillåtande arbetsklimat och stimulera till kreativitet, nytänkande och mångfald
• leda din sektion i riktning mot en modern familjerätt och i enlighet med enhetens olika utvecklingsplaner
• ha förmåga att prioritera och fatta tydliga beslut verka för ett bra samarbetsklimat i alla sammanhang och för konstruktiv samverkan med andra sektioner, enheter, förvaltningar och aktörer.

Du erbjuds ett meningsfullt och självständigt arbete med en mångfald av möjligheter och utveckling. Vi erbjuder kompetensutveckling inklusive deltagande i Botkyrkas interna chefsutvecklingsprogram, friskvårdssubvention och ett spännande och utmanande arbete.
Publiceraddatum: 2014-07-01
Yrkesbenämning: Enhetschef inom socialtjänst
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. TillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-10
Referens: 2014:47
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8232bcb5-106f-46ac-8253-60fcbeef00a4&TK=149da051-11ff-4f0c-a265-40473ae71f0d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Botkyrka kommun, Socialförvaltningen, Utredningsenheten
Munkhättevägen 45
14785  TUMBA Sverige
Hemsida: http://botkyrka.se/stodochomsorg
  
Platsannons

Socialsekreterare till avtalsverksamheten, Utredningsenheten

Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.

Vi vill att medborgarna ska ha förtroende för Socialtjänsten i Botkyrka och vända sig till oss när de behöver det så att små bekymmer inte ska bli stora problem.Vårt arbete präglas av alla människors lika värde. Vi utgår från människors egen förmåga och eget ansvar på ett jämlikt, rättvist och tryggt sätt.

För att nå bästa möjliga resultat för brukarna satsar vi på att ständigt förbättra vår kvalité och utveckla våra metoder. Viktiga resurser i det arbetet är FoU Södertörn med kunskap om aktuell forskning och ett nära och engagerat samarbete med externa och interna samarbetspartners.

Vi är ca 400 personer som arbetar inom något av områdena: barn och unga, socialpsykiatri, försörjningsstöd, beroende och missbruk, eller boendefrågor

Vårt arbete präglas av alla människors lika värde. Vi utgår från människors egen förmåga och eget ansvar på ett jämlikt, rättvist och tryggt sätt.

ARBETSUPPGIFTER
Avtalssekreterarna arbetar med att bistå socialsekreterarna på utredningsenheten med att hitta lämpliga placerings- och behandlingsalternativ, både inom HVB samt öppenvård, samt med avtalsfrågor i samband med placering. En stor del av arbetsuppgifterna består av att söka platser för de barn/ungdomar som behöver insatser i form av köpt vård och behandling, att koppla ihop ett vårdbehov med rätt behandlingsinsats. Att ha god kontroll över aktuella placeringar ingår samt att delta i ramavtalsupphandling av institutioner och öppenvård - att fungera som expertis inom området gentemot upphandlingsenheten i kommunen. Avtalssekreteraren samarbetar med handläggare samt chefer inom enheten samt andra förvaltningar inom kommunen.
I arbetsuppgifterna ingår att genom personliga besök, göra uppföljningar av vårdgivare på verksamhetsnivå - kontrollera att de följer uppställda krav utifrån våra RAM avtal, samt säkra att de vårdgivare vi direktupphandlar har den kvalité som krävs för att klara uppdragen. Kontroller hos tillsynsmyndigheter och liknande görs.
I tjänsten ingår att vara behjälplig gällande kommunens egna kontrakterade jourhem, exempelvis handledning och stöd till jourhemmen samt fördelning av jourhemsplatser.


KVALIFIKATIONER
Du är socionom eller har annan likvärdig utbildning och har körkort. Det är meriterande om du har erfarenhet av att placera på institutioner och i öppenvård eller har arbetat inom sådan verksamhet. Gärna erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt av arbete inom den kommunala sociala barnavården. Kunskap om BBIC samt intresse av socialt arbete med barn och ungdomar och deras familjer och nätverk är önskvärt.
För att lyckas i rollen som avtalssekreterare krävs det att du har ett professionellt förhållningssätt, ett helhetstänk med god systemisk förståelse som grund. Förmågan att koppla ihop ett vårdbehov med rätt behandlingsinsats kommer att vara den avgörande framgångsfaktorn. Utifrån din ödmjukhet, serviceanda och goda samarbetsförmåga bidrar du till ett positivt arbetsklimat. Du tar egna initiativ, har ett affärsmässigt driv i förhandlingar med vårdgivare samt har ett nyfiket förhållningssätt med fallenhet för att skapa nya kontakter. Du ansvarar för samordning och planering vilket förutsätter att du arbetar strukturerat i ett ofta högt tempo.
Vi lägger stor vikt vid att du arbetar självständigt, är stresstålig och kan formulera dig väl i tal och skrift.
Publiceraddatum: 2014-07-01
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. TillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-10
Referens: 2014:48
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f0857e93-1f2e-4ed5-b20b-950eece3e414&TK=0eab7ac5-33d7-403d-9d60-de1ae3dda4f2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Botkyrka kommun, Socialförvaltningen, Utredningsenheten
Munkhättevägen 45
14785  TUMBA Sverige
Hemsida: http://botkyrka.se/stodochomsorg
  

Platsannons

Servitör/Servitris

Vi söker en servitris, som är trevlig mot kunder och är serviceinriktad. Du som söker skall har kunskaper om olika sorters vin och sprit.

Besök oss efter kl. 14 med ditt CV om du är intresserad av tjänsten, du är också välkommen att kontakt oss genom telefon.

En månads provanställning.
Publiceraddatum: 2014-07-01
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidöppet tider måndag t.o.m. Torsdag, 14-22, och fredag och lördag 14-24. söndagar mellan 14-22
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-07-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Besök oss efter kl. 14 med ditt CV om du är intresserad av tjänsten, du är också välkommen att kontakt oss genom telefon.
Arbetsplats: 
Adress: Pizzeria Restaurang Bocken
Sankt Albans väg 1
14564  NORSBORG 
Hemsida:
  

Platsannons

Vi söker danslärare för barn i Botkyrka

Är du en teaterapa som tar ditt jobb på allvar?
Har du rytmen i blodet?
Har du hjärtat på rätta stället?

Då kommer du trivas hos oss!

Om oss
Funkykidz är Sveriges största dansskola för barn. Vi ser oss som en rörelse i dansglädjens tecken. Vi skapar härliga dansupplevelser för barn 2-14 år och alla skall kunna vara med.

Att jobba hos oss
Att jobba för oss innebär GLÄDJE, UPPLEVELSE, GEMENSKAP och UTVECKLING

Glädje= Att du har roligt på jobbet betyder mycket för oss.

Upplevelse= För oss står upplevelsen i centrum. Härlig musik, koreografier med det lilla extra och storslagna shower gör det enkelt att trivas hos oss.

Gemenskap= Vi bryr oss om varandra och alla har en given plats i gruppen. Detta gäller både stora och små i vår organisation.

Utveckling= Utbildning är en av våra starka sidor och hos oss finns kontinuerlig vidareutbildning och möjlighet till karriärkliv för den som vill satsa.


Därför skall du arbeta hos oss

*Du får sprida dansglädje, ge barn minnen för livet och samtidigt växa som människa.
*Vi hjälper dig att utvecklas inom dans och ledarskap.
*Hos oss finns goda karriärmöjligheter för dig som vill satsa,
Detta är helt enkelt det perfekta extrajobbet!


Vad krävs för att söka?

*Bakgrund inom dans
*RMI= Rätt mental inställning, d.v.s. glad, öppen, ansvarstagande och trygg
*Kunna arbeta mestadels på helger och binda upp dig för en termin.


Hur söker jag?

1)Fyll i ansökningsformuläret på www.funkykidz.se (eller maila din ansökan till nedan kontaktperson)
2)Ladda gärna upp en bild
3)Ta det lugnt och dansa loss i vardagsrummet, så hör vi av oss inom kort.
Publiceraddatum: 2014-06-30
Yrkesbenämning: Dansare, show
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidMestadels helgarbete, 10 veckor på hösten och 10 veckor på vårenTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-03
Referens: Botkyrka
Webbplats:
Epostadress: hilda@funkykidz.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FUNKYKIDZ PRODUKTION AB
VÄSTERGATAN 27
43430  KUNGSBACKA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Produktionschef till Pappersbrukets Bomullsberedning

Bomullsberedningen är en avdelning inom Papperstillverkning som ansvarar för att tillverka massa med en hög och jämn kvalitét för tillverkning av sedelpapper. Inom Papperstillverkningen arbetar vi för att uppnå och ständigt förbättra produktions-, kvalitets- och kostnadsmål.

Vi söker nu en Produktionschef med ansvar över avdelningen Bomullsberedning. Du har personalansvar för Bomullsberedningens skiftgående processoperatörer och resultatansvar för avdelningen. Du ingår i Pappersbrukets ledning och rapporterar till Director Banknote Paper.

Peronliga Egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser att du är en erfaren ledare som ger dina medarbetare befogenheter och coachar dem till att utvecklas. Respekt, återkoppling och tydlighet är viktiga värdeord för oss, varför det är viktigt att du agerar efter dessa värderingar i vardagen.

Vi ser även att du sätter klart definierade mål, delegerar samt kommunicerar förväntningar. Du är självgående, tar initiativ och kan fatta snabba och tydliga beslut.

Du har förmåga att anpassa dig till ändrade förhållanden, samt till olika människor och situationer. Det är även viktigt att du har fokus på kundnöjdhet och att du arbetar effektivt och metodiskt för att uppnå mål.

Som produktionschef har du teknisk expertis inom ditt område. Du håller dig uppdaterad på utveckling som sker inom din profession.

I dina ansvarsområden ingår bland annat att:• Leda och följa upp verksamheten så att lång- och kortsiktiga mål uppnås

• Arbeta med rutiner och arbetssätt som leder till ständiga förbättringar

• Säkerställa en effektiv och flexibel produktionsenhet och organisationsstruktur

• Utreda avvikelser inom produktivitet och kvalitet

• Ansvara för att förebygga skada på person, miljö och verksamhet

• Vara kundorienterad och ha kundkontakt vid behov

• Ingå i Papperbrukets ledningsgrupp

• Produktionsledning utanför arbetstid (beredskap)

Din profil• Högskoleingenjör/Civilingenjör eller motsvarande.

• Önskvärt med 3 års dokumenterad erfarenhet av arbetsledande befattning inom process/tillverkande industri.

• Erfarenhet från Pappers-eller massatillverkning och/eller av arbetssätt enligt Leanprincipen är meriterande.

• God kommunikation i tal och skrift på svenska, och engelska.

Vi erbjuder ett intressant arbete inom en spännande bransch som är under ständig utveckling. Du arbetar i en dynamisk miljö där den senaste tekniken möter traditionell produktion. På Crane Currency arbetar vi med ständiga förbättringar och LEAN. Det finns goda möjligheter till utveckling inom företaget.

Information och ansökan
Ytterligare information om befattningen får du av Hanna Smedmark, Director Banknote Paper, på telefon: 08 - 5786 9775.

Utifrån företagets säkerhetskrav genomförs en bakgrundskontroll vid anställning. Crane Currency är ett rökfritt företag och rökning under arbetstid är inte tillåtet. 

Skicka din ansökan snarast då urval görs löpande, dock senast den 1 augusti. Då det är semestertider, kan rekryteringsprocessen ta längre tid än normalt, vi kommer att återkoppla till dig så snart vi har möjlighet. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Du ansöker via vår hemsida www.cranecurrency.com under CAREERS, Recruitment Tumba. Välj "Logga in eller registrera dig" och följ sedan instruktionerna. 


Välkommen med din ansökan!
 


Crane Currency är ett av de ledande företagen på världsmarknaden inom sedelpapper, sedeltillverkning och övrigt säkerhetspapper. Efter mer än 250 års framgångsrik verksamhet är vi ett av få företag i världen som kan utföra samtliga steg i produktionskedjan - från design och originalframställning till papperstillverkning, tryckning och säkerhetshantering.

Vi är ledande inom utvecklingsområdet avancerade säkerhetstrådar, vattenmärken, säkerhetsfibrer och optiska säkerhetsinslag. Vi har ett kontinuerligt och nära samarbete med moderbolaget, Crane & Co Inc. Crane Currency är beläget inom Tumba Bruks historiska bruksområde, ca 30 km söder om Stockholm, ca 20 min från Stockholms Central.
Publiceraddatum: 2014-06-30
Yrkesbenämning: Produktionschef, tillverkning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-01
Referens:
Webbplats: http://www.crane.se/careers2.html?rmpage=job&rmjob=310%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: CRANE CURRENCY
Tumba
14782  . Sverige
Hemsida: http://www.crane.se
  
Platsannons

Socialsekreterare till Familjerätten

Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.

Vi vill att medborgarna ska ha förtroende för Socialtjänsten i Botkyrka och vända sig till oss när de behöver det så att små bekymmer inte ska bli stora problem.Vårt arbete präglas av alla människors lika värde. Vi utgår från människors egen förmåga och eget ansvar på ett jämlikt, rättvist och tryggt sätt.

För att nå bästa möjliga resultat för brukarna satsar vi på att ständigt förbättra vår kvalité och utveckla våra metoder. Viktiga resurser i det arbetet är FoU Södertörn med kunskap om aktuell forskning och ett nära och engagerat samarbete med externa och interna samarbetspartners.

Vi är ca 400 personer som arbetar inom något av områdena: barn och unga, socialpsykiatri, försörjningsstöd, beroende och missbruk, eller boendefrågor

ARBETSUPPGIFTER
Som socialsekreterare på familjerättssektionen kommer du att arbeta med sedvanliga familjerättsligar arbetsuppgifter såsom samarbetssamtal, myndighetsutövning i form av utredningar i vårdnad, boende och umgänge, samt adoptions-, faderskaps- och föräldraskapsutredningar och umgängesstöd.

Botkyrka kommuns familjerätt arbetar enligt arbetsmetoderna Konflikt och försoning samt Koordinator. Vi har under två års tid provat att arbeta med gruppverksamhet för barn till separerade föräldrar ”Skilda världar”. Socialsekreterarna på familjerätten är gruppledare. Planer finns att under hösten permanenta denna verksamhet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har socionomutbildning.

Du bör ha erfarenhet av arbete med familjerättsliga frågor. Arbetet kräver att du har god förmåga att uttrycka dig väl såväl i tal som i skrift, samt att du har god samarbetsförmåga med kollegor samt externa samarbetspartner.
Erfarenhet av andra områden inom socialt arbete är meriterande. Stor vikt läggs vid ett gott bemötande och personlig lämplighet.

Familjerätten är en verksamhet som är i ständig utveckling och det är därför viktigt att du trivs med och kan anpassa dig till förändringar.
Publiceraddatum: 2014-06-30
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. TillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-10
Referens: 2014:45
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=06dbee78-1737-431b-9618-fba55e6697f4&TK=be60ad46-dd9a-4a10-ac42-52280ec8320a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Botkyrka kommun, Socialförvaltningen
Munkhättevägen 45
14785  TUMBA Sverige
Hemsida: http://botkyrka.se/stodochomsorg
  
Platsannons

Socialsekreterare till Boenheten

Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.

Vi vill att medborgarna ska ha förtroende för Socialtjänsten i Botkyrka och vända sig till oss när de behöver det så att små bekymmer inte ska bli stora problem.Vårt arbete präglas av alla människors lika värde. Vi utgår från människors egen förmåga och eget ansvar på ett jämlikt, rättvist och tryggt sätt.

För att nå bästa möjliga resultat för brukarna satsar vi på att ständigt förbättra vår kvalité och utveckla våra metoder. Viktiga resurser i det arbetet är FoU Södertörn med kunskap om aktuell forskning och ett nära och engagerat samarbete med externa och interna samarbetspartners.

Vi är ca 400 personer som arbetar inom något av områdena: barn och unga, socialpsykiatri, försörjningsstöd, beroende och missbruk, eller boendefrågor

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker 2 engagerade medarbetare till BOENHETEN.
BOENHETEN ansvarar för Socialförvaltningens tillfälliga boenden, träningslägenheter för ungdomar och vuxna samt kommunkontrakt i nära samverkan med Socialförvaltningens övriga enheter samt Botkyrkabyggen. Vårt arbete styrs av Socialtjänstlagen och Hyreslagen. Arbetet innefattar kontraktsskrivning och placeringar, vardagsstöd, familje- och nätverksarbete samt samtalsstöd och motivationsarbete. Vi arbetar i två team, där var och en har full kompetens. De två teamen delar geografiskt upp kommunen i två delar.
Arbetsgruppen består av 1 sektionschef, 10 socialsekreterare och 1 vaktmästare. Gruppen är trivsam och arbetsuppgifterna är varierande och stimulerande. Tjänstgöringstiden är i huvudsak dagtid. Kommunen har service med öppet till 18:30 på måndagar.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är socionom, har erfarenhet av socialt arbete, gärna tidigare erfarenhet av arbete med boendefrågor. Det är viktigt att du har lätt att skapa kontaktnät, är idérik, öppen, initiativrik, energisk och orädd. Körkort är ett krav.
Publiceraddatum: 2014-06-30
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. TillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-07-23
Referens: 2014:46
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=888efbb2-00a8-4719-a72c-efe2df0c1ee4&TK=4100d609-8e10-4b31-b749-31a55a9782cd
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Botkyrka kommun, Socialförvaltningen, Boenheten
Munkhättevägen 45
14785  TUMBA Sverige
Hemsida: http://botkyrka.se/stodochomsorg
  
Platsannons

Undersköterska till äldreboende (demensenhet) med finsk inriktning

Attendo är Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag. Vi har närmare 17 500 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vi utgår från den enskildes behov och förutsättningar i vårt arbete med att stärka individen, oavsett verksamhetsområde.


Finska traditioner på vackert belägna Attendo Lindhovshemmet!

Attendo Lindhovshemmet ligger vackert beläget i Tumba med utsikt över Kvarnsjön. Totalt finns 54 lägenheter, två enheter med vardera nio lägenheter har finsk inriktning. Här är personalen finskspråkig och miljön, aktiviteter, mat och språk påminner om det gamla hemlandet. Vi uppmärksammar olika finska högtider som firas traditionsenligt; självklart har också vi en bastu i huset!

Vi söker nu två nya kollegor till undersköterskegruppen på demensavdelningen! Du arbetar tillsammans med sjuksköterska och rehabpersonal för att göra det bästa för brukaren i dennes vardag. Arbetet ställer höga krav på eget ansvar, flexibilitet och initiativförmåga. Struktur, rutiner och planering är nyckelord för att verksamheten ska fungera på ett tryggt och säkert sätt.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med dokumenterad erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorg. Då det är en enhet med finsk inriktning krävs att du behärskar både svenska och finska språket. Dokumentationsvana är ett krav, vi dokumenterar i systemet Safedoc.

Tjänsten är på 74 %

Rullande schema dag/kväll/helg, helgtjänstgöring varannan helg.

Du kommer att erbjudas friskvårdsbidrag , skobidrag, kompetensutveckling och många trevliga arbetskamrater!


Intervjuer kommer att ske fortlöpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2014-06-30
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid70 %, eventuell möjlighet till att arbeta upp till 100 % TillsvidareEnligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-30
Referens: 3027
Webbplats: http://www.attendo.se/tj%C3%A4nster/undersk%C3%B6terska-till-%C3%A4ldreboende-demensenhet-med-finsk-inriktning
Epostadress: Christina.karlsson3@attendo.se
Övrigt: Mer information om tjänsten finns under länken "Ansök via extern webbplats".
Arbetsplats: 
Adress: Attendo
Sandstuguvägen 4-8
14760  Uttran Sverige
Hemsida: www.attendo.se
  

Platsannons

Frisör

Söker en duktig dam och herr Frisör. Det är bra om du kan tala svenska, viktigast av allt är att du vill arbeta som frisör.
Publiceraddatum: 2014-06-30
Yrkesbenämning: Frisör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidprovanställning tillämpas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: sofia_imige@hotmail.com
Övrigt: du kan söka genom e-post eller telefonkontkat.
Arbetsplats: 
Adress: Salong Imige
Grödingevägen 7 A
14730  TUMBA 
Hemsida:
  

Platsannons

Skräddare

Skräddare är ett hantverksyrke där kunskap och färdighet går hand i hand. För att uppnå den skicklighet som yrket kräver har tiden stor betydelse, därför söker vi dig som har redan 10 års erfarenhet.
Publiceraddatum: 2014-06-30
Yrkesbenämning: Skräddare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställnings tillämpas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-08
Referens:
Webbplats:
Epostadress: tony_danial@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tonys Kemtvätt och skrädderi
Hallunda Torg
14568  NORSBORG 
Hemsida:
  

Platsannons

Butikssäljare

Verksamhetsbeskrivning
Vi har skrädderi och kemtvätt i butiken. Vi säljer kvinno- och barnkläder och hyr ut och säljer högtidkläder till män också.

Arbetsuppgifter
Vi söker en duktig försäljare som är mångspråkig, kan använda Svenska engelska och arabiska flytande. Söker dig som är pigg och alerta samt sätter kunden i fokus.
Publiceraddatum: 2014-06-30
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställnings tillämpas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-08
Referens:
Webbplats:
Epostadress: tony_danial@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tonys Kemtvätt och skrädderi
Hallunda Torg
14568  NORSBORG 
Hemsida:
  

Platsannons

Frisör sökes

Vi söker nu en frisör med flera års erfarenhet.

Allt inom en frisörsalong förekommande arbetsuppgifter.

Tjänsten är på 75%.

Skicka din ansökan till: nizar1977@outlook.com
Publiceraddatum: 2014-06-30
Yrkesbenämning: Frisör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid75%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: nizar1977@outlook.com
Övrigt: Endast ansökningar via e-post.
Arbetsplats: 
Adress: Alby Klippotek
Albyvägen 2
14559  NORSBORG 
Hemsida:
  

Platsannons

Butiksbiträde till Frukt&grönt

Hej!

Nu letar vi efter en hungrig medarbetare till fruk&grönt avdelningen. Du ska ha glimtet i ögat och inte vara rädd att prestera på jobbet. Det är meriterande ifall du är mångkulturell, erfarenhet av frukt&grönt samt har insyn i andra avdelningar.

Endast ansökningar via mail!
Publiceraddatum: 2014-06-27
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidTimlön efte handels
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: albymatcenter@matrebellerna.se
Övrigt: Ansökningar endast via mail!
Arbetsplats: 
Adress: IREMS FOOD AB
ALBYVÄGEN 4
14501  NORSBORG Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Specialpedagogisk samordnare

Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.

ARBETSUPPGIFTER
Utbildningsförvaltningen i Botkyrka kommun arbetar för ett tydligt fokus på barnens livslånga lärande.
Till hösten har vi en ny organisation - Verksamhetsområde Förskola söker en specialpédagogisk samordnare.

Det specialpedagogiska arbetet i förskolan är till stor del förebyggande och riktat till åldersperspektivet 1 – 6 år.


-Vi söker dig som har kunskap om specialpedagogik inom förskolan.
-Specialpedagogik med spetskompetens inom – tal, språk kommunikation, koncentration och uppmärksamhetsstörning, handläggare för placering i särskild grupp.


Specialpedagogiska samordnaren kommer:
-Att samordna specialpedagogerna som har en övergripande uppgift att identifiera och undanröja hinder i barns lärande.
-Samarbeta med verkssamhetsstöd och förskolechefer kring verksamhetsutveckling i stöd till förskolan
- Vara ett stöd samt handleda pedagoger i frågor där behov av särskilt stöd finns.
- Samarbeta och vara samtalspartner till pedagoger i förskolan vid upprättande av pedagogisk utredning.
- Skapa effektiva rutiner för specialpedagoger i kommunen.
- Stöd rådgivning till enheter med barn i behov av särskilt stöd - Bibs fördelning
-Erfarenhet av att leda kompetensutveckling
- Att utveckla och förbättra arbetet med att dokumentera och följa barnets språkutveckling

Övriga arbetsuppgifter kan vara föräldrasamtal, samverkansgrupper och nätverk


-

KVALIFIKATIONER
Specialpedagogisk utbildning - förskolan
Ikt- kompetens
Förskollärare Gedigen erfarenhet som förskollärare/specialpedagog
En barn- kunskapssyn som är förenligt med intentionerna i styrdokumenten.


ÖVRIGT
Uppdraget: Att ta ett samordningsansvar för Förskolans specialpedagogiska insatser i Botkyrka kommun.
Publiceraddatum: 2014-06-27
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2014-09-01Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-05
Referens: A407937
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=55092767-e129-4758-9f32-158601736096&TK=547edf9e-7fac-4df8-8ab7-6e8a790df532
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Botkyrka kommun, Skolområde Tullinge
Munkhättevägen 45
14785  TUMBA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i grundskolans senare år

Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.

ARBETSUPPGIFTER
Hammerstaskolan söker en engagerad lärare i musik respektive svenska/svenska som andraspråk i grundskolans mellan- och senare år, tjänstgöringsgrad 100%

I arbetsuppgifterna ingår förutom undervisningen mentorskap samt att delta i skolans utvecklingsarbete.

Elevinflytande är centralt i din undervisning, liksom höga förväntningar på varje elev.

Du är engagerad, samarbetsinriktad och nytänkande. Vi ser gärna sökande med kunskap om och erfarenhet av språkutvecklande undervisning.

Tjänsten utlyses under förutsättning att den inte behövs för övertalig lärare inom kommunen.

Urval och rekrytering sker löpande, varför vi emotser din ansökan snarast.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad lärare
Publiceraddatum: 2014-06-27
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolans senare år
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2014-08-12 Tillträde 12/8 eller enligt överenskommelse., upphör: 2014-12-19 Vikariat med möjlighet till tillsvidareanställning.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-11
Referens: A408064
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=868967bf-57ac-4064-9981-03f0ae1325d8&TK=c2dc121b-1e27-4112-b852-9e99ea8709ea
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Botkyrka kommun, Hammerstaskolan
Munkhättevägen 45
14785  TUMBA Sverige
Hemsida: http://utbildning.botkyrka.se/hammerstaskolan/Sidor/default.aspx
  
Platsannons

Lärare i grundskolans senare år

Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.

ARBETSUPPGIFTER
Hammerstaskolan söker en engagerad lärare i SO och engelska, tjänstgöringsgrad 100%

I arbetsuppgifterna ingår förutom undervisningen mentorskap samt att delta i skolans utvecklingsarbete.

Elevinflytande är centralt i din undervisning, liksom höga förväntningar på varje elev.

Du är engagerad, samarbetsinriktad och nytänkande. Vi ser gärna sökande med kunskap om och erfarenhet av språkutvecklande undervisning.

Tjänsten utlyses under förutsättning att den inte behövs för övertalig lärare inom kommunen.

Urval och rekrytering sker löpande, varför vi emotser din ansökan snarast.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad lärare.
Publiceraddatum: 2014-06-27
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolans senare år
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2014-08-12 , upphör: 2014-12-19 Vikariat, med möjlighet till förlängning.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-11
Referens: A402916B
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=88a36696-a9d4-4ec7-a7cc-ab56a7249cb5&TK=556e8bf5-6a28-4173-bdf0-7e87bfac544f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Botkyrka kommun, Hammerstaskolan
Munkhättevägen 45
14785  TUMBA Sverige
Hemsida: http://utbildning.botkyrka.se/hammerstaskolan/Sidor/default.aspx
  
Platsannons

Lärare år 1-6/Specialpedagog i liten undervisningsgrupp

Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.

Borgskolan är en tvåparallellig F-6 skola med fritidshem som ligger i Hallunda/Norsborg med gångavstånd till såväl centrum och tunnelbana som Mälaren och naturen.

ARBETSUPPGIFTER
10 elever i åk 1-6 söker dig som entusiastisk lärare till Borggruppen, Borgskolan.

Borggruppen är en grundskolegrupp med elever inom autismspektrum. Du som speciallärare/lärare har möjlighet att sätta din prägel utifrån de nationella mål- och styrdokument som finns. Du arbetar i nära samarbete med tre personal, tillsammans utgör ni ett arbetslag som ansvarar för elevernas lärande, den pedagogiska samt sociala utvecklingen. Du väljer metod, innehåll och bemötande utifrån varje elevs kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar, så att eleven når de uppsatta målen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig positiva och engagerade behörig speciallärare/lärare som har fokus på eleven både som individ och i grupp.
Du tar ansvar för att skapa goda relationer. Du har en positiv människosyn och tror på varje individs inneboende resurser.

Du är duktig på att analysera och föreslå förändringar i skolmiljön utifrån elevernas förutsättningar. Du har förmåga att skapa goda möten och samspela med elever, vårdnadshavare och kollegor. Möten med externa och interna aktörer förekommer.

Du ska ha goda IT-kunskaper samt kunskap om kompensatoriska läromedel. Du är självgående och kan tänka utanför ramarna och vill hela tiden utveckla dig själv och lärmiljön. Tillsammans med dina kollegor skapar du en kreativ lärmiljö. Som person är du lyhörd, flexibel, en genuin och tydlig vuxen som kan sätta gränser, engagerad, strukturerad såväl en lagspelare som tar eget ansvar. Du är en varm och inspirerande person med stor förmåga att stärka elevernas självkänsla och självförtroende.
Speciallärar-/lärarexamen med behörighet att undervisa i åk 1-6. Med fördel kompetens i läs- och skrivsvårigheter.

ÖVRIGT
Vi intervjuar fortlöpande under annonseringsperioden varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringsperiodens slut.
Publiceraddatum: 2014-06-27
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2014-08-12 Tillsvidareanställning, enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-03
Referens: A403938
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b94e51f5-993a-45f3-b174-3068dfa94ba9&TK=45aabe59-1e58-4fc6-ae50-4df728a9eeea
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Botkyrka kommun, Borgskolan
Munkhättevägen 45
14785  TUMBA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Inredningssnickare

Vi söker Duktiga, skötsamma och erfaren snickare.
Publiceraddatum: 2014-06-27
Yrkesbenämning: Inredningssnickare/Specialsnickare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning som kan övergå till fastanställningfast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-07-29
Referens:
Webbplats:
Epostadress: genan@genanmuroputs.com
Övrigt: kan sökas endast genom email.
Arbetsplats: 
Adress: Genan Mur & Puts
Svampstigen 107
14440  RÖNNINGE 
Hemsida:
  

Platsannons

Idrottslärare

Gryningeskolan ligger ligger vackert beläget vid Slagsta i Norsborg. Skolans svenskmuslimska profil är unik i Botkyrka. Skolan har förskola för barn 1-5 år, skola för F-klass till åk 7 och fritidshem. Skolan drivs av en enskild huvudman Johai AB.

Här finns god tillgång till grönområden som inbjuder till lek och rörelse. Vi arbetar i arbetslag så att eleverna möter samma pedagoger under dagen. Skolan präglas av en strävan till en spännande och utmanande lärandemiljö, där barnets utforskande och sökande efter kunskap står i centrum. Vi arbetar i ett 1-14 års perspektiv, med gemensamma synen att alla barn är allas ansvar.

Vi erbjuder en skola där elevernas egna förutsättningar, intressen och förmågor är utgångspunkten och barnen uppmuntras till självständigt tänkande och kreativitet.

Vi söker en behörig idrottslärare.

Vår förväntan på dig är att du:
- Har relevant ämnesbehörighet.
- Bemöter alla barn och föräldrar på ett respektfullt sätt.
- Ser varje barns förutsättningar och möjligheter.
- Har förmåga att planera individuellt och i team.


Vi erbjuder dig:
- Ett arbetsteam, engagerade föräldrar och trevliga elever.
- Fria pedagogiska måltider och kaffe.
-

Varaktighet/Arbetstid:
Deltid ca 30 % . Start 2014-08-11.
Semester- alt. ferietjänst. Vi tillämpar provanställning.

Rekrytering med intervjuer sker fortlöpande.
Individuell lönesättning. Timlön.
Publiceraddatum: 2014-06-26
Yrkesbenämning: Idrottspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kemal.m.tahir@gryningeskolan.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gryningeskolan
Box 3044
14503  NORSBORG Sverige
Hemsida: http://www.gryningeskolan.se
  

Platsannons

Engelska lärare

Gryningeskolan ligger ligger vackert beläget vid Slagsta i Norsborg. Skolans svenskmuslimska profil är unik i Botkyrka. Skolan har förskola för barn 1-5 år, skola för F-klass till åk 7 och fritidshem. Skolan drivs av en enskild huvudman Johai AB.

Här finns god tillgång till grönområden som inbjuder till lek och rörelse. Vi arbetar i arbetslag så att eleverna möter samma pedagoger under dagen. Skolan präglas av en strävan till en spännande och utmanande lärandemiljö, där barnets utforskande och sökande efter kunskap står i centrum. Vi arbetar i ett 1-14 års perspektiv, med gemensamma synen att alla barn är allas ansvar.

Vi erbjuder en skola där elevernas egna förutsättningar, intressen och förmågor är utgångspunkten och barnen uppmuntras till självständigt tänkande och kreativitet.

Vi söker en behörig engelsklärare åk 5-7.

Vår förväntan på dig är att du:
- Har relevant ämnesbehörighet.
- Bemöter alla barn och föräldrar på ett respektfullt sätt.
- Ser varje barns förutsättningar och möjligheter.
- Har förmåga att planera individuellt och i team.


Vi erbjuder dig:
- Ett arbetsteam, engagerade föräldrar och trevliga elever.
- Fria pedagogiska måltider och kaffe.


Varaktighet/Arbetstid:
Deltid ca två dagar i veckan . Start 2014-08-11.
Semester- alt. ferietjänst. Vi tillämpar provanställning.

Rekrytering med intervjuer sker fortlöpande.
Individuell lönesättning. Timlön.
Publiceraddatum: 2014-06-26
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolans senare år
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kemal.m.tahir@gryningeskolan.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gryningeskolan
Box 3044
14503  NORSBORG Sverige
Hemsida: http://www.gryningeskolan.se
  

Platsannons

Ma/No lärare

Gryningeskolan ligger ligger vackert beläget vid Slagsta i Norsborg. Skolans svenskmuslimska profil är unik i Botkyrka. Skolan har förskola för barn 1-5 år, skola för F-klass till åk 7 och fritidshem. Skolan drivs av en enskild huvudman Johai AB.

Här finns god tillgång till grönområden som inbjuder till lek och rörelse. Vi arbetar i arbetslag så att eleverna möter samma pedagoger under dagen. Skolan präglas av en strävan till en spännande och utmanande lärandemiljö, där barnets utforskande och sökande efter kunskap står i centrum. Vi arbetar i ett 1-14 års perspektiv, med gemensamma synen att alla barn är allas ansvar.

Vi erbjuder en skola där elevernas egna förutsättningar, intressen och förmågor är utgångspunkten och barnen uppmuntras till självständigt tänkande och kreativitet.

Vi söker en behörig Ma/No lärare åk 5-7.

Vår förväntan på dig är att du:
- Har relevant ämnesbehörighet.
- Bemöter alla barn och föräldrar på ett respektfullt sätt.
- Ser varje barns förutsättningar och möjligheter.
- Har förmåga att planera individuellt och i team.


Vi erbjuder dig:
- Ett arbetsteam, engagerade föräldrar och trevliga elever.
- Fria pedagogiska måltider och kaffe.


Varaktighet/Arbetstid:
Heltid . Start 2014-08-11.
Semester- alt. ferietjänst. Vi tillämpar provanställning.

Rekrytering med intervjuer sker fortlöpande.
Individuell lönesättning. Timlön.
Publiceraddatum: 2014-06-26
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolans senare år
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kemal.m.tahir@gryningeskolan.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gryningeskolan
Box 3044
14503  NORSBORG Sverige
Hemsida: http://www.gryningeskolan.se
  
Platsannons

Lärare i grundskolans tidigare år till mottagningsteam för nyanlända elever

Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.

ARBETSUPPGIFTER
Under hösten 2012 startade Botkyrka kommun en enhet för mottagning av nyanlända barn och ungdomar. Syftet med enheten är att ge nyanlända elever en så bra väg in skolan och samhället som det bara är möjligt. Nu söker vi en vikarie för en av våra lärare i svenska som andraspråk som ska vara föräldraledig. Vikariatet är inriktat på nyanlända elever i de lägre åldrarna.

Mottagningsenheten består idag av skolledare , fyra SVA-lärare, skolsköterskor, kurator och studie- och yrkesvägledare och utgör en del av S:t Botvids gymnasium.


KVALIFIKATIONER
Vi vill att du
- är skicklig när det gäller att främja elevernas språkliga och kunskapsmässiga utveckling
- har erfarenhet av att undervisa svenska som andraspråk på nybörjarnivå
- har ett arbetssätt där du arbetar med kontinuerlig kartläggning av elevernas språkliga utveckling
- har höga förväntningar och krav på eleverna, och är beredd arbeta formativt i undervisningen
- vet hur du ska använda dig av alla de språkliga resurser och kompetenser som de nyanlända eleverna tar med sig till Sverige.
- har erfarenhet av läs- och skrivinlärning


ÖVRIGT
Tillträde 4 augusti eller enligt överenskommelse
Publiceraddatum: 2014-06-26
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolans tidigare år
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Dagtid. Anställning enligt 40 h/ vecka och semestertjänst Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2014-08-04 , upphör: 2015-06-26Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-07-28
Referens: A393272
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e1e91a0c-141c-41e1-8204-3ba6f1d4eceb&TK=ebc2129b-328d-433d-97a6-c40c2842dfa3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Botkyrka kommun, S:t Botvids gymnasium
Munkhättevägen 45
14785  TUMBA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Socialassistent Familjerätten

Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.

Vi vill att medborgarna ska ha förtroende för Socialtjänsten i Botkyrka och vända sig till oss när de behöver det så att små bekymmer inte ska bli stora problem.Vårt arbete präglas av alla människors lika värde. Vi utgår från människors egen förmåga och eget ansvar på ett jämlikt, rättvist och tryggt sätt.

För att nå bästa möjliga resultat för brukarna satsar vi på att ständigt förbättra vår kvalité och utveckla våra metoder. Viktiga resurser i det arbetet är FoU Södertörn med kunskap om aktuell forskning och ett nära och engagerat samarbete med externa och interna samarbetspartners.

Vi är ca 400 personer som arbetar inom något av områdena: barn och unga, socialpsykiatri, försörjningsstöd, beroende och missbruk, eller boendefrågor

Vårt arbete präglas av alla människors lika värde. Vi utgår från människors egen förmåga och eget ansvar på ett jämlikt, rättvist och tryggt sätt.

ARBETSUPPGIFTER
Till familjerätten i Botkyrka kommun söker vi en socialassistent. På familjerätten som har sitt kontor i Tullinge arbetar åtta socialsekreterare, en socialassistent och en sektionschef.

I dina arbetsuppgifter ingår att arbeta med enklare faderskapsutredningar, registrera inkomna ärenden, ha kontakt med andra myndigheter, sköta arkivering av akter samt andra administrativa uppgifter som ingår på en familjerättssektion.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med lägst gymnasial utbildning. Erfarenhet av administrativa uppgifter och datorvana är ett krav.

Arbetet innebär i perioder hög inströmning av ärenden, varför du behöver att på ett självständigt sätt klara av att prioritera och organisera ditt arbete på ett noggrant och effektivt sätt. Flexibilitet behövs för du ställs ofta inför nya frågeställningar som kan kräva nya lösningar.

Som socialassistent är du ofta brukarens och myndigheters första kontakt med familjerätten, varför ett gott bemötande är av yttersta vikt. Du behöver ha en god samarbetsförmåga. Du behöver trivas med en kombination av administrativt arbete och möte med brukare. Du ska ha förmåga att möta och samverka med människor i känslomässigt pressade situationer.
Det är viktigt att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Det är ett plus om du behärskar dokumentationssystemet Procapita.

Familjerätten är en verksamhet som är i ständig utveckling och det är därför viktigt att du trivs med och kan anpassa dig till förändringar.
Publiceraddatum: 2014-06-26
Yrkesbenämning: Sekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2014-09-01Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-03
Referens: 2014:43
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b9ef58a4-1a57-4a4e-94a7-bd0017d5cdf5&TK=248055c6-27d3-49dc-8a45-eb2c0e1f43c8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Botkyrka kommun, Socialförvaltningen, Utredningsenheten
Munkhättevägen 45
14785  TUMBA Sverige
Hemsida: http://botkyrka.se/stodochomsorg
  
Platsannons

Specialpedagog

Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.

Broängsskolan är en F-9-skola med ca 560 elever. Vi finns i Tumba, södra Botkyrka. Broängsskolan är en skola där eleverna trivs och har möjlighet att utveckla intressen utöver skolämnena t.ex. musik/media och handboll. Under senaste året har skolan renoverats till en del vilket gör att vi har en ljus och trevlig miljö. Vi lägger stor vikt vid ett gott bemötande i alla olika sammanhang och arbetar aktivt för ett positivt arbetsklimat. Dessutom har vi ett fantastiskt kök, god mat och härliga medarbetare!

ARBETSUPPGIFTER
Du är en del av skolans elevhälsoteam tillsammans med skolkurator, skolsköterska, studie- och yrkesvägledare, specialpedagog samt skolledning. Vi arbetar tätt tillsammans inom teamet och ut mot arbetslagen. Tillsammans ska vi skapa förutsättningar för goda resultat genom att ha gemensamma strategier med fokus på pedagogiskt ledarskap. Du ger elever och pedagoger stöd i arbetet med att utveckla våra elevers kunskaper och lärande.

KVALIFIKATIONER
Du är prestigelös, utvecklingsbenägen och delar vårt intresse att utveckla elevhälsan. Du uppskattar att arbeta i team och använder humor och glädje som redskap i vardagen. Du har höga förväntningar på eleverna, medarbetarna och dig själv. Du vill göra skillnad!
Du har specialpedagogisk högskoleutbildning samt erfarenhet av att arbeta i skolmiljö.
Publiceraddatum: 2014-06-26
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2014-08-12 Terminsstart eller enligt överenskommelse.Månadslön Individuell lön, ange lönekrav.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-01
Referens: A407609
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=12bbc260-edc7-42e4-8711-1d732fc677fc&TK=1e882398-02ab-47b7-afae-e827408a3ec6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Botkyrka kommun, Broängsskolan
Munkhättevägen 45
14785  TUMBA Sverige
Hemsida: http://www.broangsskolan.se
  
Platsannons

Lärare i förskola/Förskollärare.

Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.

ARBETSUPPGIFTER
Förskolan Måsen är en nio avdelningar stor förskola i Alby. Vi söker dig som vill arbeta nära barnen med ett språkutvecklande förhållningssätt. Vi ska lägga grunden för ett livslångt lärande. Verksamheten ska vara rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar.
På förskolan Måsen prioriterar vi barnens möjlighet att få befinna sig i en mindre grupp tillsammans med en aktiv och utvecklande pedagog.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha god kunskap kring läroplanens intentioner och en vilja att leka, utmana och utforska tillsammans med våra fantastiska barn. I uppdraget ingår det att dokumentera, och du är såklart behörig för legitimation.
Om du liksom vi tycker att förskolans uppdrag är otroligt viktigt och spännande så hoppas vi att du söker förskollärartjänst hos oss!

Sök oss gärna på Instagram: @albymasen
Välkommen!
Publiceraddatum: 2014-06-26
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2014-09-01Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-15
Referens: A407631
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2b3b2abb-f218-409e-b718-c278b72976c5&TK=88bfcf15-dfeb-4211-83c4-e9d6a5aac218
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Botkyrka kommun, Förskolan Måsen
Munkhättevägen 45
14785  TUMBA Sverige
Hemsida: http://skolor.botkyrka.se/masen/Sidor/default.aspx
  
Platsannons

Personlig assistent

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 12 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu en personlig assistent till Alexander, 15 år. Han bor med sin mamma, pappa, lillebror och deras hund i ett radhus i Vårby. På vardagarna går han i skolan i Skogås. Han är en pratglad, miljömedveten och social kille. Hans intressen är bland annat att åka tunnelbana, brandbilar och sopsortering. Alexander har en utvecklingsstörning och tourettes syndrom.

Vi söker dig, kille över 20 år som kan vara hans stöd i vardagen. Du ska vara en lugn och strukturerad person som uppmuntrar till aktivitet. Viktigt att du är mogen, ansvarsfull och kan sätta gränser. Du ska tala god svenska. I ditt uppdrag som personlig assistent ingår att uppmuntra och följa med på aktiviteter, hjälp vid toalettbesök, på- och avklädning, upprätta rutiner samt viss tillsyn.

Detta är ett uppdrag på deltid som är lämpligt att kombinera med annat deltidsjobb eller studier. En förutsättning är att du är flexibel med tider och ibland kan arbeta extra när din kollega har frånvaro. Det är en merit om du har erfarenhet av att jobba med ungdomar samt inom personlig assistans.

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.Arbetstid / Varaktighet: Deltid. Vardagseftermiddagar och helger enligt överrenskommelse. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde Juli
Kontaktperson: Emilia Persson


Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister.

Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/
Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss.
Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga.

Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Publiceraddatum: 2014-06-25
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratTimlön enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-07-25
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=5479%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Stockholm
11251  . Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Kurator

Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.

ARBETSUPPGIFTER
Brunnaskolan är en f-9 skola. Att vara kurator hos oss innebär bland annat handledning av lärare och elevsamtal i grupp och enskilt. I ditt arbete kommer du att ha nära kontakt med både lärare och, framför allt elever. Att bygga relationer och röra dig bland eleverna tillhör några av dina viktigaste uppgifter samt att arbeta proaktivt i samarbete med skolans elevhälsoteam. Även kontakten med vårdnadshavare är en viktig uppgift som kurator.

KVALIFIKATIONER
Erfarenhet krävs och adekvat utbildning är en förutsättning för att du ska vara aktuell för denna tjänst. Vi ser gärna att du har någon form av fortbildning inom kurativ/psykologisk verksamhet. Erfarenhet krävs. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete på grundskola.

ÖVRIGT
Observera att vi endast tar emot ansökningar via denna webb-plats
Publiceraddatum: 2014-06-25
Yrkesbenämning: Kurator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 60 Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2014-08-12 eller enligt överenskommelseMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-03
Referens: A407486
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=066f2f37-06b7-4483-9a08-ea380ff3965b&TK=387ea75b-ec1f-494c-8e90-62a33b76b8d6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Munkhättevägen 45
14785  TUMBA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärande fritidspedagog - förstelärare i Botkyrka

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Lägg därtill en mycket spännande skolkommun.

ARBETSUPPGIFTER
Utbildningsförvaltningen i Botkyrka arbetar för ett tydligt fokus på barn- och elevers livslånga lärande. Vi ska arbeta för en likvärdig skola där läroplanens syfte ska leda till att varje elev ska ha de bästa möjligheterna att göra sina framtida val. Varje elev ska mötas av vuxna som tror på att eleven lyckas. Skolan ska vara en plats där eleven utvecklar sina förmågor. Organisationen ska präglas av samarbete, att lära tillsammans och av varandra.
Botkyrka kommun prioriterar nu en satsning för utveckling av fritidshem. Vi vill anställa fem förstelärare med uppdrag att kartlägga och implementera arbetssätt som leder till framgång, synliggör resultat och drar slutsatser inför ett fortsatt utvecklingsarbete för kommunens fritidshem. Vi vill utveckla goda arbetsformer för hur fritidshemmet kompletterar skolan att stimulera elevernas utveckling och lärande. Vi vill även utarbeta nya arbetssätt där vi fångar, medvetandegör och fördjupar elevens intressen och lärande. De fem förstelärarna kommer att arbeta i olika områden i kommunen och handleds gemensamt i sina uppdrag.


KVALIFIKATIONER
Som förstelärare för fritidshem önskar vi att:
- du är nyfiken på hur läroplanen kan utveckla fritidshemsverksamheten och du är redo att lära nytt och lära om
- du har väl meriterad erfarenhet av arbete i fritidshem, vana att leda grupper och har ett konsultativt coachande förhållningssätt
- du är en fritidspedagog med stark förankring i både teori och praktik
- du är bra på att dokumentera, analysera och kan sätta ord på ditt arbete för att skapa en lärande och ett utmanande fritidshem för alla elever
- du är självständig och kan initiera och följa upp arbetet med att synliggöra fritidshemmens specifika uppdrag och skapa förutsättningar för personal på skolorna att driva utvecklingsarbete vidare på sina enheter
- du har förståelse och kunskap för hur man arbetar med kommunikativ förmågeutveckling
Pedagogisk högskoleexamen
Erfarenhet av utvecklingsarbete för fritidshem
Publiceraddatum: 2014-06-25
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2014-10-01 Anställningsform: I grunden en fast anställning som fritidspedagog. Tidsbegränsad projektanställning i två år som förstelärare.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-15
Referens: A406815
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=98104f61-3682-4b33-92ea-cf65e488fd08&TK=e62920c9-6e6b-4677-aadc-fecc2963caa3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Botkyrka kommun, Norra Botkyrka
Munkhättevägen 45
14785  TUMBA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare med No/Ma-inriktning - åk 4-6

Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.

Storvretskolan är en mångkulturell skola med många möjligheter. Vi står inför ett nytt expansivt skede med många spännande utmaningar. Till höstterminen kommer skolan att flytta in i nya fräscha lokaler och en del nya pedagogiska ideér kommer att utformas i syfte att alla elever ska nå målen.

ARBETSUPPGIFTER
Vi bygger upp en ny skolenhet åk 4-9 och därför söker vi nu en lärare till åk 4-6 med behörighet i NO och matematik. Tjänsten kan bli förstelärartjänst efter kvalificering enligt Botkyrkas meriteringssystem.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en erfaren och legitimerad lärare.
Publiceraddatum: 2014-06-24
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolans senare år
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2014-08-12Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-07-31
Referens: A406935
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=226267ca-64f6-4983-84fb-93d55c5e23bb&TK=cc5479ab-efe0-484d-bc8f-d8b8478477ac
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Botkyrka kommun, Storvretskolan
Munkhättevägen 45
14785  TUMBA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Specialpedagog

Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.

Vår skola, Borgskolan, är en F-6 skola mitt i Hallunda. De flesta av våra elever bor i närområdet och pedagogerna kan lätt ha undervisningen både på ängen, i skogen och vid Mälarens strand. Borgskolans ledord är kunskap, trygghet och hälsa.

På träningsskolan har vi i dag 37 elever Årskurs 1-9.


ARBETSUPPGIFTER
Vi behöver dig som vill vara med och utveckla verksamheten. Du har det pedagogiska ansvaret för en klass med fyra till åtta elever. I ditt arbetslag har du stöd av elevassistenter som du handleder. Vi har en träningsskola där en del av eleverna har även autism. Du ska ha erfarenhet av elever med utecklingsstörning och elever inom autismspektrat. Vi använder oss av tydliggörande pedagogik.KVALIFIKATIONER
Du har grundskollärar- eller föskollärarexamen med en påbyggnadsutbildning som specialpedagog alternativt speciallärare. Du har erfarenhet av arbete med elever inom autismspektrumtillstånd och utvecklingsstörning.

ÖVRIGT

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss.
Publiceraddatum: 2014-06-24
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2014-08-12 En tillsvidare tjänst och ett vikariat.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-07-27
Referens: A399979
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=744c8223-9bf5-4ce5-9d1f-6d00f1d3bfa0&TK=a74ebd32-6323-488f-896f-1dc27a59f40b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Botkyrka kommun, Borgskolan
Munkhättevägen 45
14785  TUMBA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lagerarbetare Frukt/Grönt

Jag söker en person som ska arbeta som plockar på ett frukt- och grönsakslager.
Vi plockar till privatpersoner, därför är det viktigt att man kan kontrollera kvalitén mycket noga.
Det är ett högt tempo och det är viktigt att man kan ta egna initiativ.

Jag söker en person med körkort, detta pga. att vi börjar jobba kl. 03:00 och det kan vara svårt att ta sig via kollektivtrafiken.

Vi börjar arbeta kl. 03:00 och slutar när vi är klara för dagen, därför kan arbetasdagarna se olika ut.

Du är en person med hög arbetsmoral, egen initiativtagare, kan hålla högt tempo och tycker att det är kul att arbeta.

Kontakta Sandra Holm på mejl: sandra@hedenbys.se
Publiceraddatum: 2014-06-23
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: sandra@hedenbys.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SWEDLOGISTIK PÅ LÅNGEBERGA AB
Tuna Gårdsväg 11
14743  Tumba Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

TAXIFÖRARE

Vi är ett taxiåkeri som etablerades 2010 med tre taxibilar och sex anställda.

Vi söker nu taxiförare med taxilegitimation.

Intresserad? Ring Ibrahim på telefon 072-7166166
Publiceraddatum: 2014-06-19
Yrkesbenämning: Taxiförare/Taxichaufför
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ibrahimosman37@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hafco AB
Box 3017
14503  NORSBORG 
Hemsida:
  

Platsannons

GATEline AB söker en teknisk säljare

GATEline AB är den ledande distributören av programvara med tillhörande tjänster för elektronikkonstruktion på den nordiska marknaden och har 30 års erfarenhet i branschen.
Vi representerar ett antal världsledande tillverkare med vilka vi har nära relationer. Till exempel är vi en Cadence Channel Partner med stort ansvar för marknadsföring, försäljning och support av Cadence Design Systems produkter för konstruktion av mönsterkort.

GATEline befinner sig i en expansiv utvecklingsfas och söker därför en erfaren teknisk säljare med ansvar för vår tillväxt i Finland.

Som teknisk säljare hos oss är du den drivande personen genom hela försäljningsprocessen vilket bland annat innebär arbete med prisförhandlingar och offerskrivande till våra kunder, nya som befintliga. I arbetet ingår även uppföljning med avseende teknik och metodik hos våra kunder. Arbetet sker både enskilt och i team med övriga medarbetare i organisationen. Det är viktigt att du som teknisk säljare kan bygga, bevara och utveckla relationer med befintliga och nya kunder.

Som teknisk säljare hos GATEline får du ett variationsrikt och utmanande arbete i ett starkt och expansivt företag i en stabil bransch. Vår organisation har högt i tak och korta beslutsvägar vilket uppmuntrar till samtal och frågor. Vi sätter stor vikt till dina personliga egenskaper vilket innebär att du bör vara en utåt riktad person med ett utvecklat affärssinne och tekniskt kunnande samt ha förmåga att komma till avslut. Du ska vara lösningsorienterad och ha god kännedom om de produkter vi säljer d.v.s. programvara för framtagning av underlag för att tillverka elektronik. I tjänsten ingår en hel del resande.

Placeringsort: Sverige/Finland
Anställningsform: Heltid

Din profil:
Som lägst gymnasieutbildning med teknisk inriktning.
Erfarenhet av teknisk försäljning.
Språkkunskaper: Flytande i tal och skrift gällande finska och engelska. Motsvarande i svenska är ett önskemål men inte ett krav.
Körkort
Publiceraddatum: 2014-06-18
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-25
Referens: GL-100010
Webbplats:
Epostadress: hr@gateline.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: GATEline
Alfred Nobels Allé 214
14648  TULLINGE Sverige
Hemsida: http://www.gateline.se
  
Platsannons

Vikarierande undersköterska till Attendo Lindhovshemmet

Attendo är Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag. Vi har närmare 17 500 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vi utgår från den enskildes behov och förutsättningar i vårt arbete med att stärka individen, oavsett verksamhetsområde.


Underksöterska till korttidsavdelning på vackert belägna Lindhovshemmet!

Attendo Lindhovshemmet ligger vackert beläget i Tumba med utsikt över Kvarnsjön. Totalt finns 54 lägenheter, inriktning med både korttidsplatser och permanenta platser.

Vi söker nu en ny kollega för ett vikariat till en av våra korttidsavdelningar! Du arbetar tillsammans med sjuksköterska och rehabpersonal för att göra det bästa för brukaren i dennes vardag. Arbetet ställer höga krav på eget ansvar, flexibilitet och initiativförmåga. Struktur, rutiner och planering är nyckelord för att verksamheten ska fungera på ett tryggt och säkert sätt.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med minst två års dokumenterad erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorg, tidigare arbete på korttidsavdelning är meriterande. Dokumentationsvana är ett krav, vi dokumenterar i systemet Safedoc.

Tjänsten är på 80 % under sex månader, tillträde i september 2014, möjlighet till eventuell förlängning.

Rullande schema dag/kväll/helg med tjänstgöring varannan helg.


Intervjuer kommer att ske fortlöpande, varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2014-06-18
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid80 % VikariatEnligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-05
Referens: 4786
Webbplats: http://www.attendo.se/tj%C3%A4nster/vikarierande-undersk%C3%B6terska-till-attendo-lindhovshemmet
Epostadress: christina.karlsson3@attendo.se
Övrigt: Mer information om tjänsten finns under länken "Ansök via extern webbplats".
Arbetsplats: 
Adress: Attendo
Sandstuguvägen 4-8
14760  Uttran Sverige
Hemsida: www.attendo.se
  
Platsannons

Sökes: Engagerad klasslärare år 1-5

Har du precis tagit studenten och är motiverad att snabbt komma ut i arbetslivet? Är du en naturlig ledare som har lätt för att förmedla din kunskap till andra? Är du redo för nya utmaningar? Då hoppas vi att du vill höra av dig till Lärarförmedlarna!

Om Tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta som lärarvikarie i de yngre åldrarna; från förskoleklass till årskurs fem. Du kommer att arbeta som klasslärare hos våra kunder, på olika skolor runt om i Stockholm. Vi erbjuder dig ett betydelsefullt arbete med stor frihet. Du får möjlighet att jobba inom olika pedagogiska inriktningar på både längre och kortare uppdrag. Hos oss får du möjlighet att på kort tid skaffa dig erfarenheter och meriter, som du kan använda för lång tid framöver.

Din Profil

Du bör ha minst 6 månaders erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar eller av annan pedagogisk verksamhet. Det kan vara som scoutledare, idrottstränare eller kolloledare. Kan du även undervisa inom andra ämnen och åldrar i skolan? I så fall är detta en fördel som gör att vi har möjlighet att matcha dig mot flera uppdrag.

Din Roll

I rollen som vikarie behöver du vara ansvarstagande, självgående och lyhörd. Vi tror att du är hängiven och engagerad uppdraget att arbeta med barn och ungdomar. Du är en god vuxen förebild och trivs tillsammans med människor med olika bakgrunder och förutsättningar. Du har förmåga att anpassa dig och är ödmjuk inför de situationer du möter.

Låter det intressant? Registrera din ansökan redan idag!

Om Lärarförmedlarna

Lärarförmedlarna rekryterar och hyr ut personal till världens viktigaste jobb - lärarvikarier i förskola, skola och utbildningssektor. Sedan 1999 har vi hjälpt våra kunder att hitta rätt medarbetare och chefer. Lärarförmedlarna är ett auktoriserat bemanningsföretag. Under 2012 tilldelades vi utmärkelserna DI Gasell, VA Superföretag, UC 5 och Soliditet AAA för välskötta affärer. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.lararformedlarna.se

Varaktighet/Arbetstid

Deltid/heltid

Lön

Fast lön efter överenskommelse
Publiceraddatum: 2014-06-17
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolans tidigare år
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-01
Referens: 300
Webbplats: http://www.lararformedlarna.se/jobb?jaid=300
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Lärarförmedlarna
People Productions Sweden AB
10451  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.lararformedlarna.se
  

Platsannons

Rivningsarbetare/renovering

Bellsite Entreprenader är ett företag som väcker olika fastigheter till liv genom att få fram den skinande delen av huset via renoveringar och ombyggnationer i fastigheterna.

Rivningsarbete/Renovering sökes:

Normala arbetsuppgifter är att man skall riva samt renovera upp nytt liv åt husen. Finns även målning samt kakelarbete.

Du skall kunna riva för de mesta samt snickra Språkkunskap: Arabiska, Syrianska
Publiceraddatum: 2014-06-17
Yrkesbenämning: Reparationssnickare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-06
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ja_sabo@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: BELLSITE ENTREPRENADER
Bronsgjutarvägen 47
14572  NORSBORG 
Hemsida:
  

Platsannons

Bibliotekarie

Är du vår nya bibliotekarie?

Nu söker vi en engagerad bibliotekarie som ska driva och utveckla Mångkulturellt centrums unika bibliotek med landets främsta samling av litteratur, rapporter och pressklipp med inriktning på migration, etnicitet, integration, kulturmöten, främlingsfientlighet, rasism och kulturell mångfald i Sverige under 1900-talet.

Vi tror att du har en hög servicenivå i mötet med våra låntagare. Att du har ett starkt intresse för våra frågor och gärna också ämneskompetens. Utöver sedvanliga biblioteksuppgifter ska du bidra med att sprida kunskap om biblioteket och i det arbetet ha ett nära samarbete med vårt kommunikationsteam. I tjänsten ingår också att tillsammans med övrig verksamhet utveckla programverksamhet i biblioteket, så du får gärna ha erfarenhet av att planera program och produktion av olika kulturaktiviteter.

Vi söker dig med examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller annan likvärdig utbildning. Du ska ha erfarenhet av praktiskt biblioteksarbete och vara intresserad av forskning och folkbildning. Vidare ser vi gärna att du har goda kunskaper om internationell migration och etniska relationer. Mycket god svenska och engelska i tal och skrift är ett krav, ytterligare språkkunskaper är meriterande. Det är också ett plus om du har grundläggande arkivkunskaper.

Dina personliga egenskaper är viktiga. Du tänker kreativt och ser utvecklingsmöjligheter, och finner på så sätt nya metoder och arbetssätt. Du arbetar lika gärna individuellt som i grupp, och är bra på att skapa kontakter.
Publiceraddatum: 2014-06-16
Yrkesbenämning: Bibliotekarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: nina.edstrom@mkc.botkyrka.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: STIFT SVERIGES INVANDRARINSTITUT OCH MUSEUM

14785  TUMBA Sverige
Hemsida: http://www.mkc.botkyrka.se
  
Platsannons

Lärare i textilslöjd

Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ansvara för undervisning i textilslöjd i åk 3-9 tillsammans med en kollega. Du kommer även att undervisa i förberedelsegrupper för nyanlända elever. I tjänsten ingår även mentorskap. Du ingår i ett av skolans arbetslag där du är med och driver den pedagogiska utvecklingan framåt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en behörig lärare i slöjd. Du ska helst ha dokumenterad arbetslivserfarenhet från undervisning av elever i grundskolan, samt ha ett starkt intresse för ditt ämne.
Du ska ha kunskap om och erfarenhet av att skriva skriftliga omdömen, pedagogiska planeringar, samt att sätta betyg.
Önskvärt är att du har erfarenhet av att arbeta med elever som har ett annat modersmål än svenska.
Du ska vara lösningsfokuserad och ha ett positivt förhållningssätt och bemötande till barn, föräldrar, arbetskamrater och andra på skolan.

ÖVRIGT
Tjänsten kan tillsättas löpande under rekryteringstiden.
Tjänsten kan komma att tas i bruk vid övertalighet i kommunen.
Publiceraddatum: 2014-06-16
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolans senare år
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2014-08-12 , upphör: 2015-06-10 Vikariat för tjänstledig lärare.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-07-27
Referens: 14.11.6506
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0d19250f-7aef-41b2-a8b5-4b33cbca7fae&TK=a2ce2dac-ab3c-4a67-aeae-f831f5d1306f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan
Munkhättevägen 45
14785  TUMBA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i musik

Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.

ARBETSUPPGIFTER
Ansvarig för undervisning i musik i åk 2-9. Du kommer även att undervisa förberedelsegrupper för nyanlända elever. I tjänsten ingår även mentorskap. Du ingår i ett av skolans arbetslag där du är med och driver den pedagogiska utvecklingen framåt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en behörig lärare i musik.
Du ska helst ha dokumenterad erfarenhet från undervisning i grundskolan samt ha ett starkt intresse för ditt ämne. Du ska ha kunskap om och erfarenhet av att skriva skriftliga omdömen, pedagogiska planeringar, samt att sätta betyg. Önskvärt är att du har erfarenhet av att arbeta med elever som har ett annat modersmål än svenska. Du ska vara lösningsfokuserad och ha ett positivt förhållningssätt och bemötande till barn, föräldrar, arbetskamrater och andra på skolan.

ÖVRIGT
Endast behörig lärare kan komma i fråga för en tillsvidaretjänst. Tjänsten kan tillsättas löpande under anställningstiden. Tjänsten kan komma att tas i bruk vid övertalighet i kommunen. Tjänsten annonseras endast på detta sätt och vi undanber oss kontakter från andra aktörer.
Publiceraddatum: 2014-06-16
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolans senare år
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2014-08-12Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-07-27
Referens: 14.12.6506
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=51fe1289-bd1c-4f94-b570-a04c3274d8b5&TK=1aaf0def-ab26-45a8-b553-06229e4153ea
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan
Munkhättevägen 45
14785  TUMBA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

PRESSARE AV KLÄDER

Majetvätten kemtvättar och pressar kläder. Vi behöver nu en pressare som pressar både kavajer och byxor.
Du behöver inte prata svenska, om du pratar engelska, arabiska eller spanska kan du jobba med oss.
Det är bra om du har rätt till nystartsjobb eller instegsjobb samt lönebidrag bara du klarar av jobbet.
Du har jobbat åtminstone några månader som pressare.
Ring för information om du är intresserad.
Publiceraddatum: 2014-06-16
Yrkesbenämning: Tvätteriarbetare/Tvättbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-16
Referens:
Webbplats:
Epostadress: morad1968@hotmail.com
Övrigt: Du kan ansöka både genom att ringa och mia mail.
Arbetsplats: 
Adress: MAJETVÄTTEN HANDELSBOLAG
Kumla Gårdsväg 33 F
14563  NORSBORG 
Hemsida:
  
Platsannons

Farmaceut till Cura apoteket Norsborg

Cura apoteket ägs av ICA och är Sveriges öppnaste apotek. Hittills har vi öppnat över 60 apotek i större ICA-butiker och fler är planerade. Nu söker vi en positiv och engagerad Farmaceut till vårt apotek på Maxi i Botkyrka.
Omtanken om kunden är central för oss på Cura apoteket och vårt fokus är att göra det enklare att må lite bättre. Hos oss är det möjligt att hämta ut recept eller uträtta andra apoteksärenden vid samma tillfälle som man gör sina övriga inköp på ICA. Dessutom erbjuder vi generösa öppettider. Är du redo att vara med på resan mot Sveriges bästa kundupplevelse?

Rollen som Farmaceut kretsar kring kundmöten och rådgivning. Det innebär snabba växlingar mellan receptservice och att ge råd inom egenvård, men även att du ägnar dig åt ansvarsfull försäljning. Som en del av Cura apoteket bidrar du till att vi fortsätter utvecklas och vara kundens lokala favoritapotek. Genom vårt unika läge får du också chansen att tillsammans med ICA-butiken skapa ett riktigt bra kunderbjudande.

Du är en utåtriktad Farmaceut som trivs som bäst när du får arbeta nära kund och i en omväxlande miljö, med arbetsuppgifter som kretsar kring såväl rådgivning som försäljning. Att du är engagerad och självständig som person innebär bland annat att du kan ta initiativ och ständigt hittar nya förbättringsmöjligheter. Vidare arbetar du lika bra på egen hand som i grupp och uppskattar ett högt tempo och närheten till stora kundflöden - en naturlig del av att arbeta på ett apotek som ligger i en stor livsmedelsbutik.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.
Publiceraddatum: 2014-06-11
Yrkesbenämning: Farmacevt/Apotekare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning med provanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-07-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Gå in på www.curaapoteket.se och registrera din ansökan. Intervjuer sker löpande
Arbetsplats: 
Adress: CURA apoteket
BOX 1477
17128  SOLNA Sverige
Hemsida: http://www.ica.se
  
Platsannons

Skolkurator med intresse för lärande

Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.

ARBETSUPPGIFTER
På Fittjaskolan har vi sedan 2011 gjort ett omfattande förändringsarbete där elevernas lärande är verksamhetens fokus i skolans alla processer. Vi har använt oss av forskningsknuten handledning av Leili Falsafi (Learner identety, 2011) på skolledningsnivå och arbetslagsnivå inledningsvis. Sedan 2013 har handledningen inriktas på elevhälsoarbetet och de metodiska samtalen som teamet använder för att medvetandegöra eleverna om deras läridentitetsutveckling. Vid samtalen uppkommer framgångsfaktorer och hinder för elevens lärande, vilket är viktig information när skolan ska utveckla undervisningen för verksamheten i allmänhet och eleven i synnerhet.
Du kommer ansvara för de kontakter som behövs med socialtjänsten.

KVALIFIKATIONER
Du är öppen för att se nya arbetssätt och du tror att en elev som är fångad av ett lärande använder sig av konstruktiva identiteter. Du tror på att elever inte är utan de blir av sitt sammanhang och att du kan vara med och påverka elevens sammanhang.
Du tror att du genom din samtalsmetodik kommer kunna ställa de frågor som behövs så att eleven själv sätter ord på det som är viktigt för hens läridenitetsutveckling.
Du är nyfiken på att vara med om att påverka och utveckla skolan på ett nytt, forskningsanknutet sätt.

Tjänsten börjar som vikariat, och det finns möjlighet till fast anställning. Din närmaste chef är kurator och du kommer bli väl inskolad av henne och de övriga i teamet. Teamet kommer att ha fortsatt handledning av Leili Falsafi.

Om annonsen kittlar din nyfikenhet tycker vi att du ska söka tjänsten. Skriv i såfall ett personligt brev om varför du tror att du passar för just den här unika tjänsten.
Publiceraddatum: 2014-06-09
Yrkesbenämning: Kurator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelseEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-03
Referens: A403096
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ce0c790f-c52b-4287-9ef9-0af5515d46cd&TK=b25e173b-67f0-40a3-9896-d8ff774c6ad2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Botkyrka kommun, Fittjaskolan
Munkhättevägen 45
14785  TUMBA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Barnmorska inom mödravård/MVC

Vill du jobba som barnmorska i en mångkulturell miljö i södra Stockholm? Är du intresserad av att arbeta på en barnmorskemottagning som blivit utnämnd till Årets Nyföretagare?

Om svaret är ja på frågorna ovan är Du välkommen att söka till oss på Mammaproffsen MVC & Hälsocenter i Alby. Vi söker en barnmorska med förskrivningsrätt och gärna med erfarenhet från arbete med mödravård som vill arbeta som timanställd hos oss. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga och ett öppet bemötande och förhållningssätt till patienter och medarbetare.

Vi är ca 7 medarbetare på mottagningen som arbetar tillsammans; gynekologer, barnmorskor, en undersköterska samt en affärsutvecklare/VD.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar varierat mottagningsarbete med patientbesök, läkemedelshantering, preventivmedelsrådgivning, graviditetsrådgivning samt kontakter med anhöriga. Det ingår också att du kan hantera olika system såsom Obstetrix och TakeCare.

Kvalifikationer:
Legitimerad barnmorska. Det är meriterande men inget krav med vana från mödravård. Tjänsten kräver flexibilitet och noggrannhet samt hög grad av empati.

Lön:
Enligt kollektivavtal eller överenskommelse + förmåner (exvis friskvårdsbidrag, cykel, SL-kort etc.).

Tillträde:
Löpande

Du som är intresserad av att arbeta på en privat barnmorskemottagning med många specialiteter och med positiv anda, hör av dig!
Publiceraddatum: 2014-06-06
Yrkesbenämning: Barnmorska, öppen vård/mödravård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidVi söker någon som vill jobba som timanställd och vi tillämpar tre månaders provanställning.Friskvårdsbidrag, cykel, SL-kort, fri parkering etc. efter ök.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@mammaproffsen.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: MAMMAPROFFSEN SVERIGE AB
ALBYVÄGEN 8
14559  NORSBORG Sverige
Hemsida: www.mammaproffsen.se
  

Platsannons

Barnmorska inom mödravård/MVC

Vill du jobba som barnmorska i en mångkulturell miljö i södra Stockholm? Är du intresserad av att arbeta på en barnmorskemottagning som blivit utnämnd till Årets Nyföretagare?

Om svaret är ja på frågorna ovan är Du välkommen att söka till oss på Mammaproffsen MVC & Hälsocenter i Alby. Vi söker en barnmorska på heltid fr.o.m. september med förskrivningsrätt och gärna med erfarenhet från arbete med mödravård. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga och ett öppet bemötande och förhållningssätt till patienter och medarbetare.

Vi är ca 7 medarbetare på mottagningen som arbetar tillsammans; gynekologer, barnmorskor, en undersköterska samt en affärsutvecklare.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar varierat mottagningsarbete med patientbesök, läkemedelshantering, preventivmedelsrådgivning, graviditetsrådgivning samt kontakter med anhöriga. Vi har datasystemen Obstetrix och TakeCare.

Kvalifikationer:
Legitimerad barnmorska, gärna med vana från mödravård. Det är meriterande med utbildning inom ultraljud. Tjänsten kräver flexibilitet och noggrannhet samt hög grad av empati.

Lön:
Enligt kollektivavtal + förmåner (exvis friskvårdsbidrag, cykel, SL-kort etc.).

Tillträde:
Fr.o.m. september eller oktober 2014

Du som är intresserad av att arbeta på en privat barnmorskemottagning med många specialiteter och i mycket positiv anda, hör av dig!
Publiceraddatum: 2014-06-06
Yrkesbenämning: Barnmorska, öppen vård/mödravård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi tillämpar tre månaders provanställningFriskvårdsbidrag, cykel, SL-kort, fri parkering etc. efter ök.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@mammaproffsen.se
Övrigt: Vi söker en person att jobba hos oss fr.o.m. september eller oktober
Arbetsplats: 
Adress: MAMMAPROFFSEN SVERIGE AB
ALBYVÄGEN 8
14559  NORSBORG Sverige
Hemsida: www.mammaproffsen.se
  
Platsannons

Vi behöver fler socialsekreterare

Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.

Vi vill att medborgarna ska ha förtroende för Socialtjänsten i Botkyrka och vända sig till oss när de behöver det så att små bekymmer inte ska bli stora problem.Vårt arbete präglas av alla människors lika värde. Vi utgår från människors egen förmåga och eget ansvar på ett jämlikt, rättvist och tryggt sätt.

För att nå bästa möjliga resultat för brukarna satsar vi på att ständigt förbättra vår kvalité och utveckla våra metoder. Viktiga resurser i det arbetet är FoU Södertörn med kunskap om aktuell forskning och ett nära och engagerat samarbete med externa och interna samarbetspartners.

Vi är ca 400 personer som arbetar inom något av områdena: barn och unga, socialpsykiatri, försörjningsstöd, beroende och missbruk, eller boendefrågor

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder vi dig ett spännande och utvecklande arbete i en ny organisationsstruktur där du får vara med redan från start. För att möta ökade krav på fördjupad kompetens för socialsekreterare som arbetar inom området myndighetsutövning barn och unga inom socialtjänsten inleder vi under hösten en utbildningssatsning. Våra medarbetare erbjuds möjlighet att, delvis på arbetstid, vidareutbilda sig inom barnavårdsområdet på poänggivande högskoleutbildning (avancerad nivå).
För att klara arbetet med våra barn och unga samt deras familjer behöver vi fler medarbetare. Vi söker både dig som är erfaren och dig som är ganska ny i yrket. Det viktiga är att du tycker att det bästa med jobbet är brukararbetet. De dagar då du ser att ditt samarbete med brukaren har lett till en förändring, känns extra stimulerande.

Vi söker dig som vill arbeta inom något av områdena: mottagning, utredningar, familjehem eller familjerätt. För rätt person, som arbetat minst tre år, finns möjlighet till en nyinrättad roll som senior socialsekreterare – en karriärtjänst. Till de seniora tjänsterna söker vi dig som är redo att ta extra ansvar för helheten både inom enheten och i samarbetet med andra. Du är självständig i din yrkesutövning och lojal mot beslutade metoder och arbetssätt. Du tycker att det är roligt att dela med dig av din erfarenhet till kolleger och vill vara aktiv i arbetsgruppens utvecklingsarbete.

Socialförvaltningen i Botkyrka har en stor egen öppenvård med bland annat familjebehandling, insatser för familjer där våld förekommer, familjerådslag, mini-Maria och områdessekreterare. Vi erbjuder extern handledning, friskvårdssubvention och vi har årsarbetstid.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har socionomexamen. Arbetet med dokumentation fyller drygt hälften av arbetstiden, därför krävs god förmåga att uttrycka sig väl i både tal och skrift. Du bör känna dig bekväm i rollen som myndighetsutövare. Du behöver vara strukturerad i ditt arbete, ha en god analytisk förmåga och vara duktig på att samarbeta, både med kolleger och andra interna och externa samarbetspartners. Du känner väl igen dig i Botkyrkas ledord: öppen, orädd, energisk och medborgarfokuserad.
Meriterande är om du har:
- arbetat minst ett år med utredningar/ myndighetsutövning barn och unga
- vidareutbildning på magister eller masternivå inom ett för arbetet relevant område
- arbetat aktivt med BBIC som stöd i ditt utredningsarbete inom socialtjänsten
- utbildning och kunskaper i SAVRY, ADAD, Signs of Safety, MI och Systemteoretisk utbildning.

Skicka in din ansökan så fort du har möjlighet. Vi kommer att anställa fortlöpande och även under tiden annonsen ligger ute.
Publiceraddatum: 2014-06-06
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. TillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-10
Referens: 2014:40
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b369750a-0da1-440c-9d40-2a7d21d2ddcd&TK=5125fed8-d4b8-4f60-9856-703ade3e057b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Botkyrka kommun, Socialförvaltningen, Utredningsenheten
Munkhättevägen 45
14785  TUMBA Sverige
Hemsida: http://www.botkyrka.se/stodochomsorg
  

Platsannons

Taxiförare ( Jalvi Transport & Bilservice )

Söker vi Flera Förare som kan jobba Heltid, Deltid, Extra, Helger.

För att få köra taxi måste du ha fyllt 21 år och ha haft svenskt körkort i minst 2 år. Vi söker seriösa taxiförare till ett expanderade taxiföretag. Vi söker i första hand dig med Taxiförarlegitimation, har du sedan Taxi Kurir Legitimation så är det en merit.

Om ni är två sökande som vill dela bil så går det att ordna.

Har egen Bilverkstad i Masmovägen 21 B, 143 32 Vårby.

Skicka CV och personlig brev och vi hör av oss.
Publiceraddatum: 2014-06-01
Yrkesbenämning: Taxiförare/Taxichaufför
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jalvibilservice@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jalvi Transport & Bilservice
RÅDMANSBACKEN 25 LGH 1201
14556  NORSBORG Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lastbilsmekaniker

Tumba Lastvagnar & Maskin AB är ett åkeri med lång erfarenhet av transporter inom bygg & anläggning. Vi är anslutna till Stockholms Åkeri AB som är en av Stockholms största transportförmedlingar.

Vi söker nu till vår verkstad en erfaren lastbilsmekaniker som ska arbeta med service och reparationer av lastbilar och påbyggnationer av olika fabrikat.

Tjänsten kräver lång erfarenhet samt att man som person är självgående och tar stort ansvar.

I vår verkstad har vi all nödvändig utrustning för reparationer och service av lastbilar, vi har även diagnosinstrument för elektronisk felsökning.

För rätt person finns goda förtjänstmöjligheter.
Publiceraddatum: 2014-05-30
Yrkesbenämning: Lastbilsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning 6 månader
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-07-29
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info.tumbalastvagnar@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: TUMBA LASTVAGNAR OCH MASKIN AB
BOX 28
14721  TUMBA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

CHAUFFÖR C-KÖRKORT

Chaufför med C körkort sökes till körningar inom Stockholm.

Våra kunder kräver kvalitet så du har ett trevligt sätt och är pålitlig. Naturligtvis har du goda referenser.

Ring för att beställa träff på telefon 08-53175020

Välkommen!
Publiceraddatum: 2014-05-30
Yrkesbenämning: Distributionsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-07-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: CEGE TRANS AB

14553  NORSBORG 
Hemsida:
  

Platsannons

CHAUFFÖR CE-KÖRKORT

Chaufför med CE körkort sökes till körningar i hela landet.

Våra kunder kräver kvalitet så du har ett trevligt sätt och är pålitlig. Naturligtvis har du goda referenser.

Ring för att beställa träff på telefon 08-53175020

Välkommen!
Publiceraddatum: 2014-05-30
Yrkesbenämning: Distributionsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-07-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: CEGE TRANS AB

14553  NORSBORG 
Hemsida:
  

Platsannons

TAXIFÖRARE

Taxi 020 söker en förare med taxilegitimation och minst ett års erfarenhet, seriös och pålitlig för dag- och nattpass. Tillsvidare anställning med 6 månaders provanställning.
Ring för ett personligt möte direkt med Åkaren .på telnr: 0763692014, 0766421427.
Eller majla till: barafrem@hotmail.com
Publiceraddatum: 2014-05-27
Yrkesbenämning: Taxiförare/Taxichaufför
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvisionslön Om föraren får stöd från arbetsförmedling kan vi erbjuda en fast lön om föraren är seriös.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-27
Referens:
Webbplats:
Epostadress: barafrem@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Taxi 020

14560  NORSBORG 
Hemsida:
  

Platsannons

DUKTIGA TAXI FÖRARE MED BRA BETALNING

Välskött och stabilt Taxibolag söker förare för heltid dag / natt
seriöst och professionellt taxibolag inom Taxi Kurir som präglas av stabila relationer med såväl våra kunder som medarbetare. Vi är i dagsläget 20 välskötta och nya bilar. Vi har mycket att göra och behöver därför nu ytterligare medarbetare till vår verksamhet.


De aktuella bilarna utgår ifrån många orter i stor Stockholm För att göra livet enkelt för dig som chaufför så är det bra om du bor i närheten. Självfallet är vi öppna för att diskutera med dig som bor nån annanstans i satan.

Vi söker för dag samt nattjänstgöring heltid, och naturligtvis är även extra personal intressant.

Du skall vara seriöst intresserad av att köra taxi, annars behöver du inte svara på denna annons.

Självklart är du serviceinriktad, social och ansvarskännande och du vet att jobbar man mycket och rätt, så finns det bra pengar att tjäna!

Givetvis har du taxiförarlegitimation. Vi kan stå för Taxi Kurir utbildningen.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande så det är bra om du är tidig med din ansöka
Publiceraddatum: 2014-05-20
Yrkesbenämning: Taxiförare/Taxichaufför
Antal platser: 30
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVanlig anställning/Tillsvidare/Heltid/Fast lön + rörlig lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-10-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Hossam@sevenstarservice.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SEVEN STAR SERVICE AKTIEBOLAG
ALBYVÄGEN 10
14559  NORSBORG Sverige
Hemsida: http://sevenstarservice.se
  

Platsannons

Taxiförare

Taxiförare sökes till taxi Kurir till garaget i Tumba eller Alby.
Du har förarlegitimation.
Vi ser helst personer som är kvalificerade för nystartsjobb eller annat lönesubvention. Är du det och saknar legitimationen betalar vi utbildningen.
Mejla eller ring dagtid.
Publiceraddatum: 2014-05-06
Yrkesbenämning: Taxiförare/Taxichaufför
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: sayedhassan_1914@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Radina
Tingsvägen 27
14556  NORSBORG 
Hemsida:
  

Platsannons

Erfaren Bilmekaniker Sökes

Vi söker en Bilmekaniker / Fordonstekniker till vår Bilfirma i Hallunda/Alby, tjänsten är på heltid.

Vi söker Dig som är noggrann och har ett gott ordningssinne. Du tycker att det är kul med nya utmaningar, har lätt för att arbeta i grupp samt förstår vikten av kundservice och kundvård.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär i huvudsak att utföra service, tillbehörsmontering, felsökning och reparationer på personbilar och lätta transportbilar.
Vi är en bilfirma som endast jobbar med egna bilar. Detta innebär att vi ej utför service/reparationer för bilar vi inte äger/säljer.

Din profil:
Vi söker dig som har några års erfarenhet av yrket antingen i Sverige eller annat land. Du är teknikintresserad och har teknisk förståelse.

Vi ser gärna att sökande är berättigad till någon form av anställningsstöd via arbetsförmedlingen.

Välkommen med din ansökan snarast!
Publiceraddatum: 2014-05-01
Yrkesbenämning: Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidEnligt ök.Enligt ök.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@annabilcenter.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Anna Bilcenter AB
Gesällvägen 6
14563  Norsborg Sverige
Hemsida: http://www.annabilcenter.se
  

Platsannons

Bilförsäljare sökes Omgående

Vi söker en Säljare till vår Bilfirma i Hallunda / Alby, tjänsten är på heltid / deltid enligt ök.

Arbetet innebär att man kommer att arbeta med försäljning och annonsering i vår bilhall, mot både privatpersoner och företag.

Du som är intresserad av att arbeta som bilförsäljare ska ha erfarenhet av bilhandel sedan tidigare.
Du ska vara van att arbeta med planerad försäljning, vara initiativrik och ha lite skinn på näsan. Du ska vara duktig på att bemöta kunder, göra behovsanalys och komma till avslut i din försäljning.

För att må bra på jobbet och trivas med detta arbete ser vi att du som person är initiativrik, envis och lyhörd. Du ska trivas med att arbeta i ett högt tempo och har ett stort engagemang i ditt arbete. Självklart har du ett stort intresse och bred kunskap om olika bilmärken.

Vi ser gärna (ej krav) att sökande är berättigad till någon form av anställningsstöd via arbetsförmedlingen.

Välkommen med din ansökan snarast!
Publiceraddatum: 2014-04-28
Yrkesbenämning: Bilförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidFastlön & Provision kan kombineras enligt ök om så önskas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-07-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@annabilcenter.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Anna Bilcenter AB
Gesällvägen 6
14563  Norsborg Sverige
Hemsida: www.annabilcenter.se
  
Platsannons

Produktionschef sökes till Bäckström Anläggning

ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning, installation och mark. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se.

Bäckström Anläggning AB grundades våren 2007 ur Bäckström Stockholm för att renodla anläggningssidan. Målsättningen är att jobba med offentliga och större privata aktörer i Stockholmsregionen. Idag omsätter Bäckström Anläggning ca 300 Mkr och har ca 50 medarbetare. Nu expanderar företaget kraftigt och behöver göra flera strategiska anställningar för att fortsätta sin framfart!

Som produktionschef på Bäckström Anläggning kommer du att självständigt driva produktionen framåt i de projekt du är ansvarig för. Du leder och planerar det dagliga arbetet och är ansvarig för att hålla tidplan och budget samt motivera medarbetarna i projektet. Vidare ingår kontinuerligt arbete med kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Kvalifikationer för den produktionschef som sökes:

- Byggteknisk utbildning

- Minst 3 års erfarenhet från liknande tjänst.

- Entreprenadjuridik, Bas U+P

- Erfarenhet att arbeta i projekthanteringsprogram.

- Vara duktig att hantera medarbetare och kunder.Vem är du som söker?

Vi tror att du som person trivs i en organisation som sätter högt värde på etik och moral. Du drivs av att arbeta mot högt uppsatta mål och att nå dem. Teamkänsla är viktigt för dig på din arbetsplats och du har inga problem med att hugga i där det behövs.

Vill du vara med om en rolig och utvecklande resa med Bäckström Anläggning - registrera din ansökan till tjänsten som produktionschef på vår hemsida www.expanderamera.se. Eller maila in din ansökan till julia.olsson@expanderamera.se. Urval och intervjuer sker löpande.


Vid frågor om tjänsten ring Julia Olsson på 08-530 34 378.

Märk din ansökan: Produktionschef till Bäckström Anläggning

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställningTillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Publiceraddatum: 2014-04-22
Yrkesbenämning: Platschef, anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-30
Referens:
Webbplats: http://www.expanderamera.se/index.php?cid=31&pid=234&mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=332
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ExpanderaMera AB
Tegeluddsvägen 100
11528  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Redovisningsekonom

Vi söker nu en redovisningsekonom till vår kund Botkyrka kommun. Uppdraget är på sex månader med möjlighet till ytterligare sex månader.


Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att arbetat på ekonomienheten vid kommunledningsförvaltningen. Uppdraget är bland annat att vara ett kvalificerat stöd till kommunorganisationen vad gäller redovisnings- och ekonomisystemsfrågor. Enheten arbetar för att vara en professionell organisation i framkant och för att erbjuda dig stimulerande arbetsuppgifter i en intressant och utvecklande miljö.

Du kommer att ansvara för kommunens momsredovisning, skattedeklarationer, vara behjälplig i allmänna redovisningsfrågor samt för tjänsten andra aktuella arbetsuppgifter. Du kommer även att aktivt vara med och skapa rutiner för processförbättringar för en mer effektiv ekonomihantering.

Din profil
Vi söker dig som har ekonomisk examen på högskolenivå samt minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet, gärna inom kommunal verksamhet.

Du är analytisk, noggrann, prestigelös, pedagogisk med ett genuint intresse för redovisning. Du har initiativförmåga, ansvarskänsla, förmåga att arbeta under högt tempo och ett lösningsfokuserat förhållningssätt. I ditt arbete kommer du att ha många kontakter med kommunens enheter så det är viktigt att du är serviceminded samt har lätt för att komma in i nya verksamheter.

Du har goda kunskaper i Excel. Erfarenhet av att arbeta i Aditro affärslösningar är meriterande.


Vi kan erbjuda
Som konsult hos Centric blir vi din arbetsgivare och du får tillgång till uppdrag hos våra kunder. Många uppdrag som går genom oss leder ofta till möjligheten att bli anställd direkt hos vårt kundföretag. Du får en personlig konsultchef.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste bemanningsföretag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.


Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Elin Nassirbakly på tfn: 0733-571790.

För att söka tjänsten, gå in på http://www.centric.eu/SE/Default/IT--Finance/Lediga-tjaenster?jobId=3263

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.


Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 230 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT, ekonomi och administration.
Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Centric - connect.engage.succeed.
Publiceraddatum: 2014-04-17
Yrkesbenämning: Redovisningsekonom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Centric Professionals AB
Hamngatan 33
17266  Sundbyberg Sverige
Hemsida: http://www.centric.eu
  

Platsannons

Prime Care söker Sjuksköterskor till Botkyrka i sommar

Prime Care söker Sjuksköterskor till Botkyrka. Vi söker Dig som vill arbeta på ett trevligt äldreboende eller Dig som vill ingå i det mobila jourteamet.
På äldreboendet är arbetstiden måndag - fredag kl. 08:00-16:30.
I det mobila jourteamet är arbetstiden måndag - fredag kl. 16:00-22:00 och lördag - söndag kl. 08:00-22:00. Finns även möjlighet att jobba natt.
Uppdragen är från v. 26 - 36.

Arbetsuppgifter* ta hand om medicinering, sjukdomar, behandlingar och annan medicinsk problematik samt finnas tillgänglig för frågor från anhöriga
* du bedömer och tar rätt beslut i olika situationer inom vården av äldre
* självständigt upprättar ett samarbete med verksamhetens olika aktörer
* undervisa och delegera vissa arbetsuppgifter till omvårdnadspersonal
* dokumentera i hälso- och sjukvårdsjournalen
* ta emot frågor från anhöriga


Sommarbonus för sjuksköterskor.

Om du vill arbeta i sommar under veckorna 26 till 33 så har du möjlighet till en riktigt fin sommarbonus. Upp till 10 000 kronor som utbetalas i september.

Ring oss för mer information, tel 020-234 000 eller mejla till camilla.backman@prime.se


Vem är du?

Du är legitimerad Sjuksköterska med minst två års erfarenhet.

Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienterna bästa möjliga vård. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.

Vi erbjuder veckolön och friskvårdsbidrag.

Passar profilen in på dig så tveka inte att ansöka tjänsten redan idag!


Företagsbeskrivning

Prime Care är en del av Prime Bemanning och Rekrytering och erbjuder vårdsektorn välutbildade, kompetenta och engagerade medarbetare. Prime Care arbetar både med konsultuppdrag och med direktrekryteringar. Som konsult arbetar du på kortare eller längre uppdrag, deltid eller heltid. Prime är ett auktoriserat bemanningsföretag och uppfyller de krav som är uppsatta av branschorganisationen Bemanningsföretagen. Besök gärna vår hemsida, www.prime.se
Publiceraddatum: 2014-04-17
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-07-31
Referens: 1140
Webbplats: http://www.prime.se/söka-lediga-jobb-showad.aspx?jaid=1140
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Prime
Box 10119
12128  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.prime.se/
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal